2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
سلام عزیزم  وبقیه دوستان انشالله که همگی خوب و خوش باشید  یه سوالی دارم‌من دیروز پری شدم ...

خب چی شد؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم هر دکتری یه روز های خاصی هست باید بپرسی طرازی کی هست همون روزبری و بهشون بگی که میخوام مریض طر ...

فداتشم ممنون عزیزم که جوابمودادی😘😘

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چی شد؟؟؟؟

رفتیم تا ماما مارو دید خندید گفت اومدید اون دارو رو بنویسم گفتیم نه اونو گرفتیم کار دیگه داریم 

بعد بهش گفتیم که چرا این ماه نه گفت که استراحت کنی بهتره بعدشم که خودت گفتی اون همه جنسینگ و اینا خوردی الان هم پروکسیدو اینو فولیک بخور البته برو با خانم فلانی حرف بزن خوب شد اومدی دکترمو نمیگفت ها یه خانم دیکه مسئول آی وی اف به همسرم گفتم‌وای حتما روش نمیسه بگه کلا ناامید شدن میخواد اون بهمون بگه 

رفتیم تا ماما مارو دید خندید گفت اومدید اون دارو رو بنویسم گفتیم نه اونو گرفتیم کار دیگه داریم  ...

بعدش رفتیم پیش ایشون پرونده دستش بود گفت که از جدید شما 0.01 هست بعد تلفن زنگ زد عذرخواهی کردو حواب داد بعد حرف تو حرف اومد که میگم چیا گفتیم ولی من احساس میکنم که میخواست بگه که دیگه معطل نکنیدو اهدایی بگیرید 

بعد که مسیر مکالمه تغییر کرد و سوالات دیگه پیش اومد اینجوری ادامه دادکه ما بصورت شلاقی به تخمدان شما هجوم بردیم که اصلا نتیجه نداد خوب شد اومدید ما صبح در مورد شما صحبت کردیم منظورش بعد تماس من بود گفت که از دکتر صالحپور هم پرسیدیم چون دکتر تهرانی نژاد مسافرته ایشون گفتن که وقت نیست و استراحت نکنه واینبار با داروهای خیلی ضعیف مثل یه نوارش تخمدانو تحریک کنیم 

بعدش رفتیم پیش ایشون پرونده دستش بود گفت که از جدید شما 0.01 هست بعد تلفن زنگ زد عذرخواهی کردو ...

ماهم قبول کردیم بهش گفتم‌در نهایت من تا وقتی که ذخیره ام صفر صفر بشه ادامه میدم بعدش به اهدایی فکر میکنم باید کسی باشه که از خودم زیباتر باشه خندید و گفت البته به خوبی پوست شما شاید نباشه( مثلا بهم حال داد) ولی چند تا گزینه نشون میدیم و درمورد شما که تحصیل کرده هستید موردهایی که با شرایط فرهنگی شما مطابقت داشته باسه معرفی میکنم گفتم اگه کار به اونجا برسه خودم پیدا میکنم کیس نورد نظرمو 

گفت که فعلا رو خودت کار میکنیم گفتم بله منظورم اینه که من با اهدایی کنار اومدم وآخرین گرینه ام هست 

مبارک باشه بانو میشه بگی روز چند انتقال برای آزمایش رفتی؟ و از روز ۷ به بعد چه علایمی داشتی؟؟؟

مرسی عزیزم روز ۱۷از مرحله اول انتقال و روز۱۴از مرحله دوم انتقال(نمیدونم کدومش مثبت شده). من اینبار نسبت به سری های قبل یه مقدار تحرکم بیشتر بود. یعنی استراحت می کردم اما راه رفتن توی خونه هم داشتم و هفته دوم یعنی از روز نهم انتقال دومم هم رفتم سرکار. و چون این سری خونه بابا و مامانم بودم و کسی غیر از مامان و خواهرام نمیدونست(که البته اونا هم فقط میدونستن که امپول میزنم و از انتقال و این داستانها خبر نداشتن) نشستن و سر پا بودم بیشتر از سری های قبل بود چون بابام اینا هم خونه شون پر رفت و آمده. علائم من گاهی درد داشتم از انتقال مرحله اولم تخمدان سمت چپم درد داشت ک ب دکتر اشرفی گفتم گفت چون جنین هات فریز بودن ربطی نداره. روز دهم انتقال مرحله دومم لک بینی داشتم و روز یازدهم کمتر( البته اینو بگم یکی از دوستام دو بار با آی وی اف باردار شد یه بار لک دید و یه بار ندید) این روزای اخر هم کمر درد داشتم مخصوصا وقتی زیاد سر پا بودم و میرفتم سرکار. امروز هم خیلی خسته شدم و کمرم درد می کنه. اما مهمترین مسئله که با سری های قبل فرق داشت ایمان و باورم بود، مطمئن بودم که خدا بهم می بخشه. این دفعه از اول مطمئن بودم که مثبت میشه و سرشار از انرژی مثبت بودم. باور کنید یکی از فاکتورهای اصلی توی موفقیت درمان نه تنها درمان آی وی اف بلکه هر درمانی، مسائل سایکولوژیکال( روانشناختی) هست. پس آزامش داشته باشید من توی همین نی نی سایت خوندم یه خانمی روزانه روی سوره الرحمن میذاشت روی شکمش منم همین کار رو کردم و میکفتم خودم و بچه ام با هم گوش میدیم. آیات الهی سرشار از نیکی و خیر و برکت هستن. خدا خودش به تک تک تون بچه های سالم و صالح ببخشه و زیر سایه پدر و مادر بچه هاتون عاقبت بخیر بشن و خوشبختیشون رو ببینید ان شا الله.

ماهم قبول کردیم بهش گفتم‌در نهایت من تا وقتی که ذخیره ام صفر صفر بشه ادامه میدم بعدش به اهدایی فکر م ...

بعدش در مورد آزمایش dfi پرسیدم گفتم اونو از همسرم نگرفتید گفت حتما لازم نبوده ایشون همه مواردش خوبه بعد ازمایشو نگاه کرد گفت که البته مورفولوژیش خوب نیست 😳 گفتم چهار بودکه سال قبل دکترا گفتن خوبه گفت دونیمه گفتم چند باشه خوبه گفت ده خیلی تعجب کردم 

راستی کسی میدونه مورفولوژی چند باشه خوبه 

عزیزم آخرین صفحه که پست میذاشتم تبریک دوستاتو دیدم.... پس جواب سوالت دیگه خودت میدونی چیه!!!! فقط ...

سلام آنا جونم مرسی عزیزم خدا دوردونه هات رو برات نگه داره و زیر سایه شما و همسر گرامیت عاقبت بخیر بشن. ممنونم بابت وقتی که میذاری و متشکرم بابت تبریکت. ان شا الله، خیلی ممنونم

ای جاننن ❤️🌹تبریک میگممم انشالله صحیح سالم بغل بگیری🤲🌹😍برای ما منتظراهم دعاکن گلم

ممنونم عزیز دلم و به چشم ان شا الله خدا بچه های سالم و صالح بهتون ببخشه و با آرامش و شادی بزرگشون کنید و خوشبختیشون رو ببینید

برای من که کرد .دقتشون خیلی پایین وسرسری بود .شلوغ چند تا چندتا مریض باهم .بی در پیکر.من روز پانزدهم ...

وای عزیز دلم...خیلی سختی کشیدی...واقعا متاسفم...حق داری ناراحت بشی...ایشالله خدا به زودی برات جبران میکنه❤❤🌸🌸🌸

ممنون برای توضیحت...وای ادم وحشت میکنه از این دکترا...واقعا به کی میشه اعتماد کرد؟من شنیده بودم دکتر خیلی خوبیه...دیگه رفت توی لیست سیاه دکترایی که میشناسم 😡😡😡