2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست
باران جان کلا کم اوردم یکشنبه میرم از مگه میشه بدن ادم هیچ تغییری نکنه وباردارباشی🤔

بله میشه عزیزم....

ایشالله صفحات بعد خبر شادی بخشتو میبینم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به دوستاي عزيز تراز جونم بجه ها اگه خدا بخواد فردا ميرم براي سومين بار انتقال بدم لطفا برام د ...

عزيزم ايشالله دلت شاد شه🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋💋

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا خدا.چه تاپیک پر باری.استارتر چجوری این همه تایپ کرده تو این سایت.خدا قوت

عزیزم به عشق مامان شدن دوستای گلم بازم عمری باشه و لایق باشم در خدمتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها من مولتی ویتامین میخوام بخورم.اینجوری بهتره دیگه؟ تا اینکه ویت ای و دی رو جداگانه مصرف کنم

عزیزم سعی کن حتی مکملاتم با تجویز دکتر باشه.....

سلام انا جون خوبی عزیزم بچه هات خوبن . من چند روز دیگه وقت واکسن ۴ ماهگی دخترم هست خیلی میترسم و نگر ...

عزیزم نگران نباش....

فقط بعد اینکه آوردی خونه و استامینوفنشو دادی پاشو با روسری ای چیزی ببند که تکون نده....

چوت بیدار که بشه و دردش شروعبشهنباید پاشو تکون بده....

تکون بده جیغش میره رو هوا.....

عزیزم بزاقشم نرماله....

یا زودتر میخواد دندون در بیاره....

البته دختر من از چند ماه قبلش آب دهنش راه افتاد ولی نه ماه به بعد دندون در آورد....

سلام ارمغان جان من زودتر نشدم اما چرا نگرانی زودتر بشی هم مسئله مهمی نیست چون دستکاری شدی. کار خو ...

سلام عزیزم ،هم مجبوریم به دکترا اعتماد کنیم ولی ته دلمون یه نگرانی داریم  نزنن ناکارمون کنن 

من پری هام منظمه واسه این ترسیدم نکنه بلایی سرم اومده 😅😅

سلام من آمپول روگام رو زدم ولی هنوز لکه بینی دارم یه روز بهتر میشه روز بعد دوباره شروع میشه همراه با ...

عزیزم اگه پایینم باشه بالامیره فقط استراحت کن....

دوستان دکتر خیلی متبحر در زمینه ایمنولوژی میشناسید بهم معرفی کنید 

با دکتر توکلی ابن سینا چهارشنبه وقت گرفتم آزمایشهامو ببینه ولی یه مشکل ایمنی نامشخص دارم IgG بالابود بعد تزریق واکسن کزاز دیفتری خیلی بالاتر رفته رنجش دیروز دکترم دیدتعجب کرد گفت باید بیشتر بررسی بشی 😢

عزیزم از نظر انعقادی چک شدی؟ معمولا ایست قلب تو سن بارداری بالا به خاطر بحث خونرسانیه ها!!!! البته ...

عزیزم به دکترم گفتم واسم بنویسه گفت لازم نیست سقط شما بخاطر دوقلو بودن توی یک کیسه هستش به هرحال ماحتما بعد از انتقال بهت دارو مربوط به انعقاد میدیم 😐 حالا دیگه چشمم به لطف خداست من همه تلاشمو دارم میکنم خیلی به دکترها نمیشه اعتماد کرد ، البته ناگفته نمونه من توی بارداریم آس آ هم مصرف میکردم که سقطشدن

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خدا بخواد همه چیز ممکنه خیلیا صد در صد سالمن ولی باردار نمیشن خیلی ها هم با مشکل باردار میشن 

شوهرمم همینو میگه

ولی متاسفانه بهانه ای شده برای رعایت‌نکردن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم منم همین نظر شما رو دارم..چون منم مرگو با چشمام دیدم چند روز پیش به خاطر هایپری...باورتون نمیش ...

سارا جون من اصلا نمیتونم تخم مرغ بخورم قبلا میخوردم ولی امروز به زور خوردم ببخشید لقمه آخر و که گذاشتم تو دهنم اوق زدم اصلا دلم هیچی نمیخواد فقط میخوام بخوابم شما هم قبل پانکچر اینطوری بی حال بودی؟؟

خدا جونم شکرت...
عزيزم من با توجه به شرايط خودم گفتم.من خودم هايپر شدم خيلي درد كشيدم.من چاره اي جز اي وي اف نداشتم.و ...

ممنون عزیزم 

مرسی از راهنماییت 

اتفاقا من اومدم اینجا تا از نزدیک با سختی هاش از زبان کسانی که این راه رو رفتن آشنا بشم و بشنوم اینجوری حتی اگه بخوام انجام بدم از قبلش با خودم به توافق رسیدم 

مرسی از اینکه خواهرانه نظرت رو گفتی 

انشالله خدای بزرگ و مهربون دلتو روشن کنه و با تیکر مامان دوقلوها خبرش و بهمون بدی.

دوقلوهای منم ناهمسانن دو ساک جدا هستن عزیزم شما از چند هفتگی مولتی ویتامین مصرف کردین ..؟الان چه قرص ...

مولتی ویتامین پریناتال رو بعد از دیدن قلب جنین هام دکتر برام تجویز کرد هنوز هم دارم میخورم فولیک اسید 5 میلی گرم رو از قبل انتقال تا هفته بیستم میخوردم که هفته بیستم یعنی همین هفته پیش دکتر کردش 1 میلی گرم آسپرین 80 هم از قبل انتقال میخورم دکتر گفت تا هفته 37 باید بخورم از این هفته هم فروس سولفات و هپارین رو شروع کردم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم مبارکت باشه و ۱۲۰ سال در سلامت کامل بتپه.... خدارو شکر به خاطر معجزه شیرینش..... از این روزا ...

فدات بشم عزیزم ممنون از شما . انشاالله شما و خانوادتون هم همیشه سالم باشید. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.