2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
نه وسایل رو خود بیمارستان میده اصلا خودشون همچی رو میدن وفقط هزینه عمل رو دریافت میکنن 

کدوم بیمارستان بودی ؟

پانکچرت چند شد؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جان دیوونه شدم رفت، از یه طرف خوب خوشحال میشم بهم میگن هایپر احتمالش برام ضعیفه ولی از طرفی نارا ...

عزیزم چیه پول اضافه داری میخوایی الکی هزینه فریز بدی؟

ایشالله قراره با اولین انتقال مامان بشی....

نهایت یکی دو تام فریز داشته باشی کافیه برا بچه دوم....

چه خبره تیم فوتبال میخوایی راه بندازی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله بهترین بهترین بهترین منتظرته....

انشالله انا جانم

خدای مهربون نگهدار خانواده نازنین ت باشه عزیزم😍

دوستان سلام

آناى عزيز با اجازه شما خواستم بگم اگر كسى رحم اجاره اى مى خواد يا كسى رو ميشناسه به رحم اجاره احتبياج داره اينجا عنوان كنه

چون يه خانمى هست مى خواد رحمشو اجاره بده گفتم اينجا بگم شايدكسى احتياج داشته باشه و مشكلش حل بشه

به اميد روزى كه همه دامنشون سبز بشه انشاالله

خانمها روزی سه تا سینال اف زیرجلدی بازو نوشته ، سه تا روباهم بزنم؟؟ اگه هر سه رو جدا بزنم اینطور که ...

هر سه رو تو یه سرنگ میکنی و میزنی....

پودر و آب داره؟

مثلا نگفته یه پودر و دو آب و.....

ببین صفحه ۶ رو نگاه کن قلق تزریق خیلی از آمپولا هست....

قلق اینم مثل گوناله....

نحوه حل کردنو دقت کن نباید کف کنه و تکون بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزانم یک سئوال معمولا چند روز بعد از انتقال آزمایش میدن? 12 روز?

معمولا ۱۴ الی ۱۶....

بعضیام زودتر میرن واسه آز ولی نرمش اینه....

دوستان رنج سنی شما حدودا چقدره؟؟ یعنی من خیلی پیرم؟؟

نه بابا این چه حرفیه

من ۳۵ سالمه

و ذخیرم زیر یک شده

ولی الان این مشکلات باردار نشدن به سن نیست

تو مرکزی که میرم دختر ۲۰ساله هم مشکلات بارداری داره

سن عددِ

ما اینجا مامانهای آینده ایی هم داریم که ۴۰سال رو هم گذروندن و اصلا کم نمیارن

ادم که از آرزوش دست نمیکشه

باید خدا بخواد بقیه ش فانتزی های دنیاست...

ممنون گلم ولی مثل اینکه کسی نبود   به هرحال من کارم از جای دیگه ای پیش بردم فقط یه سوال من دی ...

عزیزم من مکمل سر خود نخوردم و طبق تجویز دکترم خوردم....

به هیچ کسم توصیه نمیکنم سرخود بخوره....

خودش همه چیو در نظر میگرفت.....

عزیزم من مکمل سر خود نخوردم و طبق تجویز دکترم خوردم.... به هیچ کسم توصیه نمیکنم سرخود بخوره.... خو ...

من خودم همینطوری فولیکول بالغ دارم ولی اون مدت که برای تعیین جنسیت رژیم داشتم دکتر قرص لتروزول و کلومفین میداد و بدتر فولیکولام ریزتر می شد تازه با اون قرص ها به زور ماهی یک فولی بالغ داشتم

میدونم و خوشحالم که احتمالش برام کمه ولی معمولا کسی که ذخیره تخمدانش دور و بر 1 و نیم باشه تعدا د زی ...

عزیزم من برا پانکچر آخرم با ذخیره ۱/۱۸ زه تا تخمک عالی داشتم.....

عزیزم اگه همسرت مشکلش حاد نیست مثل همسر کن همین ده تام خوبه مگه چیکار میخوایی بکنی؟

دکترت با دز مناسب میتونه تخمکهای خوبی بگیره ازت....