2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046619 بازدید | 684533 پست
سلام خانمهای گل و صبحتون بخیر من سه شنبه هیستروسکوپی شدم ولی تا امروز خونریزی دارم به نظرتون طبیعی ...

عزیزم به نظر طبیعیه اما بازم با دکترت مشورت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها الان یه چی بهم میگین ولی من هنوز تیر میکشه بعضی جاهای رحم و بدنم ۱۰ روز پیش عکس گرفتم تا الا ...

عزیزم ایشالله چیزی نیست....

بازم به دکترت بگو که خیالت راحت بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک_آنا# به نظرت امروز تغییر بدم ساعتش رو چون دیروز روز اولم بود زدم.......تو رو خدا جواب بدید س ...

مريم من سينالو نميدونم ولي گونالو بعد از ظهر از ساعت ٤تا ٦ گفته بودن، فك كنم سينال هم همون باشه

...
آنا جان دی اف آی شوهرم‌۴۵ درصد شده بهش گفتن اندروفرتی بخوره روزی دوتا منم اینوفولیک روزی دو تا شم ...

عزیزم خوب همسرت اول باید سیگارو ترک کنه....

اصلاح رژیم غذایی و سبک زندگی خیلی تاثیر داره اما خوب زمانم میبره....

خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها هم که خیلی موثره.....

تورک_آنا# به نظرت امروز تغییر بدم ساعتش رو چون دیروز روز اولم بود زدم.......تو رو خدا جواب بدید س ...

عزیزم بهت گفته بودم که پنج بعدازظهر بزن 😣 ولی دیگه زدی اشکالی نداره. ولی به نظرم ساعتشو تغییر نده دیگه..ولی به دکترت بگو که این ساعت زدی.شاید امپول ازادسازیشونو ساعتشو عوض کرد برات...

تایم امپول ازادسازی خیلی مهمه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من و خیلیای دیگه داشتیم و +م داشتیم....

این آمپول اچ سی جی ، (HCG)منظور همون آمپولِ که ۳۶ساعت قبل از پانکچر میزنن

من ۲ بار پانکچر شدم برای آزاد سازی بهم دادن 

خودشِ؟

ولی به عنوان چسب جنین بعد انتقال میزنن؟؟!

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزیزم  یه سوال دارم جایی جوابشو ندیدم  برای تعیین جنسیت از جنین چند سلولی استفاده ...

فکرکنم ۲۰ سلولی...

حتما باید تست امنیو سنتز توهفته ی ۱۴ تا ۱۶ انجام بشه رو جنین های تعیین جنسیتی برای اطمینان از سالم بودنشون...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فکرکنم ۲۰ سلولی... حتما باید تست امنیو سنتز توهفته ی ۱۴ تا ۱۶ انجام بشه رو جنین های تعیین جنسیتی بر ...

جدی؟؟ نمی دونستم 

آیا به نظرتون وقتی یه سلول برداشته میشه به غیر از تعیین جنسیت بخواهیم سایر اختلالات ژنتیکی که توpgd بررسی میشه رو هم انجام بدیم خوبه؟ و اونموقع میشه مطمئن بود؟؟

سلام دوستای گلم..چند روز پیش هیسترو انجام دادم اما هنوز لکه بینی دارم .طبیعیه؟

عزیزم بله طبیعیه....

سلام ببخشید من از دیروز عضلات پام ؛پشت رون و ساق پاهام خیلی درد میکنه.امپول انوکساپارین هم میزنم چن ...

ریسکشو داری اما انوکسانو که بزنی مانع میشه ایشالله....

عزیزم دکتر رزاقی داده فکر کنم دوستان میگن مشکل انعقادی دارم روزی یه دونه ب۶واسید فولیک ۵وهفته یک دون ...

عزیزم خیلی مهمه برا همون جهش تو mthfrت داده....

ساعت قرصات که فکر نکنم خیلی فرق کنه فقط لتروزول رو هر ساعتی میخوری فرداشم همون ساعت باشه.... گونال ...

آنا جان روزی دوتا لتروزول باید بخورم به نظر تو دوتاشو با هم بخورم یا یکی صبح بخورم یکی شب ؟

اپکا چی هست؟؟؟

فکر کنم به بحث ناسازگاری ژن مربوط هست....

پنجاه درصد ژن جنین که مال پدره خوب برا بدن مادر نا آشناست و گاها بهش عکس العمل نشون میده فکر کنم به این مقوله مربوط بود و قبلنا درمانش با لنفوسیتوتراپی بود الان نمیدونم انجام میدن یا نه.....

به سلامتی ماهی جونم انشاالله این سری نتیجه بگیری عزیزم منم ۴۸ واحد سینال داشتم روزی که انا گفت میش ...

عزیزم یادمه ذخیرت خیلی بالا بود بالای نه ده بود دریته؟

شایدم ۱۹....

یه همچین تصویری تو ذهنمه....

اگه درست تو ذهنم مونده باشه شاید حتی ۱۲ نهایت ۲۴ واحد سینالم زیادیت بود.....