2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046535 بازدید | 684523 پست
سلام ببخشید میشه به من بگید طریقه تزریق سینال اف رو  اگر بگید توضیح تو کدوم صفحه هست میخونم ...

صفحه ۶ رو نگاه کن قلقش مثل گوناله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ببخشید من رفتم دستشویی ترشح خاکستری دیدم این یعنی چی؟ نکنه دارم پری میشم؟ممکنه با وجود امپول ...

عزیزم + فکر کن ایشالله خیره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من رفتم انقد تو بيمارستان نشستم تا بالاخره به كمك خدا دكترو ديدم ازش پرسيدم گفت يك دو پري بيا ...

آفرین به همتت....

رفتی از طرف منم گردنشو بشکن.....

مدرک طبابت منشیم باطل کن!!!!!

واااای میکروانجکشن چیه؟ پانکچر چیه؟سینال؟......😢😢😢 من فقط میخوام مامان بشم اینا رو هیچکدوم نرفتم ...

عزیزم ایشالله بدون دونستن این چیزا و کاملا یهویی مامان بشی....

خواهشا اسم کاربریتم عوض کن و یه اسم پر انرژی بذار که برازنده یه مامان باشه....

سـلام عزیزم ممنونم اوووه انقد افتادم و ب زور و با امید واهی بلندشدم و باز زمین خوردم ک خسته شدم بخد ...

عزیزم حتما توانشو داری که داری امتحان میشی....

خدا بنده های قویشو سخت امتحان میکنه.....

پس خودتو دست کم نگیر.....

به خدات ثابت کن که تو کم نمیاری، کلی پاداش برات کنار گذاشته به زودی رو میکنه.....

٢٧سال دویدم تا همین امشب هنوز واسه خسته شدن زوده؟؟؟ بسمه دیگه 😢😢😢بخدا منم گناه دارم

عزیزم هنوز که اول چلچلیته....

عزیزم پس اینجا با دیدی که تو به ۲۷ سال داری کلی مامان بزرگ تشریف دارن که یکیش خودمم.....

البته شکر خدا اکثرشون شنگولن و پرانرژی و دنبال هدفشون....

من به سن تو هنوز ازدواج نکرده بودم و کلیم قبلش سختی کشیده بودم.....

اما الان یکی از زیباترین زندگیارو دارم.....

یه عشق واقعی با دو تا میوه شیرینش.....

پس دیدتو عوض کن و به سوی هدفت برو و دست از تلاشم برندار.....

سلام آنا جون امروز دکترم گفت هایپر شدم فقط گفت استراحت داشته باشم و وسیله سنگین بلند نکنم دیگه باید ...

سلام عزیزم یادمه گفتی داروهات سینال بودن ، میشه بگی داروهات چیها بودن و روزی چندتا؟ و اینکه شما تنبلی تخمدان داری یا نه که هایپر شدی؟؟ من روزی سه تا ویال سینال اف تا ششم پریود بعد میشه دوتا سینال و یکی منوریال دارم ، خیلی میترسم که هایپر شم مشکل تنبلی هم ندارم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
حالا ی سوال اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده بهم  هزینه ی فریز کردن چقدمیشه؟چجوریه؟ درد و بی ...

فریز چی؟

اگه منظورت پانکچر (تخمک گیری) هست با بیهوشیه....

قبلش خوب تحربک تخمدان داری....

تخمک که بگیرن با اسپرم لقاح میدن و جنیناتو فریز میکنن....

البته اگه میخواهی جنین فریز کنی و هدفت فریز تخمک نیست....

خوب هزینه سالانه هم به تعداد بسته ها بستگی داره.....

براممم دعا کنید😭😭😭😭😭 کف اتاق یک وسیله بود تاریک بود ندیدم خوردم زمین .کمرم بدجور گرفته .برام دع ...

هیچی نمیشه نگران نباش....

اون خدایی که اون بالاست بخواد شیشه رو در بغل سنگ نگه میداره....

دوستای گلم من هنوز اول صفحه ۶۶۷۷ هستم.....

هم شاررژ گوشیم تموم شد هم شاررژ خودم.....

دلم داره ضعف میره دخملی که بیدار شد، بریم به خودمون برسیم، الان اون یکی وروجکم بیدار میشه....