2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

بچه ها كسي بوده كه سونو واژينال سن بچه رو مثلا يك هفته و نيم عقب تر نشون بده و قلب بچه تشكيل بشه بعدش؟از ديروز تپش قلب دارم.نميدونم چطور توصيفش كنم ولي يهو دلم ميريزه.ترس و اضطراب ديروز تو وجودم مونده.فشار خونمم گرفتم طبيعيه.از ديروز كه سونو رفتم زير دلم درد ميكنه.خونريزي بند اومده فقط لك هاي كوچيك صورتيه.نميدونم ديگه.واقعا نميدونم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی چن تا استرادیول خوردی ک ضخامتت پنج شده گلم ؟

هیچی عزیزم...والا از اول سیکل بهم ال دی داد...الان 15 هم هست رفتم گفت 20ام دیفرلین بزن و یک هفته بعدش بیا😕حالا نمیدونم واسه چیه این دیفرلین...استرادیول هم ندادن فک کنم از ماه بعد میخواد بده یا نه😕فقط من لک بینی و دردای پریودی دارم وحشتناک...دکتر هم گفت ادامه بده ال دیو تا تموم بشه

سلام مهربونا اونایی که مامان شدن مبارکشون باشه.ان شالله نه ماه بی دغدغه ای رو بگذرونید. اونایی ام ...

عزیزم چند وقته منتظری؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

بچه ها سلام يه سوال دارم بي بي چك اگه يه خط بشه ولي بهد دو سه ساعت يه خط خيلي كمرنگ بندازه يعني چي اعتباري بهش هست ايا 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
استرس برای چی؟ خدا را شکر بی بی چکت که مثبت شده چندم برای آزمایش میری؟؟

من ۵ آذر  انتقال داشتم ، برام آزمایش بتا اچ سی جی نوشته ولی تاریخ نزده ، تاریخ آزمایش شما کیه؟

آخه میترسم مثبت کاذب باشه خدایی نکرده

منم مث شما شدم ، چندمین روز انتقالته

من انتقال ندادم ماه پيش پانكچر شدم درد داشتم افتابد سه ماه بعد اين ماه پريودم فرداس موعدش خيلي هم علائم دارم دل درد دارم كه ميگم الان ميشم اما امروز از كنجكاوي بي بي زدم منفي شد گذاشتم اومدم رفتم بيرون برگشتم ديدم يه خط محو كمرنگ افتاده حالا نشستم رفتم تو هپروت ميدونم نتيجش كاذبه اما باز دلم قيري ويري ميره 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من ۵ آذر  انتقال داشتم ، برام آزمایش بتا اچ سی جی نوشته ولی تاریخ نزده ، تاریخ آزمایش شما کیه؟ ...

تو كي زدي بي بي رو 

من انتقال ندادم ماه پيش پانكچر شدم درد داشتم افتابد سه ماه بعد اين ماه پريودم فرداس موعدش خيلي هم عل ...

الهى كه درست باشه و دلت شاد مى شه عزيزدلم🙏🏼🌸اما مى دونم منفى باشه دو ساعت بعدش هم هاله نمى افته

الهى كه معجزه خدا برات رقم خورده باشه🙏🏼💕

شنبه وقت دکتر دارم اما میدونم با این ویزیت قرار نیست آرامشی به دست میاد. دکترمو میشناسم.... فقط خدا ...

رويا جون من نذري كردم برات فقط خبر بده ايشالا همه چي عالي باشه منم نذرمو ادا كنم يادم نره من دلم برات روشنه

الهى كه درست باشه و دلت شاد مى شه عزيزدلم🙏🏼🌸اما مى دونم منفى باشه دو ساعت بعدش هم هاله نمى ا ...

واي هانا خل شدم از لحظه اي كه ديدم نميدونم نخوره تو ذوقم بعد بدبختي فشارم رفته بالا باز ميخواد چه بلايي سرم بياره امروز رفتم خون بدم نگرفتن ازم فشارم بالا بود ضربان قلبمم زياد بود

توکل بر خدا ، شاید هستی ، فردا صبحم بزن تست

نميدونم اخه قبلا كه باردار بودم تا تستو زدم دو خط پررنگ افتاد اما اين اولش همون يه دونه بود يعني ميشه ؟ ميترسم ذوق كنم بعد نااميد بشم