2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
سلام دوستاان.بالاخره منم اولین آمپولمو زدم! دیشب رفتم سونو گفت رحمت خوبه و کیست نداری خداروشکر.الان ...

عزیزم نگران نباش طبیعیه....

فاصله رو ۴-۵ سانت بکنین بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم..... اما فراز و نشیب زیاد داشتم از وقتی جوابم مثبت شده.... امیدوارم همین یکی با عاقبت بخیر ...

به سلامتی و دل خوش 

انشالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی  

از اول تا الان چقدر طول کشید ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منون عزیزم از اینکه با تمام دل برای همه عزیزان وقت میذاری . امیدوارم سایه پر مهرت بالای سر فرشته هات ...

عزیزم فدات....

ایشالله به زودی به هر نحوی معجزه خدا تو دلت لونه میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا قلبشون تشکیل نشد؟

عزیزم آزمایش ANA  مثبت بود اما دکتر قط به من قرص پردنیزیولون 5 داده بود سرم نداده بود که قلب تشکیل نشد من سرم لازم بودم اما سهل انگاری دکترا باعث شد قلب تشکیل نشه خدا خیرشون نده 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
شنبه آخرین سونو بود آنا جون بهم دوتا دیگه منوتروپین داد بهم که اونارو شنبه و یکشنبه زدم چهارشنبه میر ...

به سلامتی پس فردا ایشالله کلی تخمک تپل مپل منتظرته....

کارگر ی سری سرم داد کشید ازش بدم میاد شما برو اگه با خز علی وقت داد منم بعد پانکچرم برم دنبالش

عزیزم با خز علی که وقت نمیدن.....

شما ایشونو روز عمل میبینی و قبلشم یه ویزیت تو اسکایپ داری....

کارات با همین دکترا انجام میشه وقتی تصمیم گرفته شد عمل بشی نوبت اسکایپ داری....

بعدشم که روز عمل فقط دکترو میبینی....

آنا جون من سوالم همون دیفرلین بود🙈🙈 فک کنم با کسی دیگه اشتباه گرفتی...

حواس برام نمونده....

بی خوابیم از یه طرف....

پستها تموم بشن و بچه ها هنوز خواب باشن یه چرتی میزنم.....

سارا چرا دوبار آزمایش ذخیره تخمدان دادی؟ من یبار انجام دادم 

رفته بودم کلینیک اندومتریوز ابن سینا که خیالم راحت بشه دارم یا نه.اونجا برام نوشتن.وگرنه اینجا به همون ازمایش سال گذشته م اکتفا کردن و ننوشتن برام دیگه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزدلم این چه حرفیه ؟انا جونم باورت نمیشه شما و این تاپیک یکی از اتفاقای خوب زندگیم هستین.نمیدونین ...

فدات عزیزم....

لطف داری....

منم اکثرا همین دوروبرا رخت و خواب پهن میکنم میخوابم.....

خخخخخخ....

دوستون دارم....

عزیزم والا من میگم بیگدار به آب نزن بذار خودش میاد....

انا جون دیشب پریود شدم.انگار که سوزن زدن به بادکنک.انقدر بدنم اروم شد ..خداروشکر تموم شد این مرحله ی سخت

بچه ها ببخشید خیلی اذیتتون کردم این دوهفته..❤❤❤

سلام به همه دوستای گلم مبارک باشه مامانایه جدید     امیدوارم مامانایی هم که منفی شدن هرچ ...

عزیزم مهم کیفیته....

ایشالله همع شون تخمک و بعدشم جنین میشن....

برا دردت والا اگه انتقال نداری راحتی ولی اگه داری ترجیحا تحمل کن نه که شیاف ایتامینوفنم خوبه.....

زنجبیل فک نکنم بتونم بخورم. تو انتقالم

عزیزم من تو بارداریمم میخوردم....

میتونی بخوری اگه بهت میسازه ولی در حد اعتدال....

سلام دوستاان.بالاخره منم اولین آمپولمو زدم! دیشب رفتم سونو گفت رحمت خوبه و کیست نداری خداروشکر.الان ...

به سلامتی عزیزم

انشاالله کلی جنین تپل مپل و خوشگل و سالم نصیبتون بشه ❤❤❤ فقط استرس نداشته باش که رو کیفیت اثر بد میزاره 

عزیزم خوب سیکلت لانگ نیست نداده.... نگران نباش...

ب بعضیاهم مث من بودن همون موقع دوم پری با آمپولای انوکسا سوپرفکتم دادش .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود