2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ممنونم عزيزم.الان لكه هام قهوه اي شده بينشون لخته هاي كوچيك سياه هم هست.دلم گرفته.الان به هيچ دكتري ...

ای وای عزیزم چرا گریه

خیلی ناراحت شدم خیلی

الان زن و شوهر باید همو جمع کنید و انرژی بدید بجای گریه......هنوز اتفاقی نیوفتاده

خیریت خدا رو در نظر بگیر برای آرامشتون ده تا صلوات میفرستم  و برای محیا جان هم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
قربونت گلم..منم بالاخره پریود شدم..بدنم یه نفس راحت کشید..خیلی سخت بود.خداروشکر گذشت ...از الان سفید ...

سارا باور میکنی من بیش از خودت منتظر انتقالت هستم و مثبت شدنت😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانا جان میشه بگی برای آروم کردن خودت توی هفته ی دوم چیا می گفتی  ؟

فقط سپردم به خدا و همش فكر مى كردم با خودخورى وضعيتم تغييرى نمى كنه حتى بدتر هم مى شه باور كن تا حدى بودم كه اصلا يادم مى رفت انتقال دادم

اينقدر بى خيال اين دفعه بودم كه اصلا انگار نه انگار انتقال داده بودم داشتم حتى براى دفعه بعد برنامه ريزى مى كردم كه برم بقيه مراحل درمان و آلمان انجام بدم 

فقط يه شب خيلى دلم گرفته بود گريه كردم و دقيقا تمام حالتهاى قبل پريود رو داشتم حتى روز نهم هم كه بى بى گذاشتم قول دادم به خودم اگه منفى شد خودمو نبازم با اينكه حتى انتظار منفى شدن هم داشتم

خيلى اين مدت آيت الكرسى خوندم و مى خونم و رو شكمم فوت مى كردم از لحظه انتقال تا همين الان 

و صلوات مى دم و استغفار 

الهى كه به زودى زود خودت و همه منتظرها دلتون پر از آرامش شه عزيزدلم🙏🏼🌸💕

سلام خانمهای گل من چندتا سوال دارم ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید😘

من دوشنبه روز هفتمم بود رفتم سونو حدود ده تا تخمک داشتم ممکنه با ادامه داروها تعدادشون بیشتر شه یا فقط باعث رشدشون میشه؟؟

چندروزه خیلی ترشحات آبکیم زیاد شده طبیعیه یا ممکنه از عفونتی چیزی باشه؟؟ 

و اینکه سه روز اخر و ستروتاید باید تزریق کنم ، بازم برم سونو باید دارو بگیرم؟؟ تو سیکل میکرو دارو واسه ازادسازی تخمک میدن ؟؟؟

ببخشید سوالهام زیاد بود 😁😁

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ممنونم عزيزم.الان لكه هام قهوه اي شده بينشون لخته هاي كوچيك سياه هم هست.دلم گرفته.الان به هيچ دكتري ...

عزیزم ناراحت نباش،خواهر منم خونریزی شدید داشت،رفتیم صارم گفتن داره سقط میشه،باید سونوی واژینال بشی،اما خواهرم قبول نکرد و رفتیم پیش دکتر خودش،خدارو شکر مشکلی نداشت و الانم نینیش سالم به دنیا اومد

سلام مامان جونی ممکنه بهم بگی چه مشکلی داشتین گفتن چرا چند بار منفی شدی و این سری چت فرق با دفعات قب ...

منفی شدنم .مشخص نشد .گفت نامشخصه .

تحرک و مورفوژی همسرم پایین بود ولی تعدادش خوب بود .

جنین ها گرید آ بودن ولی همش منفی میشد ..

خودم ازمایش دادم مشکل انعقادی داشتم .

اینبار سیکل قبل انتقال هیسترو و خراش داشتم .

از اول سیکل انتقال بهم انوکسا 4000داد دکتر .

همین و گرنه داروهام همون مثل قبل بود ..

فقط اینکه این بار اصلا حس منفی نکردم .بر عکس دفعات قبل که زیاد امیدوار نبودم ..اینبار همش رفتم تو کانالهای جذب و افکار مثبت .نذاشتم یه لحظه هم فکر منفی بیاد سراغم .همین ..

به نظرم باید ادم تمام تلاشش رو بکنه .بقیه اش توکل بخدا .چون باید اون بخواد .

انشاالله که به زودی مامان بشی گلم ..

سلام خانمهای گل من چندتا سوال دارم ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید😘 من دوشنبه روز هفتمم بود رف ...

عزيزم براى من از روز اول نه تا فوليكول بود كه با ادامه داروها فقط سايزشون بزرگتر مى شد چون مهمتر از تعداد،سايز فوليكولهاست كه به سايز مورد قبول برسن شايد هم فوليكولها بيشتر بشن اما سايزشون به اون حد مطلوب برسه مهمه

به خاطر ترشحات هم نگران نباش به خاطر تحريك داروهاست و تعداد بيشتر فوليكولها و هورمونها

معمولا فوليكولها به اندازه مورد نظر برسن ديگه نياز به داروى جديد نيست و حتما براى آزاد شدن فوليكولها به يه آمپول ديگه نياز دارى كه بينهايت مهمه دقيقا ساعتى كه بهت مى گن تزريق كنى چون بر اساس اون ٣٦ ساعت بعدش پانكچرت انجام مى شه

ايشالا كلى تخمك هاى تپل داشته باشى و جنينهاى عالى برات درست بشه🙏🏼🌸💕

قربونت خانمی 😍راضیم به صلاحش ☘️ انشالله شماهم بزودی زود به مراد دلت برسی گلم 🌹

سلامت باشی عزیززدلم 🙏🙏انشاءالله انشااالله😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ها نا جون اونجا برای فریز بسته هاشون چند تایی هست؟؟  در ضمن آیا اونجا pgd یا pgs هم انجام میدن ...

اينجا فقط يكى انتقال مى دن و هر بار هم از فريز يكى برام در آوردن عزيزم💕🌸

من نپرسيدم ازشون اما اگه خودم بخوام حتما pgd يا pgs هم انجام مى دن اما ديگه بيمه هزينشو تقبل نمى كنه

انشاالله که بهتر بشی عزیزم .منم اینطوری بودم .بخدا از استرس مردم ..

ولی شیاف اگه داری اضافه کن .یا امپول پرژسترون ..

استراحت مطلق بکن فعلان .استرستم کم کن چون بی تاثیر نیست ..

انشاالله امروز برو دکتر بهت میگه چیکار کنی .نگران نباش.

منم رفتم دکتر .همون شیاف اضافه کرد.و امپول هم کنارش داد .خوب شدم بعد چند روز خدا رو شکر .

انشاااله خوب میشی گلم .

اينجا فقط يكى انتقال مى دن و هر بار هم از فريز يكى برام در آوردن عزيزم💕🌸 من نپرسيدم ازشون اما اگه ...

هانا جون .خوبی .نی نی گلت خوبه ..🐣🐤🐤🐥

شما علائم چی داری؟؟؟ .من احساس میکنم علائم خاصی ندارم .نگران شدم .

من همیشه تغذیه میکنم، فقط یه ورده ماست خوردم

عزیزم متوجه نشدم چی نوشتی....

اگه اخیرا سردیجات رو زیاد کردی میتونه به اونم مرتبط باشه و رحمت سرد شده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سردی ک مثل همیشه تغذیه کردم، فقط یکم ماست زیاد تر از قبل خوردم، اونم ن زیاد

آهان....

پس ایشالله چیزی نیست اگه تکرار شد ماههای بعد به دکترت بگو بررسی کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من خدا روشکر با استرادیول خارجی ضخامتم روز 9 هفت شده  یکسال طول کشید تا ضخامتم درست شدشن ...

خدایا شکرررررر....

ایشالله پس دیگه داری مامان میشی به لطف خدا....