2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046702 بازدید | 684538 پست
من باید حتما عمل بشم ولی چون ذخیره تخمدانم خیلی پایینه گفتن اول باید جنین فریز کنی

به خاطر احتیاط این کار رو میکنن و جنین فریز میکنن، چون همه ی احتمال ها رو بررسی میکنن و برای احتیاط و ذخیره تخمدان این کار رو میکنن و جنین فریز میکنن 

خود دکتر دانایی براش ivf کرده بود؟؟ وقتی pgd کرده خوب دیگه ۱۰۰ درصد پسره دیگه

عزیزم اگه بگیره و بچه سالمی باشه پسره....

اما گرفتنش و سالم بودنش صد درصد نیست.....

به هر حال رو جنین بیوپسب انجام شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر احتیاط این کار رو میکنن و جنین فریز میکنن، چون همه ی احتمال ها رو بررسی میکنن و برای احتیاط ...

بله دقیقا ولی با خوردن داروهای ای وی اف فقط یه دونه فولیکول داشتم که اونم گفتم معلوم نیست چی می شه

فقط می گفت چون کیست آندوت بزرگه و دوطرفه خیلی سخته گرفتن تخمک

حالا می خواستم بدونم تو حین عمل تخمک کشی احتمال اینکه کیست آسیب ببینه هست؟کسی بوده تو این تاپیک با این شرایط پانکچر شده باشه؟

حالا عیب نداره شاید بری داروخانه برات  عوض کنه پن بده چون اینجوری شاید یکم  اذیت بشی اگر ...

عزیزم به قول دوستمون ممکنه هدف دکتر از پن ندادن به خاطر ترکیب آب و پودر باشه...

شاید خواسته غلظت محلول تزریقی رو کم یا زیاد کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان سلام آناى عزيز با اجازه شما خواستم بگم اگر كسى رحم اجاره اى مى خواد يا كسى رو ميشناسه ب ...

عزیزم یه مدت چند تا از دوستان دنبالش بودن....

هر از گاهی پستت رو تکرار کن ببینن باهات ارتباط برقرار میکنن.....

دوست عزیز واسه هر جنین که بخوان فریز کنن چقدر می گیرن؟؟

عزیزم والا بستگی به مرکز داره ....

من سال ۹۴ بیمارستان آبان برا فریز یه بسته دو تایی ازم ۴۴۰ گرفتن....

من واقعا به کپکتون احتیاج دارم می خوام بدونم اینجا کسی بوده با عمل پانکچر و با وجود کیست بزرگ آندو ت ...

سلام عزیزم منم اندومتریوز دارم ولی اندازشو نمیدونم الانم تو سیکل پانکچرم

خدا جونم شکرت...
بنظر من کپسول اوووبوست هم بخربخور،بذارتخمکت,,قوی شه وان شاالله باردارشی

ممنون

انشاله کل دوستای گل اینجا مامان شن.....مخصوصا اونایی که بچه ندارن....

امروز روز 8 پرئودیمه فکر نکنم خوردن اووبوست الان رو تخمکا تاثیر بزاره........چون شنیدم از دو سه ماه قبل باید خورده بشه

خیلی دلم روشن......خیلی امید دارم بخدا که اینماه باردار میشم یعنی اخر امیدم😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
استارتر جان  شما واسه بچه اول که سه بار پانکچر کردی، میشه بگی از روز اول که دکتر رفتی تا وقتی ...

عزیزم اولا اکثر دوستانی که منو می شناسن میدونن من اصلا تو باغ بی بی چک نیستم و فقط روز ۱۴ انتقال آز دادم....

و اما در مورد روال کار....

خوب به نوع سیکل بستگی داره.....

من سیکلام هر سه کوتاه و با ال دی بودن.....

اولی کوتاه از نوع اگونیست و دو تای بعدی کوتاه از نوع آنتاگونیست بودن.....

خوب یه ماهشو که ال دی داشتم و پریود که شدم روز اول تا سوم مجدد رفتم سونو و داروهای پانکچرو گرفتم....

پس یه ماه برا ال دی در نظر بگیر....

ماه بعد برا پانکچرام به ترتیب روز ۱۶، ۱۳ و ۱۲ سیکل بودن....

بعدشم به ترتیب روز ۱۹، ۱۸ و ۱۶ انتقال جنین داشتم و ۱۴ روز بعدشم که آز دادم.....

یعنی سر جمع کل سیکلام یه ماه بعلاوه ۳۳، ۳۲، ۳۰ روز از اول تا روز آز طول کشیده....

یعنی تخمینی حدود دو ماه تمام!!!!