2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست

سلام بچه ها من پنج تا سقط داشتم کلی آزمایش داوم .حتی هیسترو هم شدم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم...تا یه ماه پیش یه آز اسپرم دادم و فهمیدیم که مورفو لوژی فقط دو درصده .و dfi ۲۵..حالا بهم پیشنهاد میکرو دادن

عزیزم خدارو شکررررررر..... خیلی خوشحالم کردی...... تجربیاتتو به دوستات انتقال بده ایشالله کسایی که ...

سلتم تورک انای عزیز

امیدوارم پیغام منو بخونی و جواب بدی

من آندومتریوز پیشرفته دارم می خوام بدونم تو عمل پانکچربه کیست آندومتریوز ممکنه برخورد کنن و آسیب کنه کیست؟

تورو خدا جوابمو بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم  ممنون از راهنماییت  پسرش رو تعیین جنسیت کرد یا طبیعی باردار شد؟؟

نه عزیز دلم تعیین جنسیت چیه من پسرمو بدون برنامه و همینطوری یهویی و خدا خواسته باردار شدم.....

حتی اگه قصد بارداری مجددم داشتم تعیین جنسیت نمیکردم.....

من و امثال من انقدر سختی کشیدیم تو این راه عمرا برا تعیین جنسیت دوباره وارد این پروسه میشدم.....

حتی همسر من دو تا جنین فریزمم تمدید نکرد و بهم گفت به هیچ وجه نمیذارم حتی بری اون دوتارو انتقال بدی.....

میگفت اگه خدا بخواد خودش میده نه که عمرا بذارم دوباره اون روزا تکرار بشن....

حالا فکر میکنی اصلا من میتونستم برا تغیین جنسیت همون راهو برم؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویاجون برو حرم ور دل امام رضایی دلتم کلی باز میشه و روحیه میگیری

استراحت مطلقم عزیزم.... کاش میتونستم

دلم میخواد بزنم زیر همه چی بلند شم برم حرم دخیل ببندم بگم یا امام رضا یا حاجتم بده یا جونم بگیر

روم نمیشه با شوهرم رو به رو بشم

دوستان  استارتر پسرش رو با این روش باردار شد یا طبیعی؟؟

عزیزم معجزه خدا شامل حالم شد و کاملا یهویی باردار شدم اونم با کلکسیونی از مشکلات که تقریبا احتمال بارداری مجدد نزدیک صفر بود....

چون فکر نمیکردم باردار بشم جلوگیری برامون معنی نداشت....

یادمون رفته بود خدا بخواد نشد نداره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مگه داروهای هورمونی واسه ۲ هفته نیست فقط؟؟ 

عزیزم داروهای اون دو هفته برا تحریک تخمدانه....

اینکه مجبوری استرادیول بخوری....

اینکه مجبوری پروژسترون بگیری.....

هورمونات با دارو تنظیم میشن....

تازه فکر کردی اون دو هفته کمه که بخوان کلی دارو وارد بدنت کنن؟

اتفاقا تو به تخمک بیشتری نیاز داری پس محتملا داروی بیشتریم باید بگیری چون به هر حال میخوایی از بین جنینا جنس مطلوبو بگیری پس باید تعداد بالا باشه که شانست بره بالا.....

من کسیو میشنایم که نه تا جنین داشت که همه جنینا جنس نامطلوبش بودن و حتی یه جنین مطلوبم نداشت و مجبور بود دوباره دارو بگیره.....

چرا هیچ کس جواب منو نمی ده؟😞

عزیزم من اطلاعی ندارم وگرنه حتما کمکت میکردم بچه ها حتما ندیدن یا حواسشون نشده وگرنه جواب میدن گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چرا اشتباه؟ یعنی سیاه دونه خراب کرد؟! 

بله عزیزم ممکنه به بعضی طبعا نسازه.....

خصوصا طبع گرم و خشک.....

میشه پانکچر شدن رو توضیح بدی؟؟ یعنی تخمک کشی؟؟ بیهوشی داره؟ درد داره؟

عزیزم خوب تحریک تخمدان که اتفاق افتاد و روز پانجچر تعیین شد ۳۶ ساعت قبلش آمپول آزادسازی میزنی.....

مثلا اگه شنبه ۸ شب زدی یکشنبه ۸ صبح تابم پانکچرته.....

معمولا با بیهوشیه لااقل تو ایران اینطوره، فولیکولاتو از طریق واژن میگیرن....

بعدش میبینن که فولیات چند تا تخمک داشتن و آیا بالغ بودن یا نه.....

بعدش اسپرن داخلشون تزریق میکنن و جنینا تشکیل میشن.....

بعدشم که انتقاله که معمولا بدون بیهوشی و در حد یه معاینه سادست.....