2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
سلام ببخشید من از دیروز عضلات پام ؛پشت رون و ساق پاهام خیلی درد میکنه.امپول انوکساپارین هم میزنم چن ...

عزیزم امکانش هست ، بخاطر کمبود پتاسیم و منیزیم هم میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من دیگه جنین ندارم این سری گفتم بیام کرمانشاه انجام بدم میشه راهنماییم کنی کجا چه وقت برم ...

سلام گلم میتونی تلفنی زنگ بزنی وقت بگیری ادرس و شمارش توی نت هست  ، دکتر خوبیه من خیلی ها رو دیدم ازش نتیجه گرفتن ،موفق باشی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دوستان روز ۱۱ انتقالم درد پریود دارم😢 میزنه تو پام از کمر یعنی خیلی دلم درد نمیکنه چه کنم زنگ بزنم ...

منم درد داشتم زنگ زدم گفتن طبیعیه ، فکر کنم بخاطر پروژسترون بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام امروز ازمایشم مثبت شده امروز دکتر واسه شنبه هم ازمایش بارداری نوشته .بامیکرو باردار شدم .شنبه ا ...

مبارکه عزیزم آره حتما تکرار کن.بتات چند بود؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستای گلم..چند روز پیش هیسترو انجام دادم اما هنوز لکه بینی دارم .طبیعیه؟

سلام عزیزم

دکترکجا برات هیسترو کرد؟ هزینش چندشد؟ اره طبیعیه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
من دکتر خودم هیسترو کرد یعنی تو اتاق عمل صحبت کردیم و بعد بیهوش شدم بعد که به هوش اومدم درد نداشتم ف ...

خانمی شما چرا هیسترو کردی هزینش چقد بود

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
کجا ازمایشهاتو انجام دادی؟! 

سلام عزیزم ممنون پاسخ دادی گلم ازمایشها رو تهران سازمان انتقال خون وبیمارستان بقیت الله انجام دادم خانم دکتر رزاقی نوشتن الان ب۶وب۱۲استفاده میکنم ولی اسپرین ننوشته نمیدونم چرا الان ۱۷دی پیش طرازی نوبت گرفتم 

راستی متفورمین هم داده واوابوست 

به نظرت اسپرین مصرف کنم چند وقت باید بخورم قبل از بارداری  بازم ازت ممنونم که جواب دادی 

سلام عزیزم ممنون پاسخ دادی گلم ازمایشها رو تهران سازمان انتقال خون وبیمارستان بقیت الله انجام دادم خ ...

خانمی میشه لطفا بگین ب6و 12برا چی میخورین و چه مقدار مصرف میکنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
من دفعه پیش به کمک طب سنتی همه چی رو طبیعی سقط کردم.... خودم سر خود نخوردم زیر نظر دکتر طب سنتی بودم ...

چهارشنبه خونریزی پیدا کردم همراه درد لخته های خیلی بزرگ میومد و جنینمم دیدم که اومد از روز بعدش دیگه خیلی کمه یا حالته لکه هست فقط

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
خانمی میشه لطفا بگین ب6و 12برا چی میخورین و چه مقدار مصرف میکنید

عزیزم دکتر رزاقی داده فکر کنم دوستان میگن مشکل انعقادی دارم روزی یه دونه ب۶واسید فولیک ۵وهفته یک دونه ب۱۲ متفورمینم داده 

عزیزم من اول نمیدونستم چرا ب۶داده فکر میکردم برای تقویت داده مرتب هم نمیخوردم بعد فهمیدم علتشو الان مرتب میخورم