2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هانا جون بله رفتم سونو.... سونوی شکمی..... اینقدر فشار داد که گفتم الان هر چی اون تو باشه کنده ...

عزیزم خیلیا اصلا دقت نمیکنن نمیگن اونی ک رو این تخت خوابیده همه ی امیدش ب دست اونه ک چشاشو خوب باز کنه حتی من خیلی جاها رفتم یعنی قبلش ازم پرسیده مشکلت چی بوده ک سونو دکتر برات نوشته؟ بعد من گفتم مثلا فلان ی چیزی مرتبط ببا اون برام نوشت باورت میشه ی بار من اصلا کیست نداشتم گفتم دکتر گفته ب احتمال زیاد کیست داری نوشته بودچهار تا کیست با اندازه های من دراوردی😂😂😂یعنی دکتر دید شاخ در اورد اینا رو گفتم ک اصلا ب حرفشون توجهی نکنی عزیزم تو خدا رو داری خودش مراقب خودت و تودلیات هست بسپار ب خودش ناامیدت نمیکنه حالا زمان مامان و مامان بزرگای ما کی اینهمه سونو وازمایش و چرت و پرت بود اینا بدتر استرس زن باردارو بیشتر میکنه خدایی نکرده خطرساز تر میشه واسش ولشون کن هرچیم گفتن اصلا توجه نکن از این گوش بشنو از اون گوش بیرون کن بهت قول میدم حالت خیلی بهترمیشه😘💐💐💐

مرسی یاسی مهربونم ولی دیگه نمیرسم به جشن...چقدر خیال بافی کرده بودم واسه جشن.اخرشم خدا زد تو برجکم . ...

عزیزم ایشالله با نی نی تو دلت یا بغلت میری برا عروسیش جبران میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میخواستم با دکتر خزعلی عمل کنم که اونم تا عید وقتش پره فعلا معلوم نیست شاید با دکتر پادمهر یا شادجو& ...

دکتر خزعلی اصلا معلوم نیست کی بیاد من با ایشون مثلا قرار بود عمل بشم😞ولی از کلینیک که می پرسم می گن معلوم نیست کی بیاد

من امروز روز ششم بود رفتم سونوگرافی 4تا فولیکول 7بود با یکی 11بقیه گفت ریزه دارو بهم گونال 450 داد ب ...

عزیزم اشتباه که هزینه بیشتر کردی فقط همین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من دیروز اولین آمپولمو تو مرکز زدم .هیچی حس نکردم  امروز دومی رو رفتم مطب برام زد ولی خ ...

والا ماها خیلیامون معمولی و غیر چرخشی زدیم....

منکه همه رو همسرم عادی میزد....

به هر حال مهم تزریقه....

نگران نکن خودتو....

سلام به همگی،

من بعداز۲سال دوباره میخوام درمانمو ادامه بدم،دوستانی که ابن سینا تحت درمانن میخواستم بپرسم الان روندکاری ابن سینا چطوره چون ۲سال پیش گروهی کارمیکردن ولی ظاهرا الان اینطوری نیست ،درباره پی آرپی توابن سیناهم هرکس اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه چون قبلا فقط دکتر انصاری (اگراشتباه نکنم)پی آرپی میکرد میخوام ببینم هنوزم همینطوره؟من برای روز۲شنبه میخوام نوبت بگیرم لطفاً راهنماییم کنید

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آنا جونم یعنی ممکنه ذخیره ام بیشتر از ۱.۵ بوده باشه که این طوری شده، آخه من داروی زیادی هم نداشتم، و ...

بودن کسایی که اینطوری بوده....

آندومتریوز مثلا میتونه ذخیره تخمدان واقعیتو نشون نده.....

سلام عزیزان من به امید خدا و لطف ائمه انتقال داشتم ، ولی اصلا استراحت نداشتم کارهای روزمره خودمو انج ...

عزیزم نگران نباش....

مهم آرامشته....

وگرنه خیلیا که باردار میشن اصلا نمیدونن باردارن و هر کاریم میکنن.....

ببخشيد رويا جون.يعني چهل روز بعد از انتقال رفتي اولين سونو؟شكمي يا واژينال؟

شکمی بوده سونوش عزیزم....

سلام به همگی، من بعداز۲سال دوباره میخوام درمانمو ادامه بدم،دوستانی که ابن سینا تحت درمانن میخواستم ...

عزیزم الان می ری هر روز که باشه اون دکتری که بهت میفته تا اخر دیگه با همونی اگر هم نباشه دکتر جایگزین معرفی میکنه