2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
سلام خانمهای گل و صبحتون بخیر من سه شنبه هیستروسکوپی شدم ولی تا امروز خونریزی دارم به نظرتون طبیعی ...

اگه بیشتر بشه باید بری حتما

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام خوبي مامان الان؟ از  الان ماماني اينده چيه؟ واه امان از اين پري دوم بعد از پانكچر يادمه ...

سلام محیا جان خوبی؟ 

شما تو تاپیک مامان اقدامی ها با کیت هم بودی درسته یا با یه محیای دیگه اشتباه گرفتم؟

شما هم وارد سیکل ای وی اف شدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم ببخشین نزدیک ۸۰ صفحه ای عقبم.... ایشالله بتونم بهتون برسم....

آنا جان دی اف آی شوهرم‌۴۵ درصد شده

بهش گفتن اندروفرتی بخوره روزی دوتا

منم اینوفولیک روزی دو تا

شما چی پیشنهاد میدی؟

بهمون گفتن با وضعیت شوهرم باید ای وی اف بشیم

منم که پی سی اوم

هرچی گفتم من به دارو خوب جواب میدم گوش ندادن

حالا برامون ۳ ماه نوشتن دارو

شما نظرت چیه؟

شوهرمم سیگاریه به نظرت ترک کنه و رژیم و ... نمیتونیم طبیعی بچه دار بشیم؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام امروز ازمایشم مثبت شده امروز دکتر واسه شنبه هم ازمایش بارداری نوشته .بامیکرو باردار شدم .شنبه ا ...

خیلی خیلی مبارکه😍😍 ایشالا دوران بارداری خوبی داشته باشی❤️

چقد سنیدن این خبرا شیرین  و لذت بخش و امیدوار کننده است😍

سلام امروز ازمایشم مثبت شده امروز دکتر واسه شنبه هم ازمایش بارداری نوشته .بامیکرو باردار شدم .شنبه ا ...

مبارکههههه😍💃💃💃🤗

سلام خانمهای گل و صبحتون بخیر من سه شنبه هیستروسکوپی شدم ولی تا امروز خونریزی دارم به نظرتون طبیعی ...

سلام دوستم منم مثل توام روزای اول بهتر بودم از دیروز یکم بیشتر شد.راستی هزینه ی عملت رو میشه بگی؟واسه من سه میلیون و دویست شد دوستای دیگم که انجام دادن همه زیر یک میلیون شدن

خدایا شکرت 
سلام دوستم منم مثل توام روزای اول بهتر بودم از دیروز یکم بیشتر شد.راستی هزینه ی عملت رو میشه بگی؟واس ...

هزینه من شد 2.5 که 600 بیمه تامین اجتماعی داد و من خودم یک میلیون 900 دادم به بیمارستان

البته مال من تشخیصی بود و خراش آندومتر

سلام

ببخشید من از دیروز عضلات پام ؛پشت رون و ساق پاهام خیلی درد میکنه.امپول انوکساپارین هم میزنم چند روزه...به نظرتون خطر لختگی خونه؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
هزینه من شد 2.5 که 600 بیمه تامین اجتماعی داد و من خودم یک میلیون 900 دادم به بیمارستان البته مال م ...

من اصلا نمی‌دونم خراش داده یانه دکترم اصلا حرف نمیزنه تا ازش چیزی نپرسی از اون روزتا حالا هم دیدمش

خدایا شکرت 
من اصلا نمی‌دونم خراش داده یانه دکترم اصلا حرف نمیزنه تا ازش چیزی نپرسی از اون روزتا حالا هم دیدمش

من هم از روی برگه شرح عمل خوندم کارهایی که انجام داده من هم دکترم ندیدم

قرار اینبار که پریود شدم و نتیجه پاتولوژی ببرم سیکل انتقال شروع کنه