2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
به نظر من هیچی اونم این آمپول ها که دور ناف زده میشه شاید آمپول های وریدی نحوه زدنشون حساسیت داشته ...

😆😆😆

اره خیلی بیخیال و ساده ن واقعا..شوهر منو نمیگی فکر میکرد قراره بچه دو سه ماهه بزارن این تو.از وقتی بهش توضیح دادم افسرده شده 😆😆 الانم گیر داده چرا سه تا سه تا  فریز کردن.برو بگو چهارتاییش کنن .نصفشم بمونه خوبه..🙄

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها کسی میدونه چرا به بعضیا تا اواسط بعد انتقال امپول hcgمیدن

عزیزم برا بالا بردن شانس + شدنه....

یه جورایی شرایط هورمونی بارداری رو تداعی میکنه برا جنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد حس میکنم،سردی نمیدونم، متوجه نشدم ولی همیشه هم زیر شکمم خیسه بخاطر ظرف شستن آب میریزه

عزیزم پیشبند ببند نذار زیر شکمت خیس بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سللام به همگی 

تبریک به مامانی جدید

بچه ها در مورد اسپرین ویاانوکسان خواستم بگم که در بعضی موارد قطع کردنش اشتباهه

من سه هفته بدلیل لک قطع کرده کرده بودم از طرفی زیر نظر روماتولوژ هم هستم ..بهم گفت کار خطرناکی کردی 

حداقل یه روز درمیون رقیق کننده رو استفاده کن 

خود بارداری غلظت خونو بالا میبره اصلا 

البته در بعضی موارد هم مجبور به  قطع کردنش میشن 

حتما با چند تا پزشک مشورت کنید ..

مامان سبحان 

کجایی بیا دیگه !

دوستان مثبت شدم ۱۳۲۰ عدد بتامه

خدایا شکرتتتتتتتتت.....

گوارای وجودت عزیزم.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی....

وای نه ، 😫😓🤒 آخه من یه ریزه داشتم البته بدون هیچ دخولی

عیبی نداره عزیزم.....

میبینی بعضیا اصلا تو خواب همچین حالتی بهشون دست میده....

نگران نکن خودتو اما سعی کن زیاد پیش نیاد....

آنا جون ممنون از جوابتون...ولی من پری شدم...خیلی ناراحتم...مگه میشه با 12 ساعت تاخیر اخه🙈

عزیزم فکر کنم به فراموش کردن دزت ربط نداشته احتمالا میخوردیم پریود میشدی....

شاید استروژنت افت کرده....

نگران نباش چیزی نیست....

عزیزم چرا غلظت خونش رفته بود بالا؟  یعنی سابقه یا مشکلی داشته از قبل؟ که مثلا دکترا دقت نکردن ...

من ۱۱ روزه آسپرین رو قطع کردم به خاطر خونریزی.... و از اونجایی که روزی ۴ تا استرادیول میخورم چند روزه حالم خوب نیست. سر گیجه و تنگی نفس زیادی دارم . همش میگم نکنه به خاطر قطع آسپرین باشه و خونرسانی مشکل پیدا کنه. هر شب میخوام شروع کنم ولی باز دست و دلم میلرزه نکنه خونریزیم بدتر بشه

چیکار کنم؟😕

راستش همین جوری هیچ مشکلی نداره ولی انگار یک تست هست به اسم پروتئین s و c که با توجه به اون فهمیده ب ...

عزیزم پروتئین سی و اس اگه پایین باشه ریسک ترمبوز وجود داره....

فکر کن برا من اونام نرمال بودن برا من مشکل ژن غلظت خونم تو آزهای تخصصیتر معلوم شدن....

تست جهش مولکولی Mthfr و pai1.....

من ۱۱ روزه آسپرین رو قطع کردم به خاطر خونریزی.... و از اونجایی که روزی ۴ تا استرادیول میخورم چند روز ...

عزیزم وقتی ۴تا استرادیول میخوری حتما باید آسپرین مصرف کنی استرادیول غلظت خونو میبره بالا با مصرف آسپرین جبران میشه...حتما با دکترت مشورت کن دکتر من که خیلی تاکید داشت...مایعات زیاد بخور

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
آنا میشه برام دعا  کنی ؟

عزیز دلم فدات بشم خواستن نمیخواد!!!!

با تمام وجودم از خدا میخوام دل تک تکتونو شاد کنه.....

آخه من این همه آمپول زدم اینقد حالم بد نشد یه پروژسترون سه روز یه بار و هپارین این عوارضو داره؟! ا ...

عزیزم احتمال داره به دارو حساسیت نشون دادی....

تپش قلب چی؟

تنگی نفس چی؟

فکر کنم یکی از دوستامون با حساسیت به آمپول پروژسترون این علایمو داشت....