2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046698 بازدید | 684538 پست
دوستان یه سوال دارم  تو کل مراحل سخت ترینش همون پانکچر است که کلی قبلش باید دارو بخوری و بعدش ...

خوب این یه مرحلشه اما سختترینش دو هفته انتظار و متعاقبا بعدتراشه که قلب و غربال و....

که شکر خدا تجربه شو داری....

ایشالله بارداری دوم راحتی داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که هیسترو داشتین من سه روز قبل هیسترو شدم اما گاه و بیگاه یکم لکه بینی دارم این طبیعیه ؟

تا دو هفته هم طبیعیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا اگه شیرازی هستین بگین ک کدوم داروخونه قرص اکویین خارجی داره لطفا ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان هایپر میگن هایپر تو سن های کم رخ میده مثلا من که ۳۶ دارم احتمال قوی هایپر نمی شم درسته؟؟

ربطی نداره عزیزم....

ذخیرته که ملاکه....

فقط یه مکمل داده گلم من دیر شروع کردم یاید قبل ازدرمان میخوردم که انجام ندادم وسط سیکل هم نخوردم چون ...

منم همينطور ولي ب تخمك نيست ب قدرت لايتناهي خداست

اونه كه حيات ميده ب هر چ ك بخواد

چيه مكملت؟

ب شما چي گفتن راجع ب تخمك و تقويتش؟

...
سلام من دو هفته پیش انتقال دادم منفی شد حالا اومدم مشهد زیارت اما امروز پریود شدم به نظرتون اگه شیاف ...

زيارت قبول ، زيارت همونجوري هم محقق ميشه ، نبايد دستكاري هورموني كني خودتو اونم وسط اين درمانها

...
عزیرم خوب مورفو که صفره دی اف آی هم ۲۶.... برا همسر من صفر و ۳۲ بود که دکتر اورولوژش سه ماه مکمل و ...

یعنی واسه ای وی افم مناسب نیست آناجون،حتمابایدداروبگیره؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بعنی با جنینهای فریز هم‌میشه این کار رو‌کرد، حتی اگه همشون ۶ یا ۸ سلولی باشن؟ یا اینکه از اول بعد از ...

عزیزم جنینهای من هم یه بسته چهارتایی فقط. که از قرار معلوم سه تاشون به خوبی آن فریز شدن و توی اون سه روز گذاشتن اون دوتای دیگه رشد کنن و بلاست بشن

سلاام مامانای گل ازمایش هفته شانزدهم بارداری چیه؟ امروز از دکترم پرسیدم گفتش که برای دوقلوها ازمایش ...

فکر کنم همون غربالگری مرحله دوم باشه چرا برای دوقلوها ،انجام نمیدن؟ منم دوقلو باردارم آزمایش خون تو سیزده هفتگی دادم ریسکش پایین بود ولی میخام ازمایش سلفری هم انجام بدم دکترمم گفت خوبه انجام بدی....راستی شما جنسیت جنیناتون معلوم شده؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
سلام خانما،من تصادفا اومدم اینجا ،سه سال اقدام نامنظم داشتم،پریدهامم بهم ریخت،روز ۱۰ مهر پرید شدم پن ...

عزیزم ایشالله مامانی....

اولا به بی بی اعتباری نیست آز بده....

بعدشم ممکنه بتای یکی دیر بالا بره....

دوما ممکنه کیست باشه یا هورمونات به هم بریزه....

ممکنه ضخامت آندومترت بالا نرفته باشه و....

تا دو هفته تاخیر طبیعیه اگه طولانی تر شد و آزمایشتم منفی بود باید بری دکترت چکت کنه....

هانا جون من انتقالم 9ابان بود،سن حاملگيو چطور حساب ميكنن ميدوني؟؟؟

۹ آبان تا الان+دو هفته+ سن جنینت موقع انتقال

من پريودم25مهربود جنينام هم دو روزه بود،نهم ابان هم انتقال دادم ميشه بي زحمت منوحساب كني

۴هفته+۵روز+۲هفته+۲روز میشه:

۷ هفته کامل تا امروز که پست رو برات فرستادم!!!!!