بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله همون لحظه ی اول معلومه دختر یا پسر،ببین مرد اسپرم داره که کروموزوم هاش به صورت xوyهست ژن تخمک آزاد میکنه که xوxهست حالا مادر که در هرصورتxمیده اما پدر اگر کروموزومی که جفت سازی میشه xباشه بچه دختر میشهاگرyباشه بچه پسر میشه یعنی همون لحظه ی اول لقاح جنسیت مشخص میشه
***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
هی میگن موقع تخمک گذاری پسر میشه و.....من اصلا قبول ندارم دقیقا روز تخمک گذاریم برا دخترم اقدام کردی ...
دختر و پسر شدن کلا بر پایه احتمالاته . مثلا منم یه روز بعد پاکی اقدام داشتم و دختر دارم فقط احتمالاته . مثلا میگن در این روز احتمال تشکیل نوزاد دختر بیشتره . یا با تغذیه مثلا تاثیر میذارن در این احتمالات
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله گلم دقیقا همون روزی ک پاک شدم اقدام کردم فقطم همون ی روز بود کلا الان باردارم ب لطف خدا
به سلامتی . میدونی من تا خواسته باردار شدم بخاطر زایمان قبل خیلی می ترسیدم گفتم عمرا دیگه بیارم بچه تا این که دیدم باردارم . الان وحشت زده شدم می ترسم از زایمان طبیعی شما طبیعی هستی ؟ راهی چیزی واسه زایمان بدون درد نیست لاقل کم تردردش