2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046540 بازدید | 684523 پست

خانمای گل تاخیر در پزیود بعد پانکچر طبیعیه، به خاطر عوارض دارو ها و هورمون هاست، شدت خونریزی بعد پانکچر زیاد باشه طبیعیه کم هم باشه طبیعیه، چون بدن دستکاری شده با یه عالمه قرص و امپول، بدن تعادل خودش و کامل از دست داده و چندیدن ماه حتی تا یک سال طول میکشه که اگه خونریزیتون مثل قبل پانکچر تون بشه، تیر کشیدن تخمدان طبیعیه اگه خیلی خیلی زیاد بود یه سونو دادن خوبه برای خیال راحتی از کیست

از چه نظر اینطوره ؟ دکتر اشرفی هم میگفت انتقال دومرحله ای در صد موفقیت رو خیلی بالا میبره 

دو مرحله اي چطوريه🤨🤔

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منم اولين پريود خونريزي زياد داشتم به خاطر داروها ديواره ضخيم شده نگران نباش

ممنون عزیزم درداش سخته خداکنه کیستی نمونده باشه سه شنبه سونو دارم ! 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

خیلیا قبل پانکچر خونریزی پریودشون زیاد بوده بعد پانکچر به شدت کم حتی در حد لک میشه، مثل خودم اولین پریود بعد پانکچر خونريزي شدید داشتم ولی از ماه بعدش تا یک سال در حد لک بینی بود پریودم تا با داروهای عطاری و گذر زمان بهتر شدم، خیلیا هم خونریزی پریودشون کم هست بعد پانکچر و ماه های بعدش زیاد میشه بازم طبیعیه، 

فقط من خودم بعد پریود اولم برای خیال راحتیم از کیست به خاطر اینکه دوز داروهام خیلی زیاد بود یه سونو دادم 

ممنون عزیزم درداش سخته خداکنه کیستی نمونده باشه سه شنبه سونو دارم ! 

خیلی از کیستها با پریود دفع میشن، من یه بار یه عالمه کیست ریز زدم به خاطر داروها، تو سونو گفت یه عالمه کیست داری خیلی ترسیدم بهش گفتم چیکار بایذ بکنم گفت همشون تو پریود دفع میشن، بعد پریود سونو  دادم کیستها دفع شده بودن،

کیستهای خیلی خیلی بزرگ با یک یا دو دوره قرص جلوگیری میرن 

دو مرحله اي چطوريه🤨🤔

یک جنین رو مثلا تو روز 14انتقال میدن بعد سه روز بعد دوتا جنین دیگه رو انتقال میدن

میگن وقتی جنین اولی رو میزارن رحم ترشحاتی خارج میکنه از خودش که محیط رحم رو برای لانه گزینی جنینهای بعد خیلی اماده میکنه

اره خونریزی خیلی خیلی زیاد با درد ولی دو روزه تموم شد، چون انقدر شدت جریانش زیاد بود تو دو روز هر چی ...

برای منم همینطور بود منتها سه روز اولش خیلی ازیت شدم با هیچی اروم نمیشد دردش مسکن هم نخوردم دکترم میگفت خوب نیست برات 🤕

خیلی از کیستها با پریود دفع میشن، من یه بار یه عالمه کیست ریز زدم به خاطر داروها، تو سونو گفت یه عال ...

چقدر خوب پس برای منم دفع شده چون ل خ ت ه زیادی دیدم اگر چیزی نباشه انتقالم همین ماهه  توکل برخدا 

گرم نگه داشتن رحم با یه کیسه اب گرم خیلی کمک میکته به درد

چند روزه همین کارو میکنم و گرمیجات خوردم تا روز انتقال میخورم تبدیل به بخاری بشم 😂