2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
😭 بچه ها من دلم داره می ترکه از غصه. اصلا نمی تونم خودمو اروم کنم. ماه پیش که پانکچر شدم فکر می کر ...

عزیزم غصه گریه چرا بخدا خیلی خوبه بدنت حالت عادی خودش برمیگرده عجله نکن گلم هرچی به خیرته پیش بیاد🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي خيلي ممنون از تبريكاتون ، ببخشيد نتونستم يكي يكي جواب بدم ، از محبت ...

ای جانمممم از صمیم قلبم تبریک میگم خیلی خوشحاال شدم برای ماهم دعاکن عزیزم🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی میدونه چرا به بعضیا تا اواسط بعد انتقال امپول hcgمیدن

نمیدونم عزیزم این امپول من نداشتم ..

تحرک خیلی پایین بود .یادم نیست دقیق.برای میکرو که دیگه مهم نیست .چند باشه .

بله ماه قبل انتقال.یعنی وسط سیکل قبل انتقال هیسترو شدم .و نیاز نداشتم .چون رحمم سالم بود.فقط چون منفی هام نامشخص بودم ناچار شدم .

سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي خيلي ممنون از تبريكاتون ، ببخشيد نتونستم يكي يكي جواب بدم ، از محبت ...

عزیزم مبارکت باشه انشاالله که سالم بیاد بغلت گلم ...❤❤

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

باسلام به همه مهربونا خانمای گل حالم خیلی خرابه من ۳همین ماه سه تاجنین باگرید a انتقال دادم امروزی ...

عزیزم خوب زود بوده....

ایشالله آزت + خواهد بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر نمیکنم دیگه تخمک زیاد بشه ولی اندازه اش تپلی میشه...10تاهم عاااالیه🌸 برا ازادسازی تخمک ب ...

ممنون عزیزم 

چقدر خوبه که شماها هستید😘😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام اناجان ودوستای عزیز من یازدهم روزسوم پریودیم بود رفتم گفت ضخامت رحمم هفته زیاده وبهم امپول میکر ...

عزیزم میکرولین و دکا و دیفیرلین و.... اینا تقریبا مشابهن....

کار مهار رو دارن.....

نمیدونم برات چه برنامه ای داره.....

گفت بزنی پریود شدی مجدد بری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فیزیوتراپی راد،  خانم صدیقه قربانی راد  فیزیوتراپیست ارشد هستن آدرس دقیق مطبشون رو نمیدونم

ممنون عزیزم 118 داره احتمالا شمارشو وآدرسشو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

آنا جون گفته بودم منتظر جواب مشاور دکترم هستم درباره عکس رنگی یا هیسترو رحم بهم گفت سونوگرافی از رحم وتخمدان بده معلوم میشه هر چی هست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم شما + فکر کن و انرژی + براشون بفرست.... ایشالله بیشترم هستن....

زیر دلم درد دارم نمیدونم مال چیه همش با خودم میگم خداکنه به خاطر رشد فولیکولام باشه

دعام کنین دوستان که خیلیییییی محتاجم

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ممنون از راهنماییتون من سنم ۲۷سال هنوز وقت دارم ولی نگرانم که طبیعی بچه دار نشم😞😞😞

پس برا اینکه بدونی چی منتظرته به نظرم بگو همسرت مرکز ناباروری آز بده اگه شرایطش اوکی بود و مورفوش خوب بود میتونه عمل کنه تا برا طبیعی شانستون بالا بره....

نه درد که نداره یعنی با عمل تعدادش بالا نمیاد؟اخه خیلی دیدم که بعد از عمل باردار شدن

عزیزم دقیق نمیدونم با عمل چه تغییری میکنه ولی دیدم مورفو با عمل زیاد تغییر نمیکنه....

برا همین تاکید دارم ببینین مورفو تو مرکز ناباروری نرماله یا نه....

اگه نرمال نبود یه کم شرایط خاص میشه...

افرين خوب كاري ميكني از اينجا به بعد نه دست تو نه دست دكتر نه دست من ديگه دست خداست تو زحمتتو كشيدي ...

شنبه وقت دکتر دارم اما میدونم با این ویزیت قرار نیست آرامشی به دست میاد. دکترمو میشناسم.... فقط خدا خدا میکنم دستور کم کردن قرص ها رو شنبه بهم بگه دیگه کلاهمم بیفته سمت نوین نمیرم بردارم