2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نه ندادم میشه یکم برام توضیح بدیدر مورد چیه شوهرم که ازمایش اسپرمی کهداد مشکلی نداشت ولی خودم فقط از ...

عزیزم همسرت باید مرکز ناباروری آز بده آیا آزش مال مرکز ناباروریه؟

میخوام مطمئن بشم دنبال نخود سیاه نباشی مثل من و امثال من.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دفعه قبل که انتقال دادم دو بار خیلی ورجه ووجه کردم یکبارش یک سفر کوتاه رفتم که مجبور شدم 4 ساعت ر ...

عزیزم ایشالله چند صفحه بعد خبر بتای تپلتو میبینم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از راهنماییت آنا جون  رژیم از روز قبل از داروها شروع کردم فقط یه سوال من از دیشب همش سر ...

بله عزیزم احتمال زیاد اینطوره....

آب کلا زیاد بخور....

آخیییی.... همسر منم بار اول که انتقال دادم میگفت خوب تموم شد مبارکمون باشه... 😀 میگفتم ن بابا ۱۴ ر ...

همسر منم همینطور بود 

کنارم نمیخوابید میگفت من دست و پام یهو به تو و نی نی نخوره 😂😂😂😂 همش در گوشم میگفت الان حسشون میکنی ؟ تکون میخورن؟؟

یه بار بهش گفتم فکر میکنی نی نی الان کجای دلمه ؟ دستشو میزاشت زیر سینه میگف معلومه دیگه اینجا 😂😂😂😂😂😓

من حس میکنم همسرم از زنای حامله و باردار میترسه بچه ها این طبیعیه ؟؟؟؟😓😓😓😓😅😅😅😅

خداجونم شکرت       
گلم یه سوال منم خواستم سیاه دونه بخورم، به نطرت نخورم؟ شما چقدر قبل از تخمک کشی خوردی؟ 

به نظر من لااقل با شروع آمپولهای تحریک تخمدان نخور....

قبلشم با دکتر طب سنتی مشورت کن.....

تیروئید منم ۳ هستش ولی دکتر اجازه بارداری داد  قرص تیروئید میخورم شنبه تا سه شنبه نصف قرص چهار ...

عزیزم مشکل + شدن یا نشدن نیست....

اگه سه ماه اول بارداری کم کاریت عود کنه ریسم عقب ماندگی ذهنی و.... پیش میاد....

میگن زیر ۲ باشه که چون اول بارداری جنین جور تیروئیدش با مامانشه با کم کارتر شدن مامان خودش دچار مشکل نشه.....

بچه ها امروز من کلی گریه کردمو غصه حوردم سر غر غرای شوهرم بخاطر چیزای ببخودی ...دوروزه دارم تحمل می ...

عزیزم آمار تاپیک نشون داده اونایی که دوران انتقال با همسراشون دعوا داشتن مثبت میشن 

میگی نه وایسا ببین 😂😘😘😘😘😘

خداجونم شکرت       
من از روز اول پریود ال دی خوردم . اگه ۲۱ عدد کامل بخدرم میشه تا دوشنبه آینده ک اگه قطع کنم احتمال زی ...

والا فکر کنم موردی نداره....

چون یادمه یه بار دکتر برا من چند تا بیشتر گفت بخورم که موقع بدی نیفته پریودم.....

ولی با دکترت مشورت کن سر خود نخور....

خدا رو شاکرم که دوستای خوبی مثل شما اینجا دارم .. آنای مهربونم مثل همیشه با هر جمله ات قوت قلبی واسه ...

فدات عزیزم.....

با دعای شما دلم قرصه.....

جدي ميگي تي تي جووون؟؟ واي خدايا من سر در نميارم كه اون گريد سي يه طرف اين هيچينگم گفت سرم گيج ...

ایشالله بهترینا منتظرته....

از این روزا لذت ببر....

والا فکر کنم موردی نداره.... چون یادمه یه بار دکتر برا من چند تا بیشتر گفت بخورم که موقع بدی نیفته ...

عزیزم من ۱۷ عدد قرص رو از روز اول پری خوردم و الان دو روز هستش ک قطع کردم و پری نشدم اون ماه ک از روز هفتم پری خوردم دقیق سه روز بعدش پری شدم . فرق داره ک از روز اول یا روز هفتم پری بخوری ؟ اگه روز اول پری بخوری احتمالا ضخامت بالا میره و زوتر پری میشی درسته ؟ در ضمن من از روز هفتم پری داروی گیاهی برا کیست هم خوردم آخه ترسیدم بازم کیست بشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود