2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
چه اشکالی داره عزیزم دختر و پسر شدن انشالله که به زودی زود قسمت خودت یه دوقلو خوشگل بشه 🙏🌹

ای جووووووونم😍❤❤❤❤❤ خدا خفظشون کنه.. ماروهم دعا کن مامان🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان كسى هست بين شماها كه آزمايش ليدن فاكتورش  پايين تر از حد آزمايشگاه و جزء هت ...

هانا جون دقیقا نفهمیدم کدوم فاکتور رو میگی..

اما اگه منظورت آزمایش انعقادیه .. من هر دو ژنم جهش داره و هترو ام. یه علل نرمال و یه علل موتان.

الان نگران مصرف آسپرینی؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اخ اخ فانتزی من دوقلوی دختر پسره😍😍😍ان شاالله به سلامتی بغلشون بگیری.برای همه ی منتظرا و من دعا کن ...

انشالله که خدا یه دوقلو دختر و پسر  ناز بهت بده مطمئنم فانتزیت به واقعیت تبدیل میشه 😊 انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه 🙏

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
ای جووووووونم😍❤❤❤❤❤ خدا خفظشون کنه.. ماروهم دعا کن مامان🍃🍀

مطمئنم این دفعه که انتقال بدی مامان هستی انشالله که به زودی جشن مامان شدنت رو توی تاپیک میگیریم 🌹🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
مطمئنم این دفعه که انتقال بدی مامان هستی انشالله که به زودی جشن مامان شدنت رو توی تاپیک میگیریم 🌹🌹

مرسی نازنینم🍃🍀

الهام جون پانكچر شدم هايپر شدم استراحت دادن بهم ي ماه گذشت منتظر انتقالم انشالله

ای جانم پس پیش بسوی ننه شدنت🥰🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
زنجبیل فک نکنم بتونم بخورم. تو انتقالم

خب پس ریسک نکن گلم.من اینو برای خانمای باردار خوندم خوبه...نمیدونم باز.بقیه شاید بهتر بدونن.ان شاالله با نتیجه ی مثبت بیای😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشالله که خدا یه دوقلو دختر و پسر  ناز بهت بده مطمئنم فانتزیت به واقعیت تبدیل میشه 😊 انشالله ...

ممنونم عزیزدلم.الهی آمین💚😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

[QUOTE=76088833] هانا جون دقیقا نفهمیدم کدوم فاکتور رو میگی.. اما اگه منظورت آزمایش انعقادیه .. من هر دو ژنم جهش دار ... [/QUOTE

عزيزم تو آزمايشهاى انعقادى يكى هست به اسم Leiden factor كه اين جزء هتروزيگوت بودم

بعد كه MTHFR و Pai1 رو هم آزمايش دادم pai1 مشكلى نداشتم اما MTHFR جهش داشتم كه همه گفتن براى اين جهشها بايد B6وB12 و اسيد فوليك خورد

ايران كه اومده بودم دكتر گفت هپارين بايد داشته باشى فقط ليدن فاكتورو ديد گفت هنوز pai1 و MTHFR  رو انجام نداده بودم كه آنا جون گفت بهتره انجامشون بدى اما اينا گفتن فقط آسپرين.

از طرفى از آنا جون هم پرسيده بودم گفته بود معمولا براى جهش در Pai1 هپارين و سلكسان مى دن

نگرانيم براى خوردن آسپرين نيست فقط مى خوام بدونم براى ليدن فاكتور آسپرين تجويز مى كنن؟؟؟

خدا رو شكر عزيزم، سرويكس واژينال اندازه زد يا شكمي؟ من واژينال ٣٢ بود ولي دكتر گفت اوكي هست، يه دوست ...

رفتم مرکز سونوی دکتر جورابیان وسونو شکمی بود 

به سعادتی نشون دادم چیزی نگفت فعلا 

منم نمیدونستم امروز کلی ذوق کردم.... شایدم میدونستم یادم رفته خلاصه حسابی براش ذوق کردم....

مرسی عزیزم 

بهت گفته بودم انا جون اما از بس سرت شلوغ شده یادت رفته عزیزم ....مرسی که هستی