2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
اره عزیزم.فکرکنم بشه.چون من واسه pgs که رفتم درخاست بدم اولش؛نوشته بود جنین ها باید به ۲۰ سلول برسن ...

چه بد 

پس اینکه می گن باpgs اختلالات ژنتیکی از قبل معلوم میشه چیه ؟؟ بزنن جنین رو درب و داغون کنن و اصلا هم متعهد نباشن 

خیلی ناراحت شدم حداقل یه درصد ریسک هم نمی دن که مثلا آدم بدونه ۱ درصد احتمال داره جنین مشکل دار بشه یا ۴۰ درصد؟؟

نامردیه ، اینه هم هزینه و وقت و ...

وااااییی من ی عالمه تخمک دارم اولین بارمه میخوام پانکچر بشم اندازه تخمکام ۱۴,۱۵,۱۶ بود خدا کنه کیفیت ...

زی زی جان ان شاالله ک کارای پانکچرو انتقالت به خوبی پیش بره و زودی مامان بشی. 

ببخشیدگفتین سینه ت ورم کرده. شماسینه هات فیبرو کیستیک بود؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم گلم به نظرت من اسپرین بخورم میشه ازمایشهای منو فرستادم انا جون ببینه  نگاه کنی اگه ز ...

بله احتمالا لازم داری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من پنج تا سقط داشتم کلی آزمایش داوم .حتی هیسترو هم شدم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم...تا یه م ...

عزیزم خدا انصاف بده دکترارو.....

تازه بعد ۵ سقط فهمیدی اسپرم مشکل داره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلتم تورک انای عزیز امیدوارم پیغام منو بخونی و جواب بدی من آندومتریوز پیشرفته دارم می خوام بدونم ت ...

عزیزم تخمدانت درگیره؟

والا من تخمدانام مشکل آندو نداشتن....

یعنی هیچ کس تو این تاپیک پیغام منو نمی بینه؟

عزیزم اکثر دوستان پستارو به ترتیب مبخونن و جواب میدن....

یا پستهایی که از طریق اعلان بهشون نشون داده میشه.....

منم که تازه به پستت رسیدم و ۶۰ صفحه ای هنوز عقبم....

خلاصه از دوستان نرنج....

مثلا چجور گرمیجات؟

هر چیزی که طبعش گرم بود....

از میوه ها و سبزیجات و گوشتها و....

میوه مثلا سیب، موز، انگور، انار شیرین، طالبی، خربزه، خرما و......

گوشتم گوشت گوسفند و بوقلمون و....

گاها که مجبور میشدم مرغ و ماهی بخورم اونارم با زردچوبه و زنجفیل اصلاحش میکردم.....

کلا هر چیزی میخواستم بخورم تو سایت طبایع دات آی آر چک میکردم اگه گرم بود میخوردم....

سلام به همگى ايشالا همتون خوب باشين و بهترينها در انتظارتون باشه به زودى زود🙏🏼🌸🌸💕 خانمهايى كه ...

همین بوده دزش....

من باید حتما عمل بشم ولی چون ذخیره تخمدانم خیلی پایینه گفتن اول باید جنین فریز کنی

عزیزم اگه ذخیرت کمه و تخمدانتم درگیره احتیاطا بهتره جنین فریز داشته باشی....

ذخیرت چنده؟

زی زی جان ان شاالله ک کارای پانکچرو انتقالت به خوبی پیش بره و زودی مامان بشی.  ببخشیدگفت ...

ممنون عزیزم 

نه گلم یعنی اصلا از نظر پستان بررسی نشدم اگرم بودم بی خبرم

خدا جونم شکرت...
سلام آنا جون امروز دکترم گفت هایپر شدم فقط گفت استراحت داشته باشم و وسیله سنگین بلند نکنم دیگه باید ...

عزیزم خوب تنها راهش همون پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی) و آب زیاد و سفیده تخم مرغه....

بعد پانکچر اگه انتقالت به بعد موکول شد میتونی دوغ و ژله هم بخوری.....

واي نه توروخدا.واقعا به خاطر تعيين جنسيت اين حجم از امپول و هرموني رو وارد بدنت كني كه چي بشه؟!عزيزم ...

عزیزم 9ماه ماهی یکبار وز تخمک گذاری اقدام کردیم نشد بعد ازمایش شوهرم تحرک آ0  بود دیگه تصمیم گرفتیم هم میکرو کنیم هم تعیین جنسیت