2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چرا انقدر منفی نگر شدم ...به چیزای منفی فک میکنم

ماهیتابه هاتونو بیارین برسین به خدمتم😖

از دیروز که تو ریکاوری ترس کردم ..ایتطوری شدم..تا قبل از اون عالی بودم

اخه من تو حال خودم بودم .. مرده تختو محکم زد به تختم

بعدم پرستاره میگه چیزی نیس تخته😑

اوف تا دلت بخواد ولی جدیدا نه پرولاکتین ندارم ترشحات راستش چیز های سفت و کمی شفاف هست ولی کوچیک ...

کیست فقط دوران پریودی دفع میشه

سیاهدونه نخور خوب نیست به جاش زیره شکمتو شبها با روغن سیاهدانه ماساژ بده،امگا ۳ هم خوبه با ویتامین ایی واسه کیفیت تخمک فقط این هارو با غذا بخور چون محلول در چربی هستن،رازیانه هم سعی کن کم بخوری چون اگه مستعد پرولاکتین باشی زیاد میشه

موفق باشی عزیزم

بچه ها چرا انقدر منفی نگر شدم ...به چیزای منفی فک میکنم ماهیتابه هاتونو بیارین برسین به خدمتم😖 از ...

رویاجون نترس هیچی نمیشه والا برا منم تو ریکاوری هی میزدن به تختم ولی اونا جاشون امن تو رحم👍 

گلم چندساعت پیش زنگ زدم داروخونه گفت اولا داروهای یخچالی رو اصلا عوض نمیکنیم بعدش دوز مدادی ها 450 و ...

گلم ان شالله که تخمک و جنین ها خوبی واست تشکیل شه و فرزندای سالم وصالح نصیبت شه 

ببخشی گلم شما میخوای  پانکچر تهران بری ؟الان با کدوم دکتر ویزیت شدی ؟ببخشید اگه دوست داشتی ج بده

ازمایش انعقادی که دادی چی بود و چه مشکلی داشتی. اخه منم این دوسری که انتقال داشتم جنین بلاست و به قو ...

عزیزم من دکترم برام آزمایش هارو نوشت.معلوم شد دوتا ژن انعقادی جهش دارن.برام ویتامین ب ۶،امپول ب ۱۲ تجویز شد.با آسپرین و فمبیون.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه یکشنبه انتقال دادم چون شنیدم میگن اون روزی که انتقال دادن فردا همون ساعت میشه یه روز که من میشم ن ...

من میشه 8 روز و 5 ساعت یعنی? دوشنبه ساعت 12 انتقال دادم .چند شنبه باید آزمایش بدین?

خدا با ما است ❤❤
ازمایشم منفی شد لعنت به این زندگی

متاسفم دوست عزیزم.

ایشالا به زودی مثبت ترین آزمایش بتا رو بگیری🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘