2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم اینارو برای دلداری نمیگم بچه همون چند ساعت که انتقال میدن میچسبه دیگه بعدش استفراغ و.... تاث ...

میدونم عززیزمم...

توکل بر خدا 

روزا که اصلا نمیگذره ...خیلی التماس دعا دارم باران جون

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان رونیکا:

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: فاطمه زهرا بابل

👈دکتر معالج: تیمی کار میکنن ولی بیشتر کارام رو دکتر اسماعیل زاده انجام دادن

👈سن زن: ۲۷

👈مشکل زن:  سالم

👈مشکل مرد: عدم حرکت اسپرم

👈سابقه قبلی درمان: چهار بار میکرو کردم

👈مدت ناباروری: ۵ سال دنبال دوا درمون بودم

👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل: کلی امپول سوپرفکت و هاش ام جی و چند نوع امپول دیگه زدم که یادم نمیاد

👈پانکچر روز چندم پریودی: نمیدونم

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: چون هایپر شدم سه ماه فاصله گذاشتن

👈تعداد فولیکول: -

👈تعداد تخمک: ۲۳ تا

👈تعداد جنین: ۱۶ تا

👈تعداد جنین انتقال داده شده: چهار بسته چهار تایی بود

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: ۹

👈داروهای مصرفی بعد از عمل: شیاف پروژسترون ۴۰۰، استرادیول

👈تعداد دفعات آی وی اف: ۴

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟ هیستروسکوپئ پنج ماه قبل انتقال شدم،

دیلاتاسیون سرویکس کردم

و PRP انجام دادم

سرکلاژ و پساری

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز چهاردهم

سیصد بود

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز شانزدهم هزار و هفتصد وخردی بود

👈مراقبت های بعد از انتقال: من چهار بار انتقال انجام دادم که دو بارش مثبت دو بار منفی بود

انتقال اولم مثبت بود و متاسفانه تو ۲۶ هفته و سه روز زایمان زودرس گرفتم و دو قلوهام و از دست دادم 😔 دو بار هم ناموفق بود دفعه اخر مثبت شد و خدا رو به حضرت ابوالفضل قسم دادم که این جنین برام بمونه

👈تغذیه قبل از انتقال: کله پاچه، رازیانه و لوبیا سبز و به و مربای به. نشاسته و غذاهای طبع گرم میخوردم و چای و ماست و حدود یک ماه قبل انتقال قطع کردم

👈تغذیه بعد از انتقال: تا ده روز نشاسته و مربای به میخوردم و غذاهای معمولی و میوه ی زیاد برا اینکه یبوست نگیرم

👈تعداد نی نی تو دل مامان:

یه دونه عشققققق❤️

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:

یک ماه بعد انتقال رفتم سونو و ساک حاملگی و دیدم و شش هفته بعد انتقال رفتم و صدای قلب نازنین ش و شنیدم

👈داروهای مکمل و تقویتی:

من بخاطر سابقه زایمان زودرس تو دوران بارداری دارو زیاد مصرف کردم

امپول انوکساپارین ۴۰۰۰ روزی یکی

امپول پرولوتون . ایزوپرین ۱۰٬ لوتوژل ٬۲00 آ اس آ. امگا ۳و چند تا مکمل و ویتامین

👈 هزینه ها :

بدون بیمه حدود سی میلیون از امپول ها و داروها تا عمل ها برامون هزینه شد

👈 توضیحات لازم:

فقط فقط استرس نداشته باشین و توکل کنید به خدا.

من هفته پونزده سرکلاژ شدم چون طول سرویکس م کم بود از وقتی سونو ساک حاملگی رفتم  تا هفته بیست خونریزی خیلی خیلی شدید داشتم در حدی که راه نمیتونستم برم تموم اطراف م خون میشد و با شیاف روزی سه عدد کنترل ش کردیم و چون سابقه زایمان زودرس داشتم و تو هفته ۲۶ بود که  دکتر گفت بچه پایینه و داره به دنیا میاد، دنیا رو سرم خراب شد و متوسل شدم به اقا امیرالمومنین. دکتر برام پساری گذاشت و استراحت م و از نسبی به مطلق تغییر داد و خدا رو شکر مشکلی برام پیش نیومد.

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: دختر گلم ۱۵ روزشه

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :  

@rz_dy

دوستای خوبم سلام 

من امروز۷ انتقال هستم ومحتاج دعاتون که ان شاالله مثبت بشم

شوهرم خیلی امیدواره خدارو قسم میدم به رحمن ورحیم بودنش دلمون رو شاد کنه

چون جنین هام بلاست بودن همش منتظر بودم از روز پنجم سینه هام سنگین بشه ولی نشده تا دیروز خیلی خوشحال وامیدوار بودم ولی دیروز که حس کردم هیچ علامتی ندارم کلی به هم ریختم وافکار  م ن ف ی اومد سراغم وکلی گ ری ه کردم  

فقط خدا می تونه کمکمون کنه فقط به خودش سپردم

میشه برای آرامشم وان شاالله مثبت شدنم دعا کنید ممنون میشم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
نه عزیزم اصلا ذهنت رو درگیر نکن تازه حالت بهترشده خانمی😘  توکل برخدا عزیزممم خدا خودش کمک کنه ...

قربونت برم...مرسی گلم ❤❤

منم امروز برم سونو ببینم دکترم چی میگه.

عضلات پشت پام ؛پشت رون و ساقم خیلی درد میکنه.نمیتونم بشینم پاشم.به نظرت طبیعیه؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فداتشم عزیزدلم.چشم مهربونم.راستی خودت بهتر شدی؟پریود شدی؟

قربونت گلم..منم بالاخره پریود شدم..بدنم یه نفس راحت کشید..خیلی سخت بود.خداروشکر گذشت ...از الان سفیده بخور گلم.یادت نره 

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

ای جانم

مبارکه عزیزم

به سلامتی

خدایا شکرت 😍😍😍