2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
مولتی ویتامین پریناتال رو بعد از دیدن قلب جنین هام دکتر برام تجویز کرد هنوز هم دارم میخورم فولیک اسی ...

ممنون عزیزم راستی جنسیت نی نیات مشخص شده ؟تو چند هفتگی جنسیتشونو متوجه شدی

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها كسي نيست؟من يكم لكه بيني صورتي دارم.نگران كننده است؟شايد از شياف باشه.كسي مث من بوده؟الان طبق نظر دكتر هفته پنج هستم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
   سارا جون من اصلا نمیتونم تخم مرغ بخورم قبلا میخوردم ولی امروز به زور خوردم ببخشید ل ...

اره عزیزم.منم روز قبل پانکچر انگار مریض شده بودم.کلی هم خابیدم اتفاقا.هنوزم بیحالم...ببین سفیده رو باید زوری بخوری.شده دماغتو بگیر قورتش بده.مثل دارو باید ببینیش..منو ببین چقدر سختی کشیدم.چون سهل انگاری هم کردم خودم.روزی دو سه تا سفیده میخوردم.درحالی که باید حداقل پنج تا رو بخوری. دکتر به من گفت اجیل سویا بگیر با مزه های مختلف بخور.ولی فکر کنم اگه کم کاری تیروئید داشته باشی خوب نیست.اگه نداری بگیر بخور.پروتئین فراوون بخور.نون نخور.مرغ کباب کن بخور..مراقب باش توروخدا...

تو سونو بهت نگفتن هایپر شده تخمدانات یا نه؟به من از روز نهم میگفتن 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اون خانمه نتیجه گرفته بود؟؟

من واسه بررسی اندومتریوز رفته بودم ابن سینا.اونجا یه خانمه بود که تعریف میکرد دوازده تا جنین تشکیل شده بود براش.دوتاش پسر بود.انتقال داده بود.جواب ازمایشش مثبت شده بود.خیلی خوشحال بود.دیگه بعدا ندیدم که دوتاشم مونده بود براش یا نه..فقط فهمیدم مثبت بود

اره عزیزم.منم روز قبل پانکچر انگار مریض شده بودم.کلی هم خابیدم اتفاقا.هنوزم بیحالم...ببین سفیده رو ب ...

واااای سارا جون حالت تهوع اومده سراغم حالم اصلا خوب نیست نمیتونم چیزی بخورم اصلا دلم نمیخواد از جام بلند شم چرا دکترم گفت ی کم هایپر شدی ای خدا من از حالت تهوع متنفرم حاضرم بمیرم ولی تهوع نداشته باشم امروز اینطوری شدم زنگ بزنم بگم بهشون یا لازم نیست  

خدا جونم شکرت...
من واسه بررسی اندومتریوز رفته بودم ابن سینا.اونجا یه خانمه بود که تعریف میکرد دوازده تا جنین تشکیل ش ...

چه جالب 

یعنی ۱۰ تاش دختر بوده

خدا روشکر جواب گرفته با همون دوتا 

مرسی که گفتی 

حداقل چند تا مورد مثبت شنیدم و دلگرم شدم

واااای سارا جون حالت تهوع اومده سراغم حالم اصلا خوب نیست نمیتونم چیزی بخورم اصلا دلم نمیخواد از جام ...

عزیزم فکر کنم طبیعیه یه مقدار حالت تهوع..

رژیمتو سفت و سخت بگیر حتما.دمیترون بخور حالت تهوعت رفع بشه و بعد سفیده رو زوری بخور که اب نیاره شکمت.

چه جالب  یعنی ۱۰ تاش دختر بوده خدا روشکر جواب گرفته با همون دوتا  مرسی که گفتی  ح ...

اره عزیزم.خودش میگفت.گفت ۳۴ سالمه.یه لوله هم نداشت .هم نازایی داشت هم تعیین جنسیت کرده بود.یه دخترهم داشت