2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها من شب تو نت خوندم نينياي ضعيفو هچينگ ميكنن، خيلي غصه م گرفت نتونستم بخوابم

عزیزم ضعیف چیه؟

جنینایی که پوسته ضخیم دارن یا سابقه منفی شدن دارنو هچینگ میکنن....

هر چیزیو که میخونی باور نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الهام جان..فکرای منفی نکن که به اناجون میگم ماهیتابه شو بیاره هاا.. من مطمئنم که انتقال میدی و ...

عزیزم بهتری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم بله کل نیدل رو فرو میبریم و به صورت عمود بر سطح پوست بایستی تزریق کنی. اگه کامل نیدل رو و ...

ممنون عزیزم 🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
ای جانم عزیزم با محبت من دعام کن ، چون واقعا از جهت روحی نیاز دارم یه اتفاق خوب بیفته برام ، بعد از ...

عزیزم ایشالله دخترت برمیگرده و یه همبازیم برا خودش میاره.....

سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

ای جاننن ❤️🌹تبریک میگممم انشالله صحیح سالم بغل بگیری🤲🌹😍برای ما منتظراهم دعاکن گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم الان می ری هر روز که باشه اون دکتری که بهت میفته تا اخر دیگه با همونی اگر هم نباشه دکتر جایگزی ...

ممنونم که جوابمو دادی عزیزم،پس من اگه بخوام مثلا دکترطرازی دکترم باشه باید روزی برم که ایشون باشه؟دکترا هرکدوم روزای خاصی ویزیت میکنن مثلا یکی یکشنبه یکی دوشنبه یانه هیچ برنامه خاصی ندارن که مابدونیم فلان روز فلان دکترهست؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
فریز چی؟ اگه منظورت پانکچر (تخمک گیری) هست با بیهوشیه.... قبلش خوب تحربک تخمدان داری.... تخمک که ...

ن همین فقط تخمک خودم رو میخواستم اگه بشه برم برا فریز ک بیهوشی داره😔

مرسی عزیزم از اینکه جواب دادی راستی برای تخمک گیری حتی اگه وضعیت تخمک ها خوب باشه هم باید داروی هورمونی خورد؟

@تورک_آنا     کانون اکوفری یعنی چی؟

عزیزم والا نمیدونم چیه؟

راجب چیه؟

سلام خانما من تو سیکل ای یو ای هستم دکتر ال دی داد ولی من مصرف نکردم چون خیلی نسبت بهش حساسم ..الان ...

عزیزم یعنی چی متوجه میشن؟

اصلا گیرم که متوجه نشن تو باید بگی چون ممکنه تو نتیجه و روال کار تاثیر بذاره....

سلام دوستان و بویژه آنا جون یه سوال داشتم لک بینی لانه گزینی قهوه ایه یا قرمز? من قهوه ای داشتم و خ ...

عزیزم آخرین صفحه که پست میذاشتم تبریک دوستاتو دیدم....

پس جواب سوالت دیگه خودت میدونی چیه!!!!

فقط میتونم بگم گوارای وجودت و ایشالله به سلامتی بغلش(شون) کنی.....