2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی آمین.... ممنون از دعای خوبت میدونی امروز چی فهمیدم.... سونو گرافی میتونست صدای قلبشو برام بذار ...

عزیزم فکر کنم هفته های پایین نمیذارن صداشو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله باید اب مقطر بریزی که حل بشه عزیزم اره مثل قرصه

ممنون دوست عزیز

اخه من فکر میکردم پودره مثل پنیسیلین😥آخه اولین بارم بود

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منظور لکهاتون همینجوری بود؟ من گاهی زیر دلم سمت چپ میگیره ولی انقدر کمه میگم شاید توهمه سنه خام هم ا ...

منظورم علائممه. لک هم همینطور بود .یک روز لک بود.فرداش هیچی.صبح روز سون خونریزی. دو باره ۳ روز هیچی و ......

ما با بارداری قبلیم‌که مقایسه میکردم برام عجیب بود.

دفعه قبلی من تا سه ماه تهوع داشتم ، یک جور .۲ کیلو کم کردم و سر سه ماه تموم شد.

اما الان یه روز هست یه روز نیس

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من هرروزی شروع کردم ب خوردن ..5روز بعد اتمامش پریود شدم .فرقی نداشت

اوکی..مرسی عزیزم🍀

آخه من خودم سه دوره خوردم.

هر سه دورم ۲۱دونه و از روز سوم.

دوره اول ال دی که بعد چهار روز پریود شدم.

دوره دوم اچ دی که بعد شش روز پریود شدم.

دوره سوم مارلین که بعد شش روز پریود شدم.

حالا اینار که میشه چهارمین دوره ۲۸دونه و از روز پنجم.

البته خیلی حساس نیستم دقیقا کی بشم و اینا... اما مثلا اگه تو اون تاریخا ک حساب کردم بشم بهتره😍😃😅

حالا تا چه پیش آید🍀☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دکترت کیه گلم؟! 

دکتر بیتک طرازی🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام  دکتر ال دی داده واسم ولی آسپرین ننوشت،کسایی که آسپرین داشتن چه دوزی بوده و چه ساعتی از ر ...

عزیزم دز ۸۰. من ۱۱نیم شب ال دی میخورم. ۱۲نیم آسپرین.

ال دی رو برای این آخر شب میخورم که در طول روز حالت تهوع میگیرم.

آسپرینم واسه اینکه میگن آخر شب تحرک کمه جبران میشه اینجور.☘

راستی اینم بگم که من آسپرین پارس دارو میخورم خیلی خوبه برام.

مارک جالینوس معده درد آورد برام.

مگه با آب مقطر قاطی نکردین ؟؟؟

منظور من قبل از قاطی کردن با آب مقطر بود......چون فکر میکردم باید پودر باشه...

اما با وارد کردن اب مقطر حل شد.......متوجه شدم...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تزریق داخل رحمی یعنی چی؟  من داشتم. شبش هم میگن باشه خوبه ، با شرط به ارگاسم رسیدن. ۹ ماه ...

عزیزم مام شب قبل داشتیم و دکترمم تایید کرد ولی اگه تزریق داخلی رحمی باشه دیدم دکتر از یکی دو روز قبلش منع میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

ای جووون جووون مبارکااا🍀🍃☘ 

ایشالا سالیان سااااال بتپه برات.❤

عزیزم دوستان زیادی هماتوم داشتن.استراحتت رو بیشتر کن. ایشالا یا دفع یا جذب میشه⚘🌷

با اون حال خوبت مامنتظرا رو هم دعا کن😍

سلام به همگی  دوستان دیروز رفتم ان تی   خدارو شکر سونو خوب بود اماطول سرویکسم 31 برا ...

شاینا جون والا من تابحال نی نی نداشتم تو شیمکم.. ان تی من تیم نرفتم بدونم..

فقط برات دعا میکنم تا آخررررررررش به سلامتی بری ایشالا🍃❤🍀

ببین عمق فاجعه رو ...چقدر باید حواست جمع باشه من هیستروسکوپی شدم دستبند یه نفر دیگه رو به دستم زده ب ...

حالا فکر کن بعدا گندش در میاد بچه رو بیمارستان اشتباهی به والدینش دادن...

فیلمشو میبینی میگی بابا این مال فیلماست....

اما بازم شانس آوردیم بعد زایمان خودمونو اشتباهی تحویل شوهرامون نمیدن چه برسه به بچه ها.....

خخخخخخخخخ.....

سلام دوستان خوبین؟

سارا جونم خوشحالم که حالت بهتر شده و دیگه درد اذیتت نمیکنه.ان شاالله به زودی نتیجه ی این همه تلاش و سختیو میگیری

ننه قندی جونم فکرکنم من به شما تبریک نگفتم مامان شدنتو.یادم نمیاد اما الان تبریک میگم عزیزم.ان شاالله به سلامتی بغل بگیریش.قسمت تک تک منتظرا @ننه_قندی    

رویای عزیزم حالت چطوره؟بهتر شدی؟درد و خونریزی نداری دیگه؟   

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان سلام، ببخشید من آومدم اطلاع بدم که نی نی خوشکلم به دنیا اومد، خدا رو شکر.  تو هفته 36به ...

مبارکت باشه مامان مهربون🍀🍃☘ خونوادتون همیشه غرق خوشی و شادی ایشالا❤

التماس دعا 🌷