2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست

دوستان کسی مریض دکتر عارفی هست؟ چجوری ازش وقت بگیرم. من سه تا انتقال منفی با د.طرازی داشتم الان نمیدونم این بسته اخرمو پیش کی برم انتقال بدم

لطفا اگه پیشنهادی دارید حتما بگید.

دکتر نصر چطوره؟ پاکروش چی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
باز زنگ بزن بپرس گلم لاپاروسکوپی با توجه به نوعش هزینش فرق میکنه

بيستم وقت دارم برم ببينم چي ميشه خدا كمك كنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم روز ۱۷از مرحله اول انتقال و روز۱۴از مرحله دوم انتقال(نمیدونم کدومش مثبت شده). من اینبار ن ...

عزیزم مبارک باشه انشاله سلامت بغلشون کنی

میشه بگی دکترت کی بود و کجا انتقال دادی؟ من خیلی درمونده شدم اینبار میشه بار چهارم انتقالم هر سه تا انتقالم هم پردنیزولون و اسپرین و سرم داشتم ولی نشد . ظاهر جنین هامم عالی بودن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
بچه ها نمیدونم چرا پریود نمیشم!! به نظرتون گرمی خوردن بعد پانکچر ضرر داره ؟میخاستم زعفرون و زنجبیل ...

خيلي ناجوره تاخير پريود، منم الان نميدونم چرا نميشم اعصابم خورده

...
سلام عزیزم یکیه نگران نباش اگه برای انتقاله دکتر من تاکید داشت راس ساعت ۱۰شب روز ۲۱ام زده بشه عضلا ...

سلام گلم.بله برای انتقاله😍

حقیقتش داستان اینکه...

من دوم مهر پریود شدم و رفتم دکتر و آزهای ایمنی انعقادیم رودکتر طرازی دید و داروهای لازم تجویز شد. بعد گفت پریود آبان بیا که سونو کنم و ال دی بدم ایشالا برای سیکل انتقال.

من سیکلام ۲۸ یا ۲۹ روزه اس اما پریود ک باید ۲ آبان میومد نیومد ... تا اینکه ۱۳ آبان رفتم دکتر و معلوم شد یه کیست کوچیک آوردم. بهم آمپول پروژسترون داد تا بزنم و پریود شم.. ال دیم داد گفت پریود شدی از روز سوم بخور،برای سونو هم نمیخاد بیای تازه دیدم،فقط زنگ بزن تا بگم چندم آمپول دیفرلین بزنی.

خلاصه ما اومدیم خونه و فرداش خودم پریود شدم.فک کنم چون سونو اینا شدم کیست ترکید لابد😃 دیگه به آمپول پروژسترون نیاز نشد.بعد تماس گرفتم،منشی از دکتر پرسیده بود وگفت از سوم ندیگه از پنجم ال دی میخوری.. یه بسته ک تموم شد،از بسته دومم هفت تا.. یعنی کلا ۲۸ تا. امپولم ۱۱ آذر میزنی.

حالا عضلانی بودنش رو همسرمم تایید کرد گفت یادمه .. سرچ هم کردم میکرولین و دیفرلین و چندتا آمپول دیگه کاربردشون یکیه..شما هم که لطف کردی گفتی😗

من اون دفعه ۲۰ دورم زدم،ایندفعه میشه ۲۸. هنوزم پنج تا قرص ال دیم مونده.

فقط ساعتش یادمه اوندفعه بعداز ظهر بود.. هفتو نیم هشت.

دیروز به منشی زنگ زدم گفت صب و شبش فرق نداره😑 

حالا منم بر اساس همون سری پیش که مطمعنم بعداظهر رفتم واون  جایی ک میرم همیشه تا ساعت نه هستن و همسرمم همیشه یرب به هشت اینا میاد از سرکار.. نتیجه میگیرم همون هشت زدم😅😃😅😀

نامه ای هم که دکتر سری پیش داد برای تزریق روش ساعت خاصی نزده،فقط گفته تزریق شود.

اخه ساعت خاصی باشه مینویسه.

حالا دیگه توکل بر خدا🍀🍃☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

سلام قربونت برمم

تبريك بهت ميگم عزييييزم😍😍😍😍مباركه انشاالله ٨ ماه ديگه سالم و سلامت بغلش كني

عزيزم يه سوال ازمايش بتاي دومتم دادي؟ چند بود؟

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

وای عزیزم‌مبارکهههه

چقدر ادم خوشحال میشه

روز چنرمته؟؟چند تا نی نی داری😍😍😍

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
من فقط تحمل کردم تا پریود شدم تو عمرم انقدر خونریزی نکردم، من چون دکتر گفته بود جنین هات بی هستن فری ...

شما هم بعد پانکچر که پریود شدی خونریزی زیادی داشتی ؟

منو خیلی ازیت کرد یه روزه فقط تخمدانم از درد منفجر میشه و گلاب به روت خو ن ریزی دارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم،فکرکنم شمابه من درخواست دوستی دادید،من قبول کردم اماالان تولیست دوستهام نیستید،من خیلی به ...

عزیزم الان روی اسمتون میزنم،مینویسه شما با این کاربر دوست هستید😚⚘😘 لابد رفتم اون پایین مایین ها..مهم نیست اونش😋

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
به خدا تو این راه فقط فقط فقط به یک چیز زسیدم که همه چیز دست خداست، اون بخواد میشه، نخواد نمیشه، خان ...

دقیقا همینطوره فقط خدا بخواد 👍🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم داروم ال دی میخورم و دکتر بهم اسپرین داد ولی چون افتادم به خون و لک دکتر گفت اسپرین و قطع کن، خی ...

عزیزم منم یبار با آسپرین به لک افتادم.دکتر گفت قطع کن.بعد که خوب شدم مجدد استفاده کردم.توام نگران نباش وقت داری🤗

تازه اين وسط روزي يكي دو وعد تخمدانها همچين واس خودشون كش و قوس ميان كه ميگم لابد خبريه و الان پري ج ...

محیا جون ببخشید رک میپرسم نزدیکی نداشتی که درد داشته باشی... ؟ ببین من همین ماه پیش نزدیکی همراه درد داشتم ک بعد چندروزش لکه بینی شروع شد و تا یه هفته بود... وسط سیکل بودم.. ب تاریخم ک رسیدم پریود نشدم و ۱۱روز عقب افتاد تا فهمیدم کیست اوردم. زیر دلم و تخمدونامم درد میکرد.

حالا اگه هنوز به موعدت نرسیدی که صبر کن ایشالا پریود میشی.اگر نشدی یه چک بشی بهتره..

سلام انا جون خداروشکر از دیروز بهترم  ولی واقعا داشتم میمردم.باورم نمیشه حالم بهتر شده.. ...

ای جووونم🍀☘ایشالا بهترترترم میشی.

خدایا شکرت😍