2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
خوب بله.... ضمنا درمانیم میتونه باشه یعنی اگه ببینن مشکلی هست همونجا درمان کنن....

اگه لازم باشه دکترا خودشون می فهمن که باید انجام بدن یا نه اینم خودمون باید بگیم😐

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
۱۷ سیکلم که شنبه میشه گلم حالا به گفته خودشون باید ضخامت رحم رو هم در نظر بگیرن اگر نازک باشه شاید ۲ ...

انشاالله همه چی برات خوب پیش بره الهامی جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيزم.الان لكه هام قهوه اي شده بينشون لخته هاي كوچيك سياه هم هست.دلم گرفته.الان به هيچ دكتري ...

حق دارید ولی فکر کنم طبیعی باید باشه این لکه ها تو میکرو خیلیا دارن انشاالله واسه شماهم طبیعیه بانو جون

دقيقا منم چند روز قبل آزمايشم گريه كرده بودم چون هيچ حسى جز حالت پريودى نداشتم  ايشالا كه مثبت ...

هانا جان ممنونم از امیدی که بهم دادی ودعایی که برام کردی دوستت دارم انرژی مثبت

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دقيقا منم چند روز قبل آزمايشم گريه كرده بودم چون هيچ حسى جز حالت پريودى نداشتم  ايشالا كه مثبت ...

هانا جان میشه بگی برای آروم کردن خودت توی هفته ی دوم چیا می گفتی  ؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
راستش هنوز نرفتم دكتر منم مثل شما اگه سيستم ادا در نياره انشالله همون ١٠ روز بعد معلوم ميشه كه ...

انشالله همه چی به خوبی پیش میره عزیزم نگران نباش خدا با ماهست 🌹😍اره گلم همینطوره اینجا زیاد دستکاری نمیکنن همون دارو رو هم میده هر دفعه بری میپرسه ازت حالت تهوع نداری   راست میگی دختر بندر نمیاد از طرفی خوبه نمیان اینطوری استرس پیدا نمیکنن گوشی زیاد هم خوب نیست منکه ویروسی شدم رفت   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خوشگلا یه سوال...من توی سیکل انتقالم...دیشب یادم رفت ال دی بخورم الان خوردم ...ایرادی نداره؟باید میذ ...

عزیزم اشکالی نداره !

بله عزیزم سپتومتو میتونی حین هیسترو برا خراش برداری.... من لاپرا و هیسترو و خراشرو با هم انجام دادم ...

انا جون یعنی هم هیسترو شدی برای خراش هم لاپراسکوپی برای برداشتن اندومتریوز

با این حال عملت سخت بود؟زیاد استراحت کردی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
قربونت برم...مرسی گلم ❤❤ منم امروز برم سونو ببینم دکترم چی میگه. عضلات پشت پام ؛پشت رون و ساقم خیل ...

انشالله که خوبه گلم 

به دکترت بیان کن حتما ببین چی میگه تحت نظرش باشی خوبه 

انشاالله همه چی برات خوب پیش بره الهامی جون

قربونت خانمی 😍راضیم به صلاحش ☘️

انشالله شماهم بزودی زود به مراد دلت برسی گلم 🌹

عزیزم ب۶ و ب۱۲ برای مشکل انعقادیه‌‌... ب ۶ روزی یدونه .. آمپول ب ۱۲ هفته ای یدونه.. منم استفاده می ...

شما چند تا جهش داشتین تو امعقادی که بهتون ب6 و ب12تجویز شد و چند ماه قبل انتقال استفاده میکنید

عزیزم درکت میکنم .دقیقان احساست رو میفهم چون خودم کشیدم .. منم بعد سه تا منفی انگار تو عالم برزخ بو ...

سلام مامان جونی ممکنه بهم بگی چه مشکلی داشتین گفتن چرا چند بار منفی شدی و این سری چت فرق با دفعات قبل داشت