2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
میشه لطفا در مورد ازمایش amh که عکس آزم رو ارسال کردم راهنماییم کنید ممنون مبشم

عزیزم ذخیرت فوق العاده بالاست....

اگه قراره پانکچر بشی و داروی تحریک تخمدان بگیری از الان این رژیمو رعایت من....

گوشت و مرغ و ماهی بخور....

آب زیاد بخور....

سفیده تخم مرغ آب پز تا میتونی بخور....

داروهات شروع شدن کار سنگین نکن....

دولا راست نشو....

جارو برقی ممنوع......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشکل + شدن یا نشدن نیست.... اگه سه ماه اول بارداری کم کاریت عود کنه ریسم عقب ماندگی ذهنی و... ...

آره دقیقا همینطوره 

منظورم این بود تیروئید ۳ یه ماه یه ماه و نیم قبل انتقال با قرص کنترل میشه چون دکترم تیروئید ۳ رو اجازه بارداری میده 

خداجونم شکرت       
ملودی جون ،چندم پری هیسترو شدی ،بعد چند روز پری اومد؟

من روز هشتم پریودیم رفتم عزیزم.کاملا خوب شده بودم.از اون روزکه هیسترو شدم تا الان سه روزی میگذره اما هنوز لکه بینی دارم امروز یکم شدیدشد

خدایا شکرت 
بچه ها من اخرش نشاسته نخورده ی ب و س ت گرفتم روغن زیتون خالی و انجیر و بادومم خوردم هیچی به هیچی چ ...

بارم شکر نشاسته نخوردی....

عزیزم رکتال با روغن زیتون ماساژ بده ببین جواب میده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله دقیقا ولی با خوردن داروهای ای وی اف فقط یه دونه فولیکول داشتم که اونم گفتم معلوم نیست چی می شه ...

استارتر آندومتریز ابن سینا با دکتر خزعلی عمل کرد، چند تا از دوستان هم پیش دکتر اصف جاه عمل کردن و راضی بودن، خیلی تو انتخاب دکتر دقت کن چون عمل مهمی هست، خیلی از مشکلات رو تو این عمل حل میکنن، دکتر باید ماهر باشه 

بچه ها چرا انقدر منفی نگر شدم ...به چیزای منفی فک میکنم ماهیتابه هاتونو بیارین برسین به خدمتم😖 از ...

خوب عزیزم خواستن گربه رو دم حجله بکشن.....

تا فردا پس فردایی بچه هات خونه رو رو سرت خراب کردن و بعدش گفتن مامان چیزی نیست گلدون دوست داشتنیت بود نتونی چیزی بهشون بگی.....

من روز هشتم پریودیم رفتم عزیزم.کاملا خوب شده بودم.از اون روزکه هیسترو شدم تا الان سه روزی میگذره اما ...

من19 پریودی هیسترو شدم امروز 6 روزه  ولی دارم پری میشم هنوز  5 روز مونده به تایم پربودی

بچه ها من  هر موقع میخوام وارد تاپیک بشم دوباره باید ایمیلمو وارد کنم چرا اینجوری شده؟؟؟؟

اخیرا فکر کنم اینطوری شده....

منم چند باره اینطوری اومدم....

اره یادمه..منم ۸ کیلو اضافه کردم.۴ تاش کم شده امروز ..راستی مهری بچه ش خوبه الحمدلله؟هرچی بهش اینجا ...

خداروشکر که امروز بهتری عزیزم

خداروشکر خوبه عزیزم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
مرسی آنا جون.دیشب خیلی دلهره داشتم برادر شوهرم ج آز اشتباهی گفته بهم گلبولهای سفیدم ۱۱/۸ بوده نه قرم ...

عزیزم اگه بالا باشه دارو میدن برا تیروئیدت....

برا من بالا رفته بود بعد بتای + دز دارومو بیشتر کردن پایین اومد.....

🙋🙋🙋🙋🙋🙋 خانما هر کی میدونه منو راهنمایی کنه، من یکی دو روز دیگه پریود میشم و میرم تو سیکل، حال ...

عزیزم حتما به دکترت بگو....

چون مهمه....

نهایت سیکلت عقب میفته.....

سلام هانا جون بله رفتم سونو.... سونوی شکمی..... اینقدر فشار داد که گفتم الان هر چی اون تو باشه کنده ...

عزیزم خدارو شکر.....

خدا دوقلوهاتو حفظ کنه....

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی.....