2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم ضخامت  برای انتقال چقدر باید باشه

آخرین سونو ۸ تا ۱۲ باشه خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جون .خوبی .نی نی گلت خوبه ..🐣🐤🐤🐥 شما علائم چی داری؟؟؟ .من احساس میکنم علائم خاصی ندارم .نگ ...

مرسى عزيزم🌸💕

من حالت تهوع دارم و شديدا از همه غذاها بدم اومده خيلى خيلى سخت غذا مى خورم از مرغ كه متنفر شدم و نسبت به بوها هم بدتر

اما مشكل اصليم نسبت به غذاهاست

عزيزم براى من از روز اول نه تا فوليكول بود كه با ادامه داروها فقط سايزشون بزرگتر مى شد چون مهمتر از ...

ممنون ازت مهر بانوووو🌹🌹🌹

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم اشکالی نداره !

اخه میدونی مهربون...الان دیدم که به لک بینی افتادم...یعنی نخوردن 12 ساعت ال دی میتونه باعث شده باشه؟؟

زنگ میزنم ابن سیناهم جواب نمیدن...حالا فردا وقت دکترم دارم😒😒😒

این ماجراهای میکرو یه طوریه که هر لحظه یه چالش جدید داری که اصلا انتظارشو نداری😂😂😂😂

ای وای عزیزم چرا گریه خیلی ناراحت شدم خیلی الان زن و شوهر باید همو جمع کنید و انرژی بدید بجای گریه ...

ممنونم خواهر جون😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام خانمهای گل من چندتا سوال دارم ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید😘 من دوشنبه روز هفتمم بود رف ...

عزیزم فکر نمیکنم دیگه تخمک زیاد بشه ولی اندازه اش تپلی میشه...10تاهم عاااالیه🌸

برا ازادسازی تخمک بهت امپول میدن و ساعتشو میگن که باید راس ساعت بزنی...36 ساعت قبل عمل پانکچر هست.

ترشحات ابکی هم نگران کننده نیست.

ایشالله هفته دیگه مامانی❤❤❤

منفی شدنم .مشخص نشد .گفت نامشخصه . تحرک و مورفوژی همسرم پایین بود ولی تعدادش خوب بود . جنین ها گری ...

قربون دل مهربونت بشم ممنونم.خواهر دقیقا ماه قبل انتقال هیستر شدی؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
انشالله که خوبه گلم  به دکترت بیان کن حتما ببین چی میگه تحت نظرش باشی خوبه

مرسی عزیزم

رفتم سونو گفت تخمدانات بزرگه .ورزش و نزدیکی ممنوع .خونمم چون غلیظ شده ال دی نداد واسه کیستا.فکرکنم ماه بعدم ال دی میخایم بازی بدیم 😁 انقدرم خنگم پاهامو  که درد میکرد یادم رفت بهش بگم..الزایمر گرفتم فکرکنم 😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا باور میکنی من بیش از خودت منتظر انتقالت هستم و مثبت شدنت😍

قربون دل مهربونت برم..انشاالله این ماه دیگه بارداری..تو صارم خیلی ها با ای یو ای نتیجه گرفتن .همون بار اول.انشاالله قسمت شماهم اینطور باشه 😍😍

قربونت گلم..منم بالاخره پریود شدم..بدنم یه نفس راحت کشید..خیلی سخت بود.خداروشکر گذشت ...از الان سفید ...

دورت بگردم خداروشکر حالت بهتر شد.کلی فکرم درگیرت بود.اره هرروز میخورم ۳-۴ تا.ببینیم خدا چی میخواد.ان شاالله به زودی با مامان شدنت همه این سختیا برات خاطره میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

مبارک باشه مامان سبحان جان

خدا رو شکر 

شنیدن معجزه خدااااا خیلی میچسبه کار خوبی کردی به ما گفتی خوشحال شدیم

❤❤❤❤❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام.ایا کسی خانم دکتر لاهوتی که در بیمارستان صارم تهران هستند اشنایی دارین؟لطفا اگر کسی ایشون را می ...

من فقط همین قدر میشناسمش که خیلی مهربونه...خیلی خیلی..هروقت منو ببینه میخنده میگه مامان کوچولو باز اومدی.بااینکه من اصلا ویزیت نشدم باهاش 😁 تو اتاق عمل هم اومده بود بالاسرم ...

من اگه قرار بود دکترمو عوض کنم تو صارم میرفتم پیش لاهوتی..دکتر من پورمطروده..

دکتر خوبیه به نظرم..تو صارم فقط فیضی ناشیه.زده بود یه خانمه ۲۹ ساله رو تو لاپاراسکوپی کشته بود..یه مدت حال خودشم خراب بود از این کار،نمیومد بیمارستان.وقتی اومد من اونجا بودم.زار میزد تو بغل همکاراش...تو دلم گفتم با زار زدن تو اون دختر بیچاره دیگه زنده نمیشه.گند بزنن به مدرکت...

چقدر حرف زدم 🙈

دورت بگردم خداروشکر حالت بهتر شد.کلی فکرم درگیرت بود.اره هرروز میخورم ۳-۴ تا.ببینیم خدا چی میخواد.ان ...

مرسی مهربونم..انشاالله بهترینها برات رقم بخوره.دوقلوی دختروپسر گوگولی و سالم ...❤💎😍😍