2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046604 بازدید | 684531 پست
والا نمیدونم ۲۷ تا سینال اف داده و ۶تا مریونال و ۳تا ستروتاید ، گفته از دوم تا ششم سیکل روزی سه تا س ...

عزیزم بله سه تاهارو با هم با یه سرنگ میزنی....

عزیزم اگه داروهای منو میدیدی چی میگفتی؟

من روزی ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون میزدم....

ستروتایدم که بعدا اضافه شد.....

عوضش ببین الان وقت سر خاروندن ندارم از دست این دو تا وروجک.....

به زود پسرمو خوابوندم و با عجله اومدم اینجا....

پس به حجم دارو فکر نکن به این فکر کن ایشالله به زودی وقت سر خاروندن نخواهی زاشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی اشکال نداره مواد از بدن خارج بشه؟؟؟

نه عزیزم....

اونی که خارج میشه مواد نگهدارنه و مومشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بلد نیستم با نی نی سایت کار کنم.پیام های یک نفررو میخوام بخونم چجور میشه همه پیاماشو اورد.مشکل مش ...

عزیزم فکر نکنم بتونی پیامای به نفرو یه جا بیاری باید صفحات بخونی که بینشون پیاماشو ببینی.....

البته شایدم من بی اطلاعام.....

انا جون دکتر واسه شوهرم ازمایش کاریوتایپ نوشت گفت جوابشو قبل از تخمک کشی بیار ، بنظرت اگه مشکلی هم ت ...

عزیزم اگه مشکلی باشه جنینا روشون تعیین سلامت جنین انجام میشه.....

همییین خانم دنبال کارش بودم نمیدونین چی شد????

عزیزم مشکلش چی بود دقیقا....

یا بهتر بپرسم مشکلت دقیقا چیه....

شاید مورد مشابه باشه از اطلاعات اونا استفاده کنی....

صفحه اولو نگاه کن من اطلاعات دوستان و مراحل درمانشون رو تا صفحه ۶۰۰ و خورده ای اونجا آوردم....

شاید به دردت بخوره....

اسامی آزواسپرمی ها با رنگ سبز مشخص شده....

فقط ببخش فونتش به هم ریخته به خاطر بروزرسانی سایت.....

بجه ها یه جواب درست به من میدید لطفا؟ Pr 58% Np 2 % Sperm morphology ...form2.5 %که روبروش نوشته ...

عزیزم من اطلاعات کمی دارم ولی چون همسر منم ازمایش داده اگه مقایسش کنیم dfiهمسرت۴۵هستش که بالاتر از سی هست یعنی تو اسپرم همسرت شکل نامناسب از لحاظ کروموزومی زیاد هست بهترین حالتش زیر ۱۵هست ولی زیر سی قابل قبول هستش.باز انا جون استاد هستن.از لحاظ موفو ۲/۵هستش که بد نیست عال  نیست ولی خوبه.ایشا خدا معجزشو شامل حالت میکنه و خودت باردار میشی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خودت نشسته میوه هات رو پوست بگیر به همسر با نظارت از راه دور یاد بده درست کنه دوتایی بخورید حالش رو ...

اخه خودمم بلد نیستم😃😃مربای به هم از بچه های نی نی سایتی پرسیدم.

یه همچین کدبانوییم من

همییین خانم دنبال کارش بودم نمیدونین چی شد????

سلام همسر منم آزو اسپرمیه دکترش براش آزمایش کاریوتایپ هورمونی وبررسی ژنتیکیazf نوشته تازه جوابشو گرفتیم هفته ی بعد میره به دکتر نشون بده بعدش براش عمل بیوپسی رو مینویسه انجام بده ولی به احتمال زیاد انسدادی باشه یعنی تو بیضش اسپرم داشته باشه

خدایا...شکرت😍