2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
عزیزم یکی از دوستای من هم دوبار با ای وی اف مادر شد و الان بچه هاش ماشا الله دبستانی هستن یه بارش لک ...

خوشا به سعادتش 

دست خودم نیس یهو افکارمنفی میاد تو ذهنم 😌

انشالا فردا خوش خبر میای منم روحیه میگیرم😘😘😘

چقدر سخته انتظار من قبلا میگفتم دیگه عملم تموم شد راحت شدم انتقال اسون الان میبینم واقعا قسمت سخت و ...

سعی کن سر خودت رو باچیزای مختلف گرم کنی تا راحت تر بگذره برات. قران بخون. من یه جایی دیدم یه خانمی گفته بود سوره الرحمن صوتی میذاشته روی شکمش و خودش هم گوش میداده و کلا به خودش انرژی مثبت میداده و‌مثبت شده. منم از اون موقع ک اینو خوندم روز انتقال دومم بود تا الان این کار رو انجام دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا خوبه باز مرکز خصوصیه من باطرح تو دولتی انتقالم سیصد شد فریز و ذوبم ششصد

دقیق نمی دونم این هزینه کلی هست که این دفعه دادم احتمالا هزینه ذوب و هچینگ و ... اقلام مصرفی و ... هم توش هست. انتقال خالص نمیدونم فکر کنم هر دفعه حق الزحمه پزشک صد و خورده ای نزدیک دویست بوده باشه. شوهرم لیست هزینه ها رو تحویل بیمه مون داد وگرنه نگاه می کردم

سعی کن سر خودت رو باچیزای مختلف گرم کنی تا راحت تر بگذره برات. قران بخون. من یه جایی دیدم یه خا ...

اره منم فقط با خوندن دعا وقران خودمو سر پا نگه داشتم

قبل از ظهر یاسین وتوسل میزارم

بعداز ظهرم سوره حشر وواقعه

بعضی روز ها هم حدیث کثا وزیارت عاشورا واقعا ارام میشم!

خوشا به سعادتش  دست خودم نیس یهو افکارمنفی میاد تو ذهنم 😌 انشالا فردا خوش خبر میای منم روحیه ...

فکرای منفی رو از خودت دور کن این دوستم که میگم خیلی ادم پر انرژی هست و همیشه هم به خودش انرژی مثبت میده. باورت نمیشه برای صندوق های فامیلی هم اسمش رو می نویسیم اولی در میاد چون خودش همچین انرژی مثبتیمیده. ما الان دیگه موقع بچه بزرگ کردن و تربیت کردن مون هست باید مثبت اندیشی رو‌تمرین کنیم

سلام انا جون خوبی عزیزم بچه هات خوبن . من چند روز دیگه وقت واکسن ۴ ماهگی دخترم هست خیلی میترسم و نگرانم شنیدم خیلی ادیت میشن نمیدونم چکار کنم واینکه دخترم یه مدته بافشار اب دهنشو میده بیرون بزاق دهنش خیلی زیاد شده علتش چیه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

عزیز دلم مطمعنم یروزم مادرشدن تورو اینجا جشن میگیریم.

یروز خیلی نزدیک☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

مبارکت باشه مامان هانا☘🍀🍃 

مهربون مادر برای ماهم دعا کن🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘