سلام گلم.بله برای انتقاله😍
حقیقتش داستان اینکه...
من دوم مهر پریود شدم و رفتم دکتر و آزهای ایمنی انعقادیم رودکتر طرازی دید و داروهای لازم تجویز شد. بعد گفت پریود آبان بیا که سونو کنم و ال دی بدم ایشالا برای سیکل انتقال.
من سیکلام ۲۸ یا ۲۹ روزه اس اما پریود ک باید ۲ آبان میومد نیومد ... تا اینکه ۱۳ آبان رفتم دکتر و معلوم شد یه کیست کوچیک آوردم. بهم آمپول پروژسترون داد تا بزنم و پریود شم.. ال دیم داد گفت پریود شدی از روز سوم بخور،برای سونو هم نمیخاد بیای تازه دیدم،فقط زنگ بزن تا بگم چندم آمپول دیفرلین بزنی.
خلاصه ما اومدیم خونه و فرداش خودم پریود شدم.فک کنم چون سونو اینا شدم کیست ترکید لابد😃 دیگه به آمپول پروژسترون نیاز نشد.بعد تماس گرفتم،منشی از دکتر پرسیده بود وگفت از سوم ندیگه از پنجم ال دی میخوری.. یه بسته ک تموم شد،از بسته دومم هفت تا.. یعنی کلا ۲۸ تا. امپولم ۱۱ آذر میزنی.
حالا عضلانی بودنش رو همسرمم تایید کرد گفت یادمه .. سرچ هم کردم میکرولین و دیفرلین و چندتا آمپول دیگه کاربردشون یکیه..شما هم که لطف کردی گفتی😗
من اون دفعه ۲۰ دورم زدم،ایندفعه میشه ۲۸. هنوزم پنج تا قرص ال دیم مونده.
فقط ساعتش یادمه اوندفعه بعداز ظهر بود.. هفتو نیم هشت.
دیروز به منشی زنگ زدم گفت صب و شبش فرق نداره😑
حالا منم بر اساس همون سری پیش که مطمعنم بعداظهر رفتم واون جایی ک میرم همیشه تا ساعت نه هستن و همسرمم همیشه یرب به هشت اینا میاد از سرکار.. نتیجه میگیرم همون هشت زدم😅😃😅😀
نامه ای هم که دکتر سری پیش داد برای تزریق روش ساعت خاصی نزده،فقط گفته تزریق شود.
اخه ساعت خاصی باشه مینویسه.
حالا دیگه توکل بر خدا🍀🍃☘