2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
جو تاپیکم افسرده کردم...ببخشید بچه ها😔😔😔😔😔

عزیزم این چه حرفیه؟

اینجا هستیم که به هم کمک کنیم....

حرف بزن سبک بشی عزیزم....

اما به هیچ وجه ناامید نشو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم نه دیگه بعدش باردار نشدم شوهرم مشکل پیدا کرد ، طبیعی باردار شدم ، قلبشون وایساد یهو ، الان ...

عزیزم از نظر انعقادی چک شدی؟

معمولا ایست قلب تو سن بارداری بالا به خاطر بحث خونرسانیه ها!!!!

البته نه قطعا اما احتمالش زیاده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چقدر قشنگ نوشتی برام و چقدر خوب حسم رو از رو نوشته ام فهمیدی. خیلی متنت آرامم کرد . دلم همش گ ...

عزیزم همونطور که دوستمون گفتن شما با توکل برو جلو ایشالله خدا دید همسرتم تغییر میده که ناشکری نکنه و قدر دخترشو بدونه...

ممنونم سارا جون  بچه ها واسه منم دعاکنید  🙏🙏🙏🙏تاحالا ۲بار انتقالم منفی بوده قراره ای ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته....

سلام عزیزم فکر کنم منظورت همون آزمایش سلفری یا نیفتی nipt باشه معمولا برای دوقلوها انجام نمیدن ولی م ...

سلفری رو که از هفته ۹ به بعد انجام میدن منم سیزده هفته و پنج روزم میخام امروز انجام بدم راستی تو دوقلوییی جنسیت جنین تو سلفری مشخص میشه؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
خانما ازمایش پروتین سی و اس برا چی هس.دکتر من ننوشته بود میگم نیازه انجام بدیم

عزیزم برا بحث انعقادیه....

پایین بودنش یعنی مشکل تو خونرسانی میتونه پیش بیاد.....

از نظر من .برید ازمایش بدید .ایمنی و انعقادی .حالا به هر روش و  هر دکتری.. هیسترو هم چند تا دک ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم.

اره بعضی از تستهایی که انا بهمون گفت برا قبل از تشکیل جنین هستن.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
مگه پردونیزولون باعث سرماخوردگی میشه

باعث سرماخوردگی نمیشه ایمنی رو سرکوب میکنه و مستعد بیماری میشی....

از ویروس و میکروب و باکتری باید تا حد ممکن دور بشی.....

آره عزیزم برای همین هم پردنیزولون بهم دادن که ساپرس کننده سیستم ایمنی هست. خیلی هم هواسم بود اما خان ...

عزیزم تو به خورد و خوراکت برس اونا نمیتونن اثر پرد رو خنثی کنن....

پرد کار خودشو میکنه....

به خودت برس زودتر خوب بشی وگرنه مجبور میشی پرد رو قطع کنی....

سلفری رو که از هفته ۹ به بعد انجام میدن منم سیزده هفته و پنج روزم میخام امروز انجام بدم راستی تو دوق ...

درسته انگار اشتباه کردم 🙈 متوجه هفته بارداری نشدم . برای من چون ناهمسان بودن گفتن نمیشه ولی شاید برای دوقلوهای همسان بشه از خود آزمایشگاه بپرس 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم یعنی کلا برا اولین بچه میخوای تعیین جنسیتو؟ یعنی کلا نداری؟ اگه اینطور باشه که خیلی مراکز ان ...

سلام عزیزم 

یه دختر دارم  

همسرم هم دخترمونو خیلی دوست داره و عاشقشه ولی خوب می گه حتما می خوام بعدی پسر باشه ، آخه شوهر های خواهراش هم آدم های خوبی نیستند و همش دیدش اینه که دختر تمام زندگی باید سختی بکشه 

سلام بچه ها.خوبيد؟بچه ها من ١٨ ابان انتقال داشتم.هنوز يك ماه نگذشته.من ديروز و امروز وقتي رفتم دستشويي يكم لك صورتي روي دستمال ديدم.شايد بخاطر شياف پروژسترون باشه.ميترسم.بنظرتون چكار كنم؟كسي بوده مث من؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷