🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان رونیکا:
👈بیمارستان یا مرکز درمانی: فاطمه زهرا بابل
👈دکتر معالج: تیمی کار میکنن ولی بیشتر کارام رو دکتر اسماعیل زاده انجام دادن
👈سن زن: ۲۷
👈مشکل زن: سالم
👈مشکل مرد: عدم حرکت اسپرم
👈سابقه قبلی درمان: چهار بار میکرو کردم
👈مدت ناباروری: ۵ سال دنبال دوا درمون بودم
👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل: کلی امپول سوپرفکت و هاش ام جی و چند نوع امپول دیگه زدم که یادم نمیاد
👈پانکچر روز چندم پریودی: نمیدونم
👈فاصله پانکچر و آی وی اف: چون هایپر شدم سه ماه فاصله گذاشتن
👈تعداد فولیکول: -
👈تعداد تخمک: ۲۳ تا
👈تعداد جنین: ۱۶ تا
👈تعداد جنین انتقال داده شده: چهار بسته چهار تایی بود
👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: ۹
👈داروهای مصرفی بعد از عمل: شیاف پروژسترون ۴۰۰، استرادیول
👈تعداد دفعات آی وی اف: ۴
👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله
👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟ هیستروسکوپئ پنج ماه قبل انتقال شدم،
دیلاتاسیون سرویکس کردم
و PRP انجام دادم
سرکلاژ و پساری
👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز چهاردهم
سیصد بود
👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز شانزدهم هزار و هفتصد وخردی بود
👈مراقبت های بعد از انتقال: من چهار بار انتقال انجام دادم که دو بارش مثبت دو بار منفی بود
انتقال اولم مثبت بود و متاسفانه تو ۲۶ هفته و سه روز زایمان زودرس گرفتم و دو قلوهام و از دست دادم 😔 دو بار هم ناموفق بود دفعه اخر مثبت شد و خدا رو به حضرت ابوالفضل قسم دادم که این جنین برام بمونه
👈تغذیه قبل از انتقال: کله پاچه، رازیانه و لوبیا سبز و به و مربای به. نشاسته و غذاهای طبع گرم میخوردم و چای و ماست و حدود یک ماه قبل انتقال قطع کردم
👈تغذیه بعد از انتقال: تا ده روز نشاسته و مربای به میخوردم و غذاهای معمولی و میوه ی زیاد برا اینکه یبوست نگیرم
👈تعداد نی نی تو دل مامان:
یه دونه عشققققق❤️
👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:
یک ماه بعد انتقال رفتم سونو و ساک حاملگی و دیدم و شش هفته بعد انتقال رفتم و صدای قلب نازنین ش و شنیدم
👈داروهای مکمل و تقویتی:
من بخاطر سابقه زایمان زودرس تو دوران بارداری دارو زیاد مصرف کردم
امپول انوکساپارین ۴۰۰۰ روزی یکی
امپول پرولوتون . ایزوپرین ۱۰٬ لوتوژل ٬۲00 آ اس آ. امگا ۳و چند تا مکمل و ویتامین
👈 هزینه ها :
بدون بیمه حدود سی میلیون از امپول ها و داروها تا عمل ها برامون هزینه شد
👈 توضیحات لازم:
فقط فقط استرس نداشته باشین و توکل کنید به خدا.
من هفته پونزده سرکلاژ شدم چون طول سرویکس م کم بود از وقتی سونو ساک حاملگی رفتم تا هفته بیست خونریزی خیلی خیلی شدید داشتم در حدی که راه نمیتونستم برم تموم اطراف م خون میشد و با شیاف روزی سه عدد کنترل ش کردیم و چون سابقه زایمان زودرس داشتم و تو هفته ۲۶ بود که دکتر گفت بچه پایینه و داره به دنیا میاد، دنیا رو سرم خراب شد و متوسل شدم به اقا امیرالمومنین. دکتر برام پساری گذاشت و استراحت م و از نسبی به مطلق تغییر داد و خدا رو شکر مشکلی برام پیش نیومد.
👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: دختر گلم ۱۵ روزشه
@mamanayemovafagh
ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :
@rz_dy