2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

سلام خانما،من تصادفا اومدم اینجا ،سه سال اقدام نامنظم داشتم،پریدهامم بهم ریخت،روز ۱۰ مهر پرید شدم پنج هفته بعدش لک قهوه ای دیدم تا دوروز پیش ینی ۵۶ روز بعد از آخرین روز پرید بی بی چک مارک مدیکور گذاشتم منفی شد،دلیلش به نظرتون چیه،این عقب افتادن دیگه اینقد زیاد چی میتونه باشه

یه صلوات برام میفرستی دوست خوبم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرش انتقال داده بودی?ببخشید عین ماهی شدم همه چیز یادم میره . لک نداشتی نه? من فکر کنم بیشتر علائم ما ...

فرش بود 

لک هم نه اصلا نداشتم

شاید واقعا داروها بودن 

آخه کم آمپول و دارو نخوردم خیلی دوز داروهام زیاد بود.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
هانا جون من انتقالم 9ابان بود،سن حاملگيو چطور حساب ميكنن ميدوني؟؟؟

از روز پريودم حساب كرد عزيزم🌸💕من ٥ آبان انتقال داشتم

پريودم هم ١٧ مهر بود كه با سونو امروز شد ٧ هفته و ٢ روز

از روز پريودم حساب كرد عزيزم🌸💕من ٥ آبان انتقال داشتم پريودم هم ١٧ مهر بود كه با سونو امروز شد ٧ ه ...

من پريودم25مهربود جنينام هم دو روزه بود،نهم ابان هم انتقال دادم ميشه بي زحمت منوحساب كني

من پريودم25مهربود جنينام هم دو روزه بود،نهم ابان هم انتقال دادم ميشه بي زحمت منوحساب كني

۱۴ روز + سن جنین موقع انتقال + تعداد روزها از روز انتقال تا امروز 

اگه اشتباه نکنم اینطوری باید حساب کنی عزیزم

خداجونم شکرت       

به نظرم با توجه به تاريخ پريودت ٦ هفته و ١ روز هستى 

براى من اصلا سن جنينهامو حساب نكرد طبق پريودم گفت فقط

به نظرم با توجه به تاريخ پريودت ٦ هفته و ١ روز هستى  براى من اصلا سن جنينهامو حساب نكرد طبق پر ...

اره سونو هم همين تاريخو بهم داد،ممنون عزيزم دعا كن منم يكشنبه ك ميرم قلب تشكيل شده باشه

سلام عزیزم ماه پیش آزهای ایمنی و. انعقادی دادم که ایمنی هیچ مشکلی نداشتم فقط انعقادی. داشتم  ک ...

درسته که میگن بلاست بهتره.

اما من واقعا درک نمیکنم چرا میزارن بلاست شن که بعد از بین بره😢عزیزم چندتا بودن که از فریز در نیومدن؟ والا من راضیم جنینام همون یروزه چهارروزه انتقال بدن..خودم بیشتر مراقبشونم بابا🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘