2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
ممنون روز چهارده بودم بتام ششصده  علایم هم هیچی نداشتم فقط لک شدم که امروزم خیلی بیشتر شده هم ...

عزیزم مبارکت باشه .خدا رو شکر ..

انشاالله این دوران رو بسلامتی بگذرونی و سالم بیاد بغلت ..

یک جنین رو مثلا تو روز 14انتقال میدن بعد سه روز بعد دوتا جنین دیگه رو انتقال میدن میگن وقتی جنین او ...

بعنی با جنینهای فریز هم‌میشه این کار رو‌کرد، حتی اگه همشون ۶ یا ۸ سلولی باشن؟ یا اینکه از اول بعد از پانکچر باید یه سری دو روزه و یه سری مثلا ۵ روزه باشن؟ اخه من‌فقط یه بسته جنین سه تایی دارم، اگه میشه منم درخواست بدم‌دو مرحله ای بذارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

عزیزم خدا رو شکر ..همه چیز خوبه ..

هماتوم هم شنیدم بعد مدتی خودش جذب  میشه مشکلی نیست ..

بازم بهت تبریک میگم گلم .

برای منم دعا کن فردا میرم سونو قلب همه چیز نرمال و خوب باشه ...انتقالم یه روز قبل شما بود..

بچه ها من هميشه پريودي هاي بدون دردي دارم

الان عايا دومين پري بعد از پانكچر دردناك باشه طبيعيه؟؟

خيييلي درد دارم

قبلا اصلا اصلا نداشتم

حتي اولين پري بعد از پانكچر هم دردم كمتر از اين بود

...
سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

یه سوال ؟؟؟سونو شکمی انجام دادی عزیزم  ..مثانه باید پر باشه ؟؟؟

خودت نشسته میوه هات رو پوست بگیر به همسر با نظارت از راه دور یاد بده درست کنه دوتایی بخورید حالش رو ...

همسر منم دقیقا پیشرفت کرد آشپزیش.....

تا قیمه و قورمه هم پیش رفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام من دو هفته پیش انتقال دادم منفی شد حالا اومدم مشهد زیارت اما امروز پریود شدم به نظرتون اگه شیاف بذارم قطع میشه اخه هنوز نرفتم زیارت. به نظرتون چیکار کنم خونریزیم قطع بشه 

قندي جان شما كه برا اين سوالت آنا رو صدا زدي مطمئن باش با ماهيتابه مياد خدمتت تازه غير از اون دوستا ...

والا   کی خرابکاری کرده دمپایی ابریمو دربیارم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان.لطفا هر کسی میدونه منو راهنمایی کنه من امروز روز ۱۴ دورم بود رفتم سونو شدم و دستور دارو ...

ساعت قرصات که فکر نکنم خیلی فرق کنه فقط لتروزول رو هر ساعتی میخوری فرداشم همون ساعت باشه....

گونال و منوگونم معمولا ۴ تا ۶ عصره مگر اینکه بخوایی تایمشو تغییر بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای عزیز، یه سوال دارم لطفا کمک کنید، من روز پنجم باید قرص یاز رو شروع کنم که همون قرص ضد با ...

عزیزم اگه دیر نیست برا جواب روز بعدش روز اولته....

مرسى عزيزم💕🌸دكتر براى چى برات تجويز كرد؟؟ مى خوام بدونم مشكلى نداره خوردنش؟؟سوال ديگه اينكه تا كى ...

تو دوران بارداری رو نمیدونم

ولی من مشکل انعقادی ندارم اما چون رو سقط مکرر تحقیق کرده فکر کنم به اون مربوط میشه

نپرسیدم ازش اما کارش رقیق کردن خونه حتما برای رحم و جنین خوبه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی