2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
مرسی عزیزم  این حجم هورمون فقط مشکل کوتاه مدت میاره یا در دراز مدت هم اثر گذاره؟؟

بستگی به بدنت داره که چقدر تحت تاثیر قرار بگیره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سونو ان تی آزاد هست و با هیچ بیمه ای حساب نمیشه پس سونوگرافی برگ دفترچه رو نمیکنه اول سونو رو انجام ...

عزیزم دکتر من و شاینا جون معمولا کنار دوال مارکرا چکاپ هم مینویسه که قند توشون هست پس نیازه دوستمون ناشتا باشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ؟؟ یعنی میشه یه مرد فقط اسپرم  x داشته باشه؟،  یعنی از ۱۸ تا یکیش پسر نبود؟؟

چرا که نه عزیزم؟

ممکنه همچین چیزی....

تازه ممکنه ایگرگ داشته باشه ولی از شانست تو نمونه اون روز پانکچر همه اسپرمهای انتخاب شده ایکس باشن.....

پس برا همچین نتیجه ای ببین ارزش داره ریسک کنی و کلی دارو بگیری؟؟؟

نه انا جون عصر میرم بگیرم بعدش بهتون میگم.انا جون بکم پیش با دکتر ژنتیک ابن سینا هم صحبت کردم گفت هی ...

بله عزیزم سپتومتو میتونی حین هیسترو برا خراش برداری....

من لاپرا و هیسترو و خراشرو با هم انجام دادم.....

دخترا کسی اینجا رحمش سپتوم داشته؟سپتوم چیه

بله عزیزم.....

چند تایی از دوستان بودن.....

فقط خواهشا حواست باشه با هر دکتری عمل نکنی بزنه رحمتو داغون کنه....

سلتم تورک انای عزیز امیدوارم پیغام منو بخونی و جواب بدی من آندومتریوز پیشرفته دارم می خوام بدونم ت ...

گلم عمل کن حتما تا مشکلاتت کامل رفع بشه و ایشالله طبیعی باردار بشی، از چی عمل می‌ترسی، کیست ببینن خیلی راحت برش میدارن، تا آندومتریز داری کیفیت تخمک هات پایینه، ای وی اف کنی باردار نمیشی چون رحمت درگیره آندومتریز، خیلی از دوستان بعد چند بار نتیجه منفی ای وی اف عمل هیسترو لاپارا کردن بعدش طبیعی باردار شدن

سلام به همگى

ايشالا همتون خوب باشين و بهترينها در انتظارتون باشه به زودى زود🙏🏼🌸🌸💕

خانمهايى كه آسپرين مى خورين چه دُزى دكتراتون براتون تجويز كرد؟؟

منم از اين هفته دكتر برام آسپرين ٨٠ ميلى گرم روزى يه دونه تجويز كرد

عزیزم انشاالله نتیجه بگیری با همین ای یو ای..امپولت پن سیناله یا امپول معمولی؟؟من پن رو خودم میزدم.ا ...

مرسی دوس جونی..ایشاله تو هم سریع خوب خوف شی تا نیروی کار شوهرت رو جفت و جور کنی😉

آمپول معمولی انسولین...داروخانه به شوهرم گفت خودت بزن🙄اونم دل شیر.....میگم اولیش رو بریم تزریقاتی بزنه خوب یاد بگیر میگه نه خودم بلدم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من واقعا به کپکتون احتیاج دارم می خوام بدونم اینجا کسی بوده با عمل پانکچر و با وجود کیست بزرگ آندو ت ...

گلم  اول کیست باید برداشته بشه، چون آندومتریز و کیست روی کیفیت تخمک خیلی تاثیر داره، خود استارتر نمیدونست آندومتریز داره دوبار پانکچر کرد دو بار انتقال منفی شد، بعد که پیگیر شد متوجه شد آندومتریز داره عمل کرد بعد عمل دوباره پانکچر کرد کیفیت تخمک هاش خیلی بهتر شد و مثبت شد و الان یه دختر ناز داره

گلم عمل کن حتما تا مشکلاتت کامل رفع بشه و ایشالله طبیعی باردار بشی، از چی عمل می‌ترسی، کیست ببینن خی ...

من باید حتما عمل بشم ولی چون ذخیره تخمدانم خیلی پایینه گفتن اول باید جنین فریز کنی

سلام،  امروز منم رفتم پرونده تشکیل دادم واسه میکروانجکشن.  دکتر گفت یکم تیروئیدت بالا است ...

عزیزم برا بارداری باید زیر ۲-۲/۵ باشه.....

چون اول بارداری احتمالا بالا رفتن ناگهانی تی اس هاش هست برا همینه میگن زیر ۲ باشه که جا برا بالا رفتن داشته باشه....

مال من قبل بارداری زیر ۲ بود همون اول بعد بتای + یهویی شد ۵/۵....

فکر کن اگه بالاتر بود چی میشد؟

سلام آنا جون امروز دکترم گفت هایپر شدم فقط گفت استراحت داشته باشم و وسیله سنگین بلند نکنم دیگه باید چیکار کنم؟؟۴شنبه پانکچر میشم قرص کابرلین برای چیه آنا جون؟؟

خدا جونم شکرت...
سلام فدات شم.دکتر نقاب تو بیمارستان اروند .سه میلیون وخورده ایی شد

ان شالله که به زودی باردار میشی عزیزم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عزیزم آدرس ایمیلشم بهم نداده...

عزیزم من از قبل که اهواز بود میشناسمش هروقت سوال داشته باشم جوابم میده اخرین بار یک ماه نمیشه بهش ایمیل دادم جواب داد

e.pourmatroud@yahoo.com‬‏

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا