2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
عزیزم به نظرم قبل از اینکه وارد مرحله انتقال بشی روی خودت حسابی کار کن و سعی کن استرس و وسواس رو‌کنا ...

ممنون گلم.مثلا خیر سرم کلی دارم کار میکنم رو خودم.زیاد اهل استرس نیستم اما خب دوست دارم همه چیو درست انجام بدم.الان میگم شاید اینکه خون اومده بعدش بخاطر همین نکته باشه که رعایت نکردم.حق با شماست نباید خودمو‌ درگیر این‌چیزا کنم😘💚فقط ترسم از اینه یه وقت اشتباه نزنم که تاثیرش کم شه یا مثلا کیسه اب گرم بذارم خطر داشته باشه.واسه همین همش قبل هرکاری اینجا میپرسم که بچه ها و انا جون راهنماییم کنن.از شما هم ممنونم دوستم😙💚دعا کن همه چی خوب پیش بره برام...اولین بارمه یکم حالم عجیب غریبه.اما قول میدم حواسم باشه استرس نگیرم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گفتی منم اومدم5 بزنم شوهرم گفت تو روز پنجشنبه ساعت 3 میخوای بری دکتر بعد کجا میخوایی آمپولت رو بزنی ...

عزیزم الکی به خودت استرس نده....

ایرادی نداره واقعا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای واااای.من خنگ یادم رفت که باید بین دو انگشت‌بگیریم پوست شکمو هزار بار اینجا خوندما.باز یادم نبود ...

خاکستری جان میبینم که به سلامتی وارد سیکل شدی...ایشالله که نی نی های تپل مپل میان برات....یکمی این روزای اول امپول زدن استرسیه ولی بعد میشه مثه اب خوردن...اگرم پوستتو نگیری ایرادی نداره فقط دردش با گرفتن پوست کلا از بین میره وگرنه که هیچ ایرادی نداره...اصلا نگران نباش...حق داری یادت بره...پرستار که نیستیم فوتو فن بلد باشیم❤🌸❤🌸❤

سلام دوستاان.بالاخره منم اولین آمپولمو زدم! دیشب رفتم سونو گفت رحمت خوبه و کیست نداری خداروشکر.الان ...

درست عزیزم....حتی پیورگان نزدیکتر به ناف باشه هم مشکلی نداره...مثلا دو انگشت...زاویه رو 45 بزن...توی دستورش گفته 45...دردشم خیلی کم میشه...منم پیورگان زدم...طبیعیه خون بیاد یه نوک سوزن...طبیعیه قرمز شه پوستت...بسوزه جاش طبیعیه ..حتی ممکنه کبودم بشه....چندتا پیورگان در روز باید بزنی؟من سه تا توی یه سرنگ میزدم

عزیزانم از اینکه این مدت در جمع شما بودم واقعا خوشحالم . برای تک تکتون از خداوند بهترینها را می خوام ...

عزیزم همیشه با دعاهای زیبات توی خاطر من یکی خواهی بود....مامان مهربون....به زوووووودی انرژی مثبتت به خودت برمیگرده و مامان مهربون میشی🌸❤🌸❤🌸همیشه موفق باشی😘😘😘

چه بد  پس اینکه می گن باpgs اختلالات ژنتیکی از قبل معلوم میشه چیه ؟؟ بزنن جنین رو درب و داغون ...

عزیزم نه اینطوری نیست که بزنن داغون کنن....

تو بهترین حالتم به هر حال یه سلول برداشته میشه....

حالا اینکه این یه سلول حیاتی باشه یا نه فکر کنم نمیتونن تشخیص بدن که....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منفی شدم 😞

عزیزم متاسفم....

ایشالله به زودی خدا برات جبران میکنه.....

ماما گفت استرادیول و متفورمین رو شروع کن به کم کردن اما بهش اعتماد ندارم.... ۱۷ آذر با دکتر وقت دارم ...

بی تاثیر نیست....

با دکترت مشورت کن بعد آسپرینو شروع کن....

عزیزم پری شدم دیروز . رفتم برا انتقال برام استرادیول و اکویین و انوکسا دادش ولی برام سوپرفرکت ندادش ...

عزیزم خوب سیکلت لانگ نیست نداده....

نگران نباش...

عزیزم منم سر دخترم که باردار بودم زمان پریود که می رسید درد پریودم وحشتناک داشتم همش فکر میکردم پریو ...

خیلی خیلی ممنونم..... این تجربه ها چقدر آدمو دلگرم میکنه

بابت دعا ممنونم.... خدا میدونه چقدر بهش احتیاج دارم

انشالله خودت هم حاجت روا بشی... هر چی که آرزو داری

ممنون عزیزم. آناجون من ده روزی هست لک ام تموم شده. آسپرین رو که از قبل مثبت شدن قطع کرده بودم لازمه ...

عزیزم خدارو شکر....

والا باید دکترت بگه کی شروع کنی....

چه قدر تا غربال داری....

یعنی اولین سونوی بعدیت کی هست؟

اینطوری معلوم میشه استیبل شدی یا نه....

عزیزم بعد غربال اگه شرایطت اوکی باشه به مرور شیافا قطع میشن....

آمپولام احتمالا با پرولوتون هفتگی جایگزین بشن.....

سلام آنا جون،خوبی عزیزم؟ تولد گل پسرتو تبریک میگم،همون موقع بهت خصوصی پیام دادم ولی گویا متوجه نشدی ...

فدات عزیزم....

شکر خوبم....

احتمالا پیغامتو دیدم ولی مشغول شدم یادم رفتع جواب بدم....

شرمنده....

آره حسابی رنگ گرفته خونه....

انصافا خیلی سخته اما شیرینه....

عزیزم نه اینطوری نیست که بزنن داغون کنن.... تو بهترین حالتم به هر حال یه سلول برداشته میشه.... حال ...

متوجه شدم

مرسی عزیزم 

من فکر می کردم کل سلول ها کپی و تکثیر هم هستند و نمی دونستم ممکنه یکی حیاتی باشه و یکی نباشه