2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046535 بازدید | 684523 پست
میشه یه من یاد بدی اسم ها رو جستجو کنم😁

عزیزم خوب اسما باید حدودی یادت باشه....

ات ساین رو که زدی بلافاصله بدون هیچ فاصله ای اول اسم رو بزن چند تا اسم مشابه رو میاره که میتونی انتخاب کنی از بینشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه بد  پس اینکه می گن باpgs اختلالات ژنتیکی از قبل معلوم میشه چیه ؟؟ بزنن جنین رو درب و داغون ...

اره گفت جنینهای ضعیف از بین میرن موقع بیوپسی و باید رضایت بدی که اعتراضی نداری...😕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه یه من یاد بدی اسم ها رو جستجو کنم😁

مثلا من برا ماهی کوچولو میدونستم اسمش لاتینه....

ات ساین زدم بعد یه mahi نوشتم چند تا اسم اومد اسم ماهی کوچولو بینشون بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@عامانوئیل    جونم عزیزم میفهممت

ولی در نهایت همه تلخی هامون یه خدایی هست که بازگرداننده همه از دست رفته هاست

بهش اعتماد کن و دلتو آروم کن

خیر دنیا و آخرت رو برا تو و همه مامانای که فرشته هاشون هنوز ناز دارن و نیومدن تو دلشون میخوام از دستای رحیم و بخشندش که پر از معجزس

سارا بهتر بود امروز هانا صدای قلب کوچولوشو شنید دوتا از بچه ها هم مثبت شدند

ممنون از پستت جالبه اون لحظه پستتو ندیدم حتی چند صفحه رو تند تند خوندم پستتو ندیدم....

گفتم ایشالله کلی خبر خوب هست.....

تازه الان میبینم....

عزیزم مهمترین چیز توی انجام اینکار داشتن آرامشه.منم هر چی از دکترم پرسیدم چه ساعتی امپولامو بزنم؟چه ...

خدا از سرشدن نگذره، دکتر من دو تا منشی بیرون داره یکی داخل و دو تا دستیار تخصصی هم داخل.....ادم میترسه سوال کنه.....

تازه این مطبش هست من نمیدونم تو کلینیک ها چکار میکنند....

دکتر فقط پرونده رو سیستم میخونه و با دستیاراش حرف میزنه که چکار کنی!

توکلم بخداست 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم والا من ارتباط بین ضخامت و ال دی رو نمیدونم.... خلاصه سخت نگیر به وقتش میاد.....

عزیزم پری شدم دیروز . رفتم برا انتقال برام استرادیول و اکویین و انوکسا دادش ولی برام سوپرفرکت ندادش . عملکرد سوپرفکت چیه ؟ برا من ک ضخامتم کم هستش سوپرفکت بهم میدادش خوب بود ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نکن اینکارو با خودت...میگم که حتما مهم نبوده که دکترت تاکید نکرده ..نمیتونی از دکترت بپرسی ؟شماره ند ...

نه دکتر فقط عصر روزای فرد میشینه.....

شوهرم اومد ناهار دید ناراحتم حرف شما رو زد که اگر مهم بود میگفتن کی بزن!!!....امپول زد و رفت.....منم توکل کردم بخدا 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ن همین فقط تخمک خودم رو میخواستم اگه بشه برم برا فریز ک بیهوشی داره😔 مرسی عزیزم از اینکه جواب دادی ...

عزیزم خوب پانکچر بدون بیهوشیم میشه....

برا پانکچر خوب چون هزینه عمل بالاست بهتره تحریک تخمدان باشه که تعداد تخمک بیشتری ازت بگیرن....

وگرنه مجبوری همون هزینه رو برا گرفتن یکی دو تخمک فقط بدی....

حالا اینم راهیه میتونی به دکترت پیشنهاد بدی.....

تو چند مرحله تخمکاتو بگیرن....

مثلا اگه متخصص قلبت اجازه دز داروی هورمونی پایین رو داد مثلا چند تا چند تا ازت تخمک بگیرن و فریز کنن که اذیت نشی....

خلاصه ناامید نشو و تحقیق کن ایشالله راهی برات پیدا میشه.....

اره بیست و هفت سال سنی نیس وقتی قبلش ی دنیا درد نکشیده باشی من از مادرزادی مشکل قلب داشتم از وقتی یا ...

عزیزم بله لابلای پستات متوجه مشکلاتت شدم واقعا سلامتی بزرگترین نعمته که ایشالله به زودی خدا بهت برمیگردونه....

نمیکشم ب خدا خسته شدم 

عزیز دلم خسته نباشی....

ببین الان کلی دوست داری که حسابی دعاگوتن.....

خدارو چه دیدی شاید اول میخوات شفاتو بده که بتونی با وروجکات حسابی سر و کله بزنی.....

تورک_آنا#  خیلی ماهییییییییی خدا بچه ها تو حفظ کنه

فدات عزیزم....

بعدش در مورد آزمایش dfi پرسیدم گفتم اونو از همسرم نگرفتید گفت حتما لازم نبوده ایشون همه مواردش خوبه ...

عزیزم خوب تو آز مینویسن بالای ۴ خوبه اما در کل برا طبیعی این اعداد پایینن و شانس میشه در حد معجزه....

من با مورفوی بین صفر و یک هم طبیعی باردار شدم....

اما خوب منتتظر معجزه شدن آرامش خیال و زمان میخواد.....

عزیزم ماهی کوچولو بود.... @mahi_kocholoo    

ممنون عزیزم.

آناجون من ده روزی هست لک ام تموم شده. آسپرین رو که از قبل مثبت شدن قطع کرده بودم لازمه دوباره شروع کنم؟

تا هفته ۱۲ که باید آمپول و شیاف زد، هیچ.بعدش چه جوری باید کم کرد؟یواش یواش؟ یا یهویی؟

دکتر از کجا میگه؟ مثلا از روی سونوی ان تی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار