2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
بچه ها کدوم ماهیا جیوه شون کمه من خیلی دوست دارم ماهیو امروز قزل آلا خوردم ..نمیدونم کدوماش خوبن ماه ...

عزیزم سالمون بیشتر توصیه میشه....

اما قزل هم اوکی هست....

من که قزل خوردم.....

هر چه قدرم کوچیکتر باشه بهتره.....

ماهیهای دریاها فکر کنم اکثرشون جیوه دارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط ۰/۲۲ کم کرده.... شما ذخیرت چند بود؟

هنوز آزمایش ندادم 

راستش چون هر دفعه راحت باردار شدم اصلا به فکرش نیافتادم 

ولی الان می گم کاشکی زودتر اقدام می کردم 

واقعا خدا هر چی می خوای بهت بده خیلی معرفت داری با اون حال که سرت شلوغه و خودت بچه هاتو داری بازم میای و جواب تک تک سوالهامونو میدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من از امروز بايد آسپرين رو روزى يكى شروع كنم  چه زمانى بخورم بهتره؟؟؟البته دوستان زحمت ...

شب بخوری فکر کنم بهتره...

جبران کم تحرکیتم میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیگه تصمیم گرفتم برم همون میکروانجکشن عزیزم ممنون بابت راهنماییت 😍😍فقط برام سوال شده تا بحال نشنید ...

منم شنیدم عزیزم.....

ممنون عزيزم بابت تمام زحماتت و مهربونيت  پس اين مورفولوژي 2.5% هم خودش واسه ما داستان درست ميك ...

عزیزم مورفوتون بدم نیست....

برا میکرو خوبه....

البته اگه دی اف آی خوب باشه.....

نگران نباش.....

ایشالله به زودی مامانی.....

سلام،من تازه دیشب فهمیدم که باید میکرو بشم،خیلی استرس دارم،کلینیک رویان رفتم،امروز که سایتو خوندم یه ...

عزیزم رویان کارش گروهیه....

یعنی یه دکتر نداری....

مرکز بدی نیست خیلیا جواب گرفتن....

فقط ظاهرا طبق گفته دوستان شلوغه.....

عزیزم این روش دو مرحله ای شانس رو بالا میبره ولی اگه موانع دیگه ای باشه اونام باید از سر راه برن کنا ...

فداتشم،ان شاء الله به دعای خیرشماخواهرای گلم😍😍

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
رویا جان من وقت نکردم چند صفحه رو بخونم درگیر پانکچر بودم خونریزیت تموم شد؟

ممنون از پیگیریت عزیزم

کمتر شده بود ولی قطع نه.... از دیروز هم درد پریود دارم طوری که نمیتونم بشینم باید همش دراز بکشم. امروز باز دوباره یه مقدار خونریزیم بیشتر شد

ممنون واقعا آنا جون که با حوصله جواب میدی هیسترو چطوریه شرایطش ؟

شرایط خاصی نداره....

با بیهوشیه....

از طریق واژنه....

دوربین میفرستن داخل رو چک میکنن نیاز باشه درمانم میکنن.....

بچه ها کلا کدوماتون پیورگان پن داشتین؟؟؟؟یکی دوتا قبلا بهم گفتن داشتن.‌.‌میخوام بدونم ۹۰ درجه تزریق ...

عزیزم فرقی نداره....

اگه تپله شکمت نود بزن لاغری کمتر کن زاویه رو....