2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

عزیزم  خداروشکر ازصمیم قلبم برات خوشحالم 

خداکنه منم ودیگر دوستانمون ک دوست دارن مامان بشن بیان همین جا همینجوری باخوشحال بگیم ماهم مامان شدیم🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

ان شا الله ، راستي دوستان من تقريبا دو ماه و نيم بود كه ورزش پيلاتس ميرفتم و الان هم اصلا دلم نمياد ...

من دیسک کمر دارم میتونم پیلاتس برم ؟

من جنین اهدایی گرفتم 

دکتر گفت اندومتر و جنینام خوبن گرید آ بودن اما تا حالا موفق نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عکس رنگی مطمئنتره؟

خوب بله....

ضمنا درمانیم میتونه باشه یعنی اگه ببینن مشکلی هست همونجا درمان کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن گلم اونم با من پانکچر انجام دادش و مث من اونم کیست اوردش و ال دی خورد . این سوپرفکت رو ضخامت اندوم ...

همزمانی پانکچر به این معنی نیست سیکلاتون عین هم باشه....

عزیزم گفتم که نمیدونم سوپرفکت رو ضخامت تاثیر داره یا نه فقط میدونم کارش مهاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ک قرص هورمونی نمیخورم، فقط یه روز در میون قرص لوتین 1 میلی گرم میخورم،

عزیزم حتما نباید دارو بگیری منظورم اینه بدنت دچار تغییرات هورموتی شاید شده....

یا اینکه بارداری....

یا عفونتی چیزی....

خلاصه باید بررسی بشی تا معلوم بشه علتش چیه....

عزیزم حتما نباید دارو بگیری منظورم اینه بدنت دچار تغییرات هورموتی شاید شده.... یا اینکه بارداری.... ...

پریود شدم، ولی نمیدونم چرا حتی لخته ها هم قهوه ای هستن اونم خیلی تیره

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
من گونال اف پن داشتم ٩٠ درجه خودم تزريق مى كردم دور ناف

ممنون گلم.اما هنوزم نمیدونم باید چطوری تزریق کنم.اخه من شکمم تپل نیست.یه ذره شکم دارم ولی تخت هم نیست...یادمم نمیاد اون اقا توی داروخونه چی گفت دقیقا.اما اون میگفت اصلا ساعت‌و محل تزریق مهم نیست.من اینارو از اینجا فهمیدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم پیورگان معمولا به کسایی داده میشه که وضعیت بهتری دارن چون ضعیفتر نسبت به سینال و گوناله...این ...

عزیزم من ذخیرم اونقدا بالا نیست که بخوان داروی ضعیف بهم بدن.امل بیخیال.سعی میکنم مثبت فکرکنم.حتما این دارو برام مناسبتر بوده.من بیمارستان مادر یزد میرم.دکترم افلاطونیانه عزیزم.ممنونم از توضیحاتت.بروشور رو خوندم هیچی نفهمیدم😑😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم فرقی نداره.... اگه تپله شکمت نود بزن لاغری کمتر کن زاویه رو....

عشقم شکمم تپل برآمده نیست که..ولی یه ذره چربی داره.کلا خودم لاغرم.چشم از فردا با زاویه میزنم یکم...ممنونم

خاکستری دوست گلم کلا به من گفتن پن رو90 درجه زد بهتره حالا از انوسیلین گرفته تا هر دارویی

گیج شدم دوستم😔

۱۷ سیکلم که شنبه میشه گلم حالا به گفته خودشون باید ضخامت رحم رو هم در نظر بگیرن اگر نازک باشه شاید ۲ ...

راستش هنوز نرفتم دكتر منم مثل شما اگه سيستم ادا در نياره انشالله همون ١٠ روز بعد معلوم ميشه كه تايمش شايد كِي بيوفته، هنوز معلوم نشده، الهام جون پس شما هم سيكل انتقالتون نچراله، خيلي جالبه اكثراً خارج از ايران سيكل نچراله، اينجا زياد دستكاري ميكنن انگار،،، خيلي از بچه هايي هم كه مثبت شدن ديگه نميان از حالشون برا بچه ها بگن، مثلا دختر بندر ديگه نمياد

...

بچه ها كسي هست؟من الان رفتم دسشويي ديدم دستمال كاغذي خوني شد😢😢😢😢خدايا يعني داره چي ميشه.تا عصر چكار كنم.درد ندارم تنها اميدم به همينه.يا خدا😢😢😢😢😢دكتر عصر مياد مطب.نميخوام برم اورژانس خودمو بدم دست اين دكتر هاي نفهم.الان چهار روزه من دارم بهشون ميگم من لكه بيني صورتي دارم😢😢😢😢

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها كسي هست؟من الان رفتم دسشويي ديدم دستمال كاغذي خوني شد😢😢😢😢خدايا يعني داره چي ميشه.تا عصر چ ...

نترس عزیزم...همه بچه ها اینطوری بودن...رویا جون یادته چقدر ترسید...ولی خداروشکر هیچی نبود...اصلا نگران نباش عزیزم

نترس عزیزم...همه بچه ها اینطوری بودن...رویا جون یادته چقدر ترسید...ولی خداروشکر هیچی نبود...اصلا نگر ...

دارم ميميرم از ترس تي تي جون.خدا بخير كنه.الان دستم بجايي بند نيست.نميخوام برم اورژانس.خدا كنه تا عصر قطع شه تا بتونم برم دكتر كاري بكنم.😢😢😢

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷