2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
دوستای خوبم سلام  من امروز۷ انتقال هستم ومحتاج دعاتون که ان شاالله مثبت بشم شوهرم خیلی امیدوا ...

عزیزم به خدا من تا نصف بیشتر بارداریمم سینه هام شل بودن.....

حتی دیگه اواخر بارداری یه شماره سایز س و ت ی ن م تغییر کرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربون دل مهربونت برم..انشاالله این ماه دیگه بارداری..تو صارم خیلی ها با ای یو ای نتیجه گرفتن .همون ب ...

از دعای شما،،،دو روز خارش گرفتم اما ترسیدم به شوهر بگم دارم خوددرمانی میکنم امیدوارم با این اوضاع نتیجه بگیرم.

قربون بزرگی خدا.....

دلم واقعا برای بعضی دوستان اینجا کباب چون خیلی صبورند.من خیلی ناشکرم من خیلی کم صبرم ،صبر و آرامش بعضی از دوستان اینجا ستودنیه و برای من الگو ....همش بخدا میگم معجزت رو نصیب دوستان اینجا کن........ایشاله دل هیچ کس نشکنه.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم...مرسی گلم ❤❤ منم امروز برم سونو ببینم دکترم چی میگه. عضلات پشت پام ؛پشت رون و ساقم خیل ...

ایشالله خیره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Fiuuna جون دکترت کیه ؟ دارو انتقالت چی بود

دکتر کتابی بیمارستان مهر  داروهام از دوم پری استرادیول ۱.۵۳ خارجی روزی ۴تا فولیک اسید فمیبیون d3 آسپرین پروپرانولل از ۴روز مونده به انتقال یک پروژسترون از روز انتقال یک آنوکسا ۴۰۰۰ شکمی داشتم

دارم ميميرم از ترس تي تي جون.خدا بخير كنه.الان دستم بجايي بند نيست.نميخوام برم اورژانس.خدا كنه تا عص ...

گلم من الان دو هفته است خونریزی دارم هنوز نتونستم دکتر رو ببینم. تا عصر که چیزی نمیشه... خونسردیتو حفظ کن

والا اين نگرانى ها تمومى نداره تا آخر باردارى با ماهاست اگه غلظت خون دارى از دكترت بپرس عزيزم💕شايد ...

هانا جون آخه هیچ وقت غلظت خون نداشتم.چه جوری میشه فهمید آدم غلظت خون دارم یا نه ، یا اینکه گرفتم یا نه،،

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دکتر کتابی بیمارستان مهر  داروهام از دوم پری استرادیول ۱.۵۳ خارجی روزی ۴تا فولیک اسید فمیب ...

عزیزم مبارکه😍به سلامت بغلش کنی😘

علایم چی داشتی

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم چرا غلظت خونش رفته بود بالا؟  یعنی سابقه یا مشکلی داشته از قبل؟ که مثلا دکترا دقت نکردن ...

راستش همین جوری هیچ مشکلی نداره ولی انگار یک تست هست به اسم پروتئین s و c که با توجه به اون فهمیده بود وگرنه آزمایش نرمال خونش هیچ مشکلی نداشت

اگه لازم باشه دکترا خودشون می فهمن که باید انجام بدن یا نه اینم خودمون باید بگیم😐

عزیزم خوب اگه اینکاره باشه انجام میده....

لزومی نداره بگی....

مثلا من آندومتریوز لگنمو درگیر کرده بود....

ببین اولش من قرار بود با دکتر زنانم لاپرا و هیسترو تشخیصی انجام بدم، اما دکتر زنانم وقتی گفتم کلینیک آندومتریوز گفتن لگنم درگیره گفت پس همون بهتر با همون کلینیک انجام بدی چون امکانات بیشتری برا درمان آندومتریوز پیشرفته که تلگن و جاهای دیگه رو درگیر کرده نیازه که کلینیک از این نظر مجهزتره....

یا همچین چیزی.....

یعنی من اگه با دکتر زنانم اینکارو کرده بودم طبق چیزی که گفت عملا نمیتونست لگنمو پاکسازی کنه و من مجبور بودم برا لاپرای درمانی مجدد اقدام کنم.....

عزیزم به خدا من تا نصف بیشتر بارداریمم سینه هام شل بودن..... حتی دیگه اواخر بارداری یه شماره سایز س ...

آنا میشه برام دعا  کنی ؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!