2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
اولین بار دو تا  دومین بار سه تا سومین بار سه تا  چهارمین بار دو تا ..که خدا رو شکر مثب ...

خانمی دکتر نگفت چرا اون سه بار منفی شدی دلیلی داشته؟

یا خودت اقداماتی انجام دادی باعث شد مثبت شی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
رويا بهترى؟؟؟؟خدا شاهده خيلى برات صلوات مى فرستم و دعات مى كنم فقط استرس نداشته باش چون شك ندارم او ...

عزیزم نسبت به دیروز بهترم.... فاصله درد ها بیشتر شده

استخون لگنم تیر میکشه همش فک‌ میکنم الان شروع میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خانوم دکتر بودن؟؟؟ کی بود پس گفت دو هفته اول آذر نیستن....

من 22 آبان رفتم.به منم گفتن17آذر میان مطب ویه مدت نیستن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم توی ای وی اف دیگه محیط رحم تاثیری روی جنسیت جنین نداره...اصلا ربطی به phنداره...جنین پسرو دختر ...

ممنون عزیزم 

منم اون دو تا فاکتور رو واسه شرایط حاملگی طبیعی گفتم وگرنه در ای وی اف پسر و دختر شدن فقط به اسپرم مرد ربط داره 

شما ایمنی مشکل داشتی؟ آخه منم الان ۳ ساله سرما نخوردم!! واکسن سرخود شدم😁😜

آره عزیزم برای همین هم پردنیزولون بهم دادن که ساپرس کننده سیستم ایمنی هست. خیلی هم هواسم بود اما خانواده شوهرم ک از هیچی اطلاع ندارن یه مسیر چهار پنج دقیقه ای رو کنار جاریم نشسته بودم که سرما خورده بود!!! 

با توجه به اینکه ویتامین سی سیستم ایمنی رو تقویت می کنه  زیاد چیزایی ک ویتامین سی داشتن رو سعی کردم روزانه کم تر مصرف کنم.

خانمی دکتر نگفت چرا اون سه بار منفی شدی دلیلی داشته؟ یا خودت اقداماتی انجام دادی باعث شد مثبت شی

عزیزم .گفتن دلیل نامشخصه.چون جنین ها گرید آ بودن و خیلی خوب  ولی منفی میشد .

نمیدونم شایدم همشم میگفتم نمیشه افکار منفی داشتم .همش میگفتم چرا من ...ولی اینبار خیلی مثبت فکر کردم .واقعان حس مادرشدن به خودم گرفتم و...

شایدم ..هیسترو و خراش دادم .مثبت شد .

شایدم ویتامین ب 6خوردم چون تا حالا نخورده بودم.

شاید بخاطر قرص پردنیزول بود که موقع انتقال خوردم ..

نمیدونم فقط میدونم  تا خدا نخواد نمیشه ...

فقط خدا باید بخواد ..ما هم توکل و شکرگذاری بکنیم حتمان میشه ...

انشاالله شما هم به زودی به حاجت دلت برسی گلم

سلام عزیزم...مرسی از احوال پرسیت مهربونم ❤ متاسفانه به این نتیجه رسیدم که من فقط با سرم درمانی تو ب ...

خوب چرا بايد الان ميشدي كه ؟ 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها یه سوال از دیشب ببخشید ببخشید گلاب به روتون ؛اسهال شدم.من که زیاد اب نمیخورم.احتمال داره اب ...

يا خدا چه بلايي سرت اوردن اخه خدايا اين زنا چقدر بايد دردو تحمل كنن كاش شوهرا هم كني درك ميكردن😫😫

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم .گفتن دلیل نامشخصه.چون جنین ها گرید آ بودن و خیلی خوب  ولی منفی میشد . نمیدونم شایدم همش ...

قربونت بشم ب6رو بخاطر لنعقاد  خوردی؟امپول ب12هم زدی؟

واینکه هیسترو بخاطر چی کردی تشخیصی یا سپتوم داشتی؟ماه قبل انتقال هیسترو کردی؟ببخش سوالم زیاد شد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
بچه ها امروز من کلی گریه کردمو غصه حوردم سر غر غرای شوهرم بخاطر چیزای ببخودی ...دوروزه دارم تحمل می ...

ول كن اونا هميشه غر ميزنن شوهر منم از ديشب رو مخمه اما محل نده اروم باشبه خدا توكل كن

دیگه ناامید شدم ...ناامید بودم ناامیدتر شدم. کاشکی این چن روز هم تموم شه نکلیفم یک سره شه دیگه هیج ...

واي نگو گلم به خدا هممون به جور داريم ميكشيم اما صبر كن خدا بزرگه