2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
منم همينطور ولي ب تخمك نيست ب قدرت لايتناهي خداست اونه كه حيات ميده ب هر چ ك بخواد چيه مكملت؟ ب ش ...

اره عزیزم واقعا هم همینطوره هرچی خوده خدا بخواد همونه !

اسمش chirofert هست برای تقویت تخمدانهاست  پریود رو هم منظم میکنه !

نه گلم چیز دیگه نگفتن هیچ ویتامینی هم ندادن 🥺فقط تاکید داشت غذای پروتیین دار بخور 🤕و کربوهیدارت رو قطع کن !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها قرص استرادیول والرات ۲ خواب آلودگی میاره؟ من اصلا نمیتونم از توی رختخواب بلند بشم. کسی مثل م ...

احتمالا باعث سنگینی بشه....

آب زیاد بخور حتما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم..مرسی.حالا خداکنه با پریود همه کیستا دفع بشه.حوصله ال دی خوردن ندارم .هرچند فکرکنم ال دی ...

نترس حتما دفع میشه وقتی پریود بشی خودت متوجه میشی گلم !

خرما و گردو بخور خیلی مقوی هست هم گرمه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
جدی؟؟ نمی دونستم  آیا به نظرتون وقتی یه سلول برداشته میشه به غیر از تعیین جنسیت بخواهیم سایر ا ...

اره عزیزم.فکرکنم بشه.چون من واسه pgs که رفتم درخاست بدم اولش؛نوشته بود جنین ها باید به ۲۰ سلول برسن و باید تعهد بدید که تو هفته ی ۱۴ تا ۱۶ بارداری ازمایشهای امنیو رو انجام میدید .تو برگه ها کنار پی جی اس ،پی جی دی هم نوشته بود..فهمیدم که کار هردو یکیه تقریبا..بعد مشاوره ژنتیک بهم گفت احتمال داره جنین ها از بین برن تو ازمایشگاه.باید تعهد بدید که ادعایی ندارید بعدا...دیگه پشیمون شدم ادامه ندادم .

راستی هزینه شم واسه چهارتا جنین تو صارم ۳ تومن بود.هر جنین اضافه ۵۰۰ تومن.

ابن سیناهم همین بود.

اینم درنظر بگیر احتمال داره جنینها رو از بین ببرن سر بیسوادی خودشون تو ازمایشگاه و ماهم اصلا متوجه نشیم و الکی بگن مشکل داشت.و تو مجبور بشی باز هزینه کنی...

منم سپردم دست خدا...بیخیال pgs شدم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مريم من سينالو نميدونم ولي گونالو بعد از ظهر از ساعت ٤تا ٦ گفته بودن، فك كنم سينال هم همون باشه

😓🤕🤕🤕🤕

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره عزیزم من همون سارام.بالاخره پانکچر کردم.ولی با چشمام مرگو دیدم.امروز بیدار شدم دیدم درد ندارم .ی ...

عزیزم خدارو شکر که بهتر شدی....

ایشالله بهتر بهترم میشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بهت گفته بودم که پنج بعدازظهر بزن 😣 ولی دیگه زدی اشکالی نداره. ولی به نظرم ساعتشو تغییر نده د ...

گفتی

منم اومدم5 بزنم شوهرم گفت تو روز پنجشنبه ساعت 3 میخوای بری دکتر بعد کجا میخوایی آمپولت رو بزنی😣😣😣😣😣برای همین این ساعت یعتنی تمام امید و زحماتم ..........من چکار کنم😣😣😣😣😣

خاک بر سر دکترا یعنی حالا ای دکتر دکتر تک خاورمیانس! اصلا نمیگن هیچی رو بخدا من از اینجا خوندم که حتی در یک تایم خاصی باید زده بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم یادمه ذخیرت خیلی بالا بود بالای نه ده بود دریته؟ شایدم ۱۹.... یه همچین تصویری تو ذهنمه.... ...

اره انا جونم.ذخیرم بالا بود.دوبار ازمایش دادم.یه بار۹ و نیم بود.یه بار ۷

حالا شانس اوردم نزاشتی زیادش کنم .خدا خیرت بده .فقط یه بار حماقت کردم از رو ۴۸ اوردم ۵۲ اون اولاش 🙈😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا بنظرت خوبه من این ماه پرولاکتیمو درمان میکنم، بعد ماه دیگه میرم تو سیکل؟ بعد بنظرت من از همین م ...

عزیزم منی که ریسک هایپری نداشتم از سه ماه قبل روزی دو تا سفیده میخوردم....

به هر حال پروتئینه....

من حتی تو بارداریمم خوردم....

زرده زیاد بخوری کلسترول بالا میره هر از گاهی ایراد نداره....

حالم خوبه امروز عزیزم...ماه دیگه سیکلت شروع میشه انشاالله.از الان سفیده نخور.حالت ازش بهم میخوره واس ...

سارا جون اتفاقا زودتر با کم شروع مبکردی خیلی بهتر میشد....

شاید اصلا هایپر نمیشدی.....

البته خوب دز داروهات زیاد بودن انصافا.....