2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046674 بازدید | 684536 پست
ملودی جون یعنی تو سونو ک میگن رحم خوبه مشخص نمیشه کامل شاید مشکل داشته باشه؟ یا اینکه تو سونو میفهم ...

نه عزیزم من تموم سونوهایی که تا حالا انجام دادم کاملا سالم بودن عکس رنگی هم دادم سالم بود ولی متاسفانه دوبار ای وی افم منفی شد .هیسترو بهتر مشخص می‌کنه درضمن اگه پلیپی باشه میتونن بردارم دیواره رحمم گاهی برمیدارن خراش هم میدم اینا همه کمک میکنه به باردارشدن

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی هست این؟

به ماما که داشت داروهامو مینوشت گفتم رویال ژلی خوبه بخورم؟اونم گفت اره.میتونی اینو تهیه کن.برام نوشت با داروهام مصرف کردم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم دقیقا همین داروهارو دارم همراه آسپرین. البته دکتر طرازی بمن گفت فمبیون پیدا کردی اونو بخور دیگه ...

سلام عزیزم گلم به نظرت من اسپرین بخورم میشه ازمایشهای منو فرستادم انا جون ببینه  نگاه کنی اگه زحمت نمیشه ببین اسپرین میخواد  عزیزم صفحه۶۷۱۸ و ۶۷۱۹

دستت درد نکنه مهربونم که گفتی، بنظرت بیمه تکمیلی بخشی از هزینه دارو و عمل پانکچر رو میده؟ ما فقط تام ...

والا ماهم تکمیلی نداریم.اگه داشتیم خوب خیلی به نفعمون بود.کلی از هزینه ها رو میداد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممکنه با دارو هم فقط بدن یک تخمک درست کنه؟؟ من سیکل هام منظمه دفعه اول ماه دوم باردار شدم و دفعه دوم ...

هر چیزی امکان داره....

باید تجربه کنی تا بدونی دقیقا چی میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون از کجا فهمیدین که طبعتون اصلاح شده؟ یعنی منم ک طبعم سرده بعد از انتقال گرمیجات بخورم؟

عزیزم تغییرات بدنمو حس کردم.....

مثلا همیشه دست و پاهام یخ بودن دیگه نبودن حتی به مرور حس کردم گرمم شدن.....

زیر شکم و واژنم همیشه یخ بود که دیگه قبل شروع سیکل بهتر شده بود.....

خلاصه به مرور خودت حسش میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون از کجا فهمیدین که طبعتون اصلاح شده؟ یعنی منم ک طبعم سرده بعد از انتقال گرمیجات بخورم؟

من که تا ماه سوم گرمیجات خوردم غیر قاعده آورا و ادویه جات تند.....

دوستان رنج سنی شما حدودا چقدره؟؟ یعنی من خیلی پیرم؟؟

عزیزم پیر چی؟

تا وقتی هدف داری برا تلاش یعنی جوونی.....

آناجون جدا؟ من لووتیروکسینم رو یک ساعت قبل صبحانه میخوردم همش. و بعدشم پنیر و گردو و ...... تو از ...

عزیزم الان دقیق یادم نیست اما یادمه یه بار یه مطلبی در این مورد یا خوندم یا یکی از دوستان گذاشت که بهتره ۴ ساعت بعد لوو اینا خورده نشن.....

منم اختیاطا رعایت میکنم....

عزیزم الان دقیق یادم نیست اما یادمه یه بار یه مطلبی در این مورد یا خوندم یا یکی از دوستان گذاشت که ب ...

منم از اون روز که شما گفتین سعی کردم رعایت کنم.

راستی من لک ام تموم شده ، آسپرین رو باید شروع کنم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
یه دنیا ممنون عزیزم انقدر سختی کشیدم این چند روز .انقدر اذیت شدم؛که دیگه تصمیم گرفتم تا بعد عید نیا ...

عزیزم عوضش قدرتو میدونن و بیان دیگه پیشت میمونن و ول کنت نیستن....