2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046688 بازدید | 684536 پست
سـلام عزیزم ممنون ک جواب دادی چجوریه عمل میکنن؟بیهوشی اینا داره این ک تخمک رو بگیرن؟

عزیزم بله پانکچر با بیهوشیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم  میشه هایپر شدن رو توضیح بدی و در ضمن هایپر شدن همیشه خوب میشه؟؟  چند تا جنی ...

عزیزم هایپر شدن بد نیست....

اما اینکه عوارضش کنترل نشه و گریبانگیرت بشه بده....

هایپر شدن یعنی تحریک بیش از حد تخمدانا....

تا یه حدی بد نیست اما اگه دیگه خیلی تعداد فولیکولا بیشتر بشه اون وقت احتمال پوچ بودنشون و پایین اومدن کیفیت تخمکها بالا میره....

هر کسی هم هایپر نمیشه....

کسایی که پلیکیستیک هستن و ذخیره بالا دارن ریسک هایپری دارن و بهتره رژیمشو رعایت کنن که از عوارضش در امان بمونن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دلدرد پريود داشتم باكمر درد عزيزم اونم هميشه ن بعضي اوقات

عزیزمم تبریک میگم خدا حفظش کنه براتون انشالله قلبش ۱۲۰ سال براتون بزنه🌹🌹🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
درمقابل ۴٠ ...۵٠ میلیون رحم اجاره ای ک هزینه اش چیزی نیس ابجی😔 خب این چجوری تعدادش زیاد ی کم میشه؟ ...

عزیزم خوب به پاسخ بدن ربط داره....

من سه بار پانکچر شدم....

بار اول ۲ جنین بعد ۴ و بار سوم پنج جنین داشتم.....

اما بعضیام هستن با یه پانکچر کلی جنین داشتن.....

ن عزيزم واژينال شدم مثانه هم خالي بود فدات

ممنون.انشاالله برای تو هم این چند ماه بیخطر بگذره و سالم بیان بغلت گلم ..

من واژینال نمیرم .هفته پیش رفتم افتادم خونریزی تازه خوب شدم .سونو شکمی میرم ..به امید خدا ...

عزیزم مورفو چند بوده.... اگه مورفو خوب باشه و دی اف آی هم به دارو جواب بده طبیعیم میشه چرا که نه؟

نمیدونم فقط یه چیزیو نوشته بود رنجش بالای ۴ درصد که مال اون ۲.۵ درصده نمیدونم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اخه من مشکل قلبی دارم برا همین اینجا پرسیدم ک الکی نرم دنبالش و بعد کلی دوندگی ی نامه بدن واسه دکتر ...

عزیزم خوب بدون بیهوشی هم میشه اما معمولا با بیهوشی بوده....

دوستانی که خارج از ایران تحت درمانن اکثرا بدون بیهوشی پانکچر شدن....

باید ببینی برات صلاح میدونن یا نه؟

واای یعنی یه مرحله ی دیگه درد پیش رو دارم!!دیگه بدنم نمیکشه والا..انقدرم تخمدانام بزرگ شده.استراحت م ...

عزیزم مواظب خودت خیلی باش میتونی کم کم گرمیجان رو شروع کن پریود بشی حداقل زیاد ازیت نشی کیسه ابگرم هم داشته باش من دو روز قبل از پریودی درد داشتم ولی جای شکر داره پریود بشی تخمدات به حالت عادی برمیگرده حالت عوارض داروها از بین کم کم میره !قوی باش عزیزم تا اینجا جلو اومدی بقیه اش هم چیزی نیست 😘🌹

نه اصلا نگران نباش وقتي پري شدي ديگه كيستا همه اب ميشن خيالت راحت الهام نازنين

انشالله عزیزومممم🥰😘

حتما آزمایش شوهرت زیاد جالب نبوده که گفتن آی وی اف کن درسته سنت کم هست. ولی پیگیر باش من از ۲۷ سال ...

والا نمیدونم اونا میگن خوب نیست ولی من فک میکنم یکم دارن اغراق میکنن

دی اف ایش ۴۵ درصده که کاش کسی تجربه داشته بگه با چه درصدی وضعیتشون چطور بوده تا بهتر بتونم وضعیتو درک کنم

ممنونم عزییزم به حرقت فک میکنم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
٢٧سالمه  مشکل قلب دارم نارسایی گفتن تنها راه رحم اجاره ای ک اونم اووووه نمیشه طرفش رفت گفتم ...

متوجه مشکلت شدم عزیزم....

شما میخوایی تخمکت فریز بشه برا آینده....

عزیزم به نظرم راه داره البته به میزان مشکلت ربط داره....

باید ببینی اصلا میتونی داروهای تحریک تخمدانو بگیری یا نه.....

حالا برا پانکچر و بیهوشی راهی برات پیدا میشه....

عزیزم ایشالله به زودی خبر سلامتی کاملتو بدی....

چه عالی به سلامتی  معمولا چند تا جنین میزان ۳ تا یا ۲ تا؟؟

بستگی به سن و رحم و شرایط و کیفیت جنینا و خیلی چیزای دیگه داره....

خدا بزرگه عزیزم ان شاالله ب وقتش ی نی نی سالم وصالح بهت میده 😘😘امیدت ب خدا راستی ابجی شکر قرمز از ...

ممنون عزیزم

نون فانتزیا و فروشگاه های زنجیره ای دارن.

شکر سرخ به هرکی بگی میشناسه