2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
الهام جون برا انتقال تقويتي چي دادن بهت؟

فقط یه مکمل داده گلم من دیر شروع کردم یاید قبل ازدرمان میخوردم که انجام ندادم وسط سیکل هم نخوردم چون حالت تهوع داشتم نمیدونم بخاطر نگرانی یا تقویت اشتباه من بود تخمکهای خوبی نداشتم 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دکتر مشنگ و.. همون مرکز بهش گفت چیزی نیست ولی باید انتی اکسیدان مصرف کنه یعنی جتی با دارو هم بهتر ...

عزیزم مورفو چند بوده....

اگه مورفو خوب باشه و دی اف آی هم به دارو جواب بده طبیعیم میشه چرا که نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام      لطفا هر کی میدونه ب من جواب بده حسابی گیج شدم من سه شنبه تست پاپ اسمیر دادم ولی جمعه  تقریبا موعد پریودم لک دیدم بعد فکر کردم پریودم ولی نشدم الان سرگیجه و تخمدانم سمت چپم و پادرد میکنه هنوز پری نشدم فقط لک دیدم بعد اینکه من فقط یه میکرو باردار شدم ک سقط شد اونم پارسال راستی می تونه علائم بارداری باش اخ ۱۰ کیلو هم رژیم گرفتم کم کردم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام بچه ها  امروز رفتم از دادم خداروشکر مثبت شد  انشالا همه منتظرا به ارزوی دلشون برسند ...

خدارووو هزاران مرتبه شکر عزیژممممم 🤲🌹😘🥰😍انشالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی 🌹😍 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
موفو یعنی شکل ظاهری اسپرم، شوهرت بیست تا دونه هم که سالم داشته باشه کافیه، چون زیر دستگاه خوبهاشو جد ...

اره میدونم چیه 

شما درست میگی حالا که ما دیگه ناچار به آی وی اف شدیم به خاطر تخمک من بنابراین اونم حله ولی برای طبیعی باردارشدن مشکل پیش میاد

البته همسرم دیروز یه چیزی گفت من یادم نبود ایشون ۷ روز بعد از آخرین نزدیکی آزداد منم اون موقع خیلی بهش گفتم که الان نده گفت نه بابا مهم نیست من اسپرمم خوبه چون دفعه پیش داده بودو همه چی خوب بود گفت به فرض یه کمی ازش کم میشه 

فکر کنم این موضوع هم تاثیر داشته که مورفولوژی کم بشه

بجه ها یه جواب درست به من میدید لطفا؟ Pr 58% Np 2 % Sperm morphology ...form2.5 %که روبروش نوشته ...

عزیزم مورفو دو هست؟

خوب عزیزم شرایط شکل و دی ان ای اسپرم زیاد خوب نیست....

تحرک خوبه اما خوب اسپرم سالم شرایطش خوب نیست اما خوب این به این معنی نیست طبیعی نمیشه....

همونطور که میدونی با مورفوی بین صفر و یک و دی اف آی ۳۲ من دومیو طبیعی باردار شدم.....

حتی شاید شرایط اسپرم بدترم بوده چون دیگه خیلی چیزارو رعایت نمیکردیم....

اما خوب بچه دوم برا ما در کمال بیخیالی و بدون استرس بوده و دنبالش که نباشی خواه نا خواه استرسی در کار نیست....

اما برا اولی خوب فشار روت زیاده و کنترل خیلی چیزا سخته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها  امروز رفتم از دادم خداروشکر مثبت شد  انشالا همه منتظرا به ارزوی دلشون برسند ...

مبارکت باش عزیزم ایشالا سالم بغلش بگیری❤❤❤

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

سلام عزیزم مبارکه اصلا نگران نباش منم شرایطم مثل شما بود پشت یکی از قلا یه لخته بود و پنجاه درصد دورشون خون بود شیاف و امپول پروژسترون استفاده کردم کامل برطرف شد ولی باید استراحت کامل باشین و فقط دراز بکشین 

سلام      لطفا هر کی میدونه ب من جواب بده حسابی گیج شدم من سه شنبه تست پاپ اسمیر دادم ...

اگه فکر میکنی بارداری .یه بی بی چک بزن ...

انشاالله که مامان شدی گلم ..

خدا بخواد هر چیزی امکانش هست.

بجه ها یه جواب درست به من میدید لطفا؟ Pr 58% Np 2 % Sperm morphology ...form2.5 %که روبروش نوشته ...

اولی یعنی ۵۸ تحرک اسپرمهای پیشرونده هست یعنی مجموع تند و کند....

اون یکی غیر پیشرونده....

مورفو هم فکر کنم ۲/۵ بود درسته؟

دی اف آی هم که ۴۵ بود.....

اگه فکر میکنی بارداری .یه بی بی چک بزن ... انشاالله که مامان شدی گلم .. خدا بخواد هر چیزی امکانش ه ...

امروز زدم ولی منفی میگم شاید زود بوده اخ اصل وقت پریم امروز بود

سلام همسر منم آزو اسپرمیه دکترش براش آزمایش کاریوتایپ هورمونی وبررسی ژنتیکیazf نوشته تازه جوابشو گرف ...

ایشالله که انسدادیه و با یه عمل ساده حل میشه و حتی طبیعیم باردار میشی....