2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
دکتر کتابی بیمارستان مهر  داروهام از دوم پری استرادیول ۱.۵۳ خارجی روزی ۴تا فولیک اسید فمیب ...

آزمایشای ایمنی و انعقادی رو داده بودین که براتون آنوکساپارین تجویز کردن؟

مبارک باشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون یعنی هم هیسترو شدی برای خراش هم لاپراسکوپی برای برداشتن اندومتریوز با این حال عملت سخت بود؟ ...

عزیزم بله من لاپرا هیسترو با خراش هر سه رو با هم داشتم....

سه روز بیمارستان بودم.....

یه روز قبل عمل برای شستشوی روده.....

بعد فرداش عمل و فردای عملم ظهر مرخص شدم....

عملم سه ساعت طول کشید....

در کل عمل سختی نبود فقط من ۴-۵ روز وحشتناک کتف درد داشتم که مجبور شدم ۴-۵ رور نشسته بخوابم چون نفسم بند میومد....

به خاطر گاز دی اکسید کربنی که برا لاپرا وارد بدن میکنن...

ذره ذره سلولهای کتفم کوفته بودن انگاری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هانا جون آخه هیچ وقت غلظت خون نداشتم.چه جوری میشه فهمید آدم غلظت خون دارم یا نه ، یا اینکه گرفتم یا ...

تو باردارى از آزمايشها متوجه مى شن دكترا عزيزم💕🌸

همين آزمايشهاى ساده كه شامل گلبول قرمز و هموگلوبين و هماتوكريت هست

مطمينا دكترا تو باردارى آزمايش مى گيرن اگه اينارو انجام دادى و خوب بودن اصلا نگران نباش عزيزم

سلام خانمهای گل من چندتا سوال دارم ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید😘 من دوشنبه روز هفتمم بود رف ...

عزیزم اولا ممکنه همه فولیای خوب دیده نشه....

تعداد دقیقش بعد پانکچر معلوم میشه.....

عزیزم بقیه هم رشد میکنن ولی بستگی داره روزی که برا پانکچر تعیین میشه به درد بخورن یا نه.....

عزیزم احتمالا بعد ستروتایدا سونو بشی و یا داروهات ادامه پیدا میکنه یا اینکه دیگه آمپول آزادسازیو میگیری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com