2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم متاسفانه بتام 8.2 بود و امشبم دارم پریود میشم لکه بینی دارم همه چز تموم شد به همین راحتی

مطمعنا به زودی مادر میشی🍀🍃

قوی باش دوستم 😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گلبولهای قرمزت مگه چند باید میبود؟ رنج نرمال مگه چنده؟ اگه بالاست الانشم دکتر دارو بده کنترل ...

مرسی آنا جون.دیشب خیلی دلهره داشتم برادر شوهرم ج آز اشتباهی گفته بهم گلبولهای سفیدم ۱۱/۸ بوده نه قرمز که اینم تو خانومای باردار طبیعیه.رنج گلبول قرمز بین ۴/۵_۵/۱ هستش.رنج گلبول سفیدم۴_۱۱ هست.من تاحالا قرص تیرویید نخوردم رنج تیرویید ۰/۳۲_۴/۹ هستش برا همین تا حالا بهم دارو ندادن الان که باردارم نمیدونم چی میشه

🙋🙋🙋🙋🙋🙋

خانما هر کی میدونه منو راهنمایی کنه، من یکی دو روز دیگه پریود میشم و میرم تو سیکل، حالا هفته پیش سر خود رفتم آزمایش پرولاکتین دادم، دیدم 1000هست،میگم سینه درد دارما😳😳😳😳😳😳😳حالا چی میشه، کجا برم، کمک

🙋🙋🙋🙋🙋🙋 خانما هر کی میدونه منو راهنمایی کنه، من یکی دو روز دیگه پریود میشم و میرم تو سیکل، حال ...

سلام.یاسی جان بیا یه ویزیت شو با دکتر .شاید داروهاتو عوض کنه ...چیزی اضافه کنه.از منم گرفتن.دیدن اوکیه شروع کردن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
رويا رفتى سونو؟؟؟؟زودى بيا بهمون خبر بده حتما خوش خبرى برامون عزيزم🙏🏼🌸💕

سلام هانا جون

بله رفتم سونو.... سونوی شکمی..... اینقدر فشار داد که گفتم الان هر چی اون تو باشه کنده میشه.... خدا رحم کنه طوری نشه با این همه فشاری که داد

اول یک ساک دید با سن ۶ هفته و ۳ روز  . بعدم گفت قلبش ضعیف میزنه😔

گفت پاشو..... گفتم خانم دکتر همین؟.... ساک دیگه ای نیست؟ آخه من سه تا جنین انتقال دادم

دوباره فشار فشور داد یه چیزی گزارش کرد گفت احتمالا این یه ساک دیگه است ۵ هفته.... ولی جنینی توش نبود... یعنی اگه نگفته بودم نمیدید

بهش میگم خونریزی داشتم چیزی معلوم نیست.... میگه من که چیزی نمیبینم

چرا اینا اینجوری میکنن؟ همش هدفش این بود هی بگه زود پاشو مریض بعدی اصلا دقت نمیکرد

دیگه غصه خوردن فایده نداره.... سپردمش به امام رضا.... این معجزه اگر قرار باشه برای من اتفاق بیفته به دست اونا میفته نه تشخیص و نظر دکترهای پول پرست 

سلام.یاسی جان بیا یه ویزیت شو با دکتر .شاید داروهاتو عوض کنه ...چیزی اضافه کنه.از منم گرفتن.دیدن اوک ...

فردا میخواستم برم غدد، همون صارم، واسه تنظیم کردن دوز قرص تیروییدم، حالا همون بهم قرص میده یا برم پورمطرود🤓🤓

سلام هانا جون بله رفتم سونو.... سونوی شکمی..... اینقدر فشار داد که گفتم الان هر چی اون تو باشه کنده ...

دولتی رفتی؟

اگه آره وقتی برو که استادا هستن

بی وقت بری هیجکی بلال سرشون نیست هر غلطی دوس دارن میکنن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام هانا جون بله رفتم سونو.... سونوی شکمی..... اینقدر فشار داد که گفتم الان هر چی اون تو باشه کنده ...

عزیز دلم شکر که قلب کوچولوش میزنه . خدا برات بسلامتی حفظشون کنه .اون یکی جوجه 5 هفته ای هم هنوز کوچولو هست بامید خدا قلب اونم.میزنه .شکر که الان از نگرانی درآمدی . ❤

خدا با ما است ❤❤
سلام.یاسی جان بیا یه ویزیت شو با دکتر .شاید داروهاتو عوض کنه ...چیزی اضافه کنه.از منم گرفتن.دیدن اوک ...

راستی بهتری سارا، اومدی خونه؟ آماده هستی واسه عقد کنون داداشت؟  بنظرت پورمطرود بین مریض قبول میکنه، اخه یبار اون مسئول پذیرشش خیلی بد حرف زد گفت بین مریض نمیبینه