2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
فيوناجون از گريد جنينا خبر داشتي؟ چندتا انتقال دادن؟

عزيزدلم اينقدر خودتو درگير گريد جنينهات نكن

به خدا تا الانش نمى دونم گريد جنينهام چى بودن و همينطور دو تاى ديگه كه فريز هستن 

باور كن گريد و همه اينا بهانست بخواد بشه مى شه 

بخواد بشه يه جنين مى تونه دو تا هم بشه 

بخواد بشه هيچى نمى تونه جلوشو بگيره و مى شه

من همش مى بينم دلواپس گريد جنينهات هستى اما عزيزدلم باور كن خودتو اذيت مى كنى من مطمينم به زودى زود مامان مى شى 🙏🏼💕🌸بعد مى ياى مى گى چه قدر الكى خودمو بابت همه چى اذيت كردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ها نا جون اونجا برای فریز بسته هاشون چند تایی هست؟؟  در ضمن آیا اونجا pgd یا pgs هم انجام میدن ...

عزیزم احتمالا تکیه چون اونجا انتقال تکی انجام میدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب اگه اینکاره باشه انجام میده.... لزومی نداره بگی.... مثلا من آندومتریوز لگنمو درگیر کرده ...

ممنون از توضیحاتتون آنا جون به مشاور دکترم گفتم که من عکس رنگیم واسه دوسال پیشه نیازی نیست دوباره برررسی بشه منتظر جوابشم ببینم چی میگن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام من امروز آمپولهام تموم میشه برای فردا وقت سونو ویزیت دارم الان چی میشه ؟ ممکنه عمل پانکچر همون ...

عزيزم بعد از سونو اگه اندازه هاى فوليكولت مناسب باشن بهت آمپول آزاد سازى فوليكول رو مى دن و ٣٦ ساعت بعدش هم پانكچر دارى حتما از زمان زدن آمپول بايد ٣٦ ساعت بگذره

ايشالا كلى تخمك هاى تپل داشته باشى و جنيهاى عالى برات به وجود بياد🙏🏼🌸💕

اخه میدونی مهربون...الان دیدم که به لک بینی افتادم...یعنی نخوردن 12 ساعت ال دی میتونه باعث شده باشه؟ ...

عزیزم بعضیا با ال دی لک بینی دارن....

منم هر سه دوره با ال دی به لک میفتادم با اینمه مرتب میخوردم....

زنگ بزن احتمالا استروژن اضافه کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم رفتم سونو گفت تخمدانات بزرگه .ورزش و نزدیکی ممنوع .خونمم چون غلیظ شده ال دی نداد واسه کی ...

خدارو شکر بهتری...

اما کاش زنگ بزنی پاهاتو بگی....

من فقط همین قدر میشناسمش که خیلی مهربونه...خیلی خیلی..هروقت منو ببینه میخنده میگه مامان کوچولو باز ا ...

وای نگووووووو....

فکر کن با لاپرا بمیری....

خدایا خودت حواست بهمون باشه....

آره ولی واقعا ممکنه    

من خودم وقتی استرس میگیرم سر یه مساله ی خیلی خیلی الکی گیر میدم و حساس میشم و دلشوره میگیرم، و بعدا میفهمم چون از درون شرایطم استرس زا بوده این فکرها ی الکی که احتمالشون صفره برام پیش میمومد

ممنونم سار ا جون.من دفعه اول که میکرو کروم یه ماهگی سقط شد .وااان هم در ۶ هفتگی با امپول هپارین که د ...

متاسفم عزیزم.خدابرات جبران کنه به زودی ...عزیزم صارم مرکز خوبیه به نظرم.فقط هزینه هاشون بالاست نسبت به جاهای دیگه..ابن سینا هم مرکز خوبیه..صارم ازمایشگاههای تخصصی داره. نوبت اینترنتی میگیری.با دکتر موردنظر خودت از سایت بیمارستان قسمت فلوشیپ نازایی.هرچی عکسو ازمایش داری میاری باخودت.پرونده میبندن برات..ازمایشهای لازمو مینویسه برات پزشکت...والا من که هروقت میرم ویزیت دکترم ،کلی اونجا خانم باردار میبینم ازشهرهای مختلف...این سری که بستری بودم اونجا یه خانم سه قلو اورده بود با ای وی اف.دوتا دختر یه پسر...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانوما استرادیول رو تا کی باید استفاده کنم؟ من الان روز ۹ بعد انتقالم و فقط به اندازه ۳ روز استرادیو ...

حالا حالا ها باید بخوری.میگن تا هفته ۱۲.

منم هی چند تا چند تا میخریدم به امید اینکه دیگه نگیرم.اما بازم گفتن باید بخوری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از دعای شما،،،دو روز خارش گرفتم اما ترسیدم به شوهر بگم دارم خوددرمانی میکنم امیدوارم با این اوضاع نت ...

چرا خوددرمانی میکنی دختر!!!چی میخوری ؟؟

بس که مهربونی ..انشاالله قسمت خودت نی نی های تپل مپل ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚