2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684545 پست
بی علامتی نشونه خوبیه، دوستم بی علامت بود مثبت شد، ولی در کل اصلا دنبال نشونه و علامت نباشید توکلتون ...

باران جان کلا کم اوردم یکشنبه میرم از

مگه میشه بدن ادم هیچ تغییری نکنه وباردارباشی🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم .اره سخته منم تو یه ساختمون با دو تا جاری و مادرشوهرم ..خیلی برام سخته .تا الان نذاشتم بفهمن . ...

مهم نتیجه ایه که میگیریم. فدای سر خودت و بچه ات. ان شا الله خدا دوردونه ات رو برات نگه داره و به زودی زود خونه بخرین. آیه سه سوره طلاق راجع به رزق و روزیه زیاد بخونش و مطمئن باش خداوند از جایی که حساب نمی کنید و فکرش رو نمی کنید پول خونه رو براتون جور می کنه. و صاحب خونه میشید.باورت نمیشه ما اول تو فکر خرید خونه که بودیم فقط تو فکر این بودیم یه چیزی بگیریم که بتونیم از اینجا جا بجا بشیم اما تونستیم خونه ای بخریم با مساحت دو برابر چیزی ک فکر می کردیم. با اینکه پولی که داشتیم خیلی کم بود اما امکانش فراهم شد. البته فعلا باید اماده ک شد بدیمش دست مستاجر تا اندازه پول رهن مستاجر رو جمع و جور کنیم. ان شا الله خدا برای شما هم جور می کنه. 

عزیزم خوبی؟چه خبر؟انشالا فردا خوش خبر میای؟ علایمی چیزی داری؟؟

ممنونم عزیزم. من روز ده لک دیدم و روز یازده خیلی کمتر. علایم خاص دیگه ای نداشتم من از روز مرحله اول انتقالم تخمدان سمت چپم درد می کرد با اینکه انتقالم فریزی بود. اما بعد از چند روز برطرف شد و گه گاه یه دردای جزیی برام پیش می اومد.که فکر می کنم بیشتر اثر داروهاست.  اهان یادم اومد چند روز اخیر کمر درد داشتم. 

مرسی عزیزم ان شا الله با دعای شما دوستای عزیزم آزمایشم مثبت باشه با یه بتای عالی و من هم مامان بشم. 

عزیزم هزینه هر بار انتقالدچقدره؟؟ فقط انتقال

عزیزم من رویان انجام دادم و با توجه به بیمه مون آزاد حساب میشد هزینه هر بار انتقالم هفتصد و خورده ای شد و اینبار ک دو مرحله ای بود یک و هشتصد گرفتن!

ممنونم عزیزم. من روز ده لک دیدم و روز یازده خیلی کمتر. علایم خاص دیگه ای نداشتم من از روز مرحله اول ...

چقدر سخته انتظار

من قبلا میگفتم دیگه عملم تموم شد راحت شدم انتقال اسون الان میبینم واقعا قسمت سخت وطاقت فرساش همین چهارده روز انتقال!😓

منم مثل شما لک دیدم همین !

انشالا منم مثل دوستتون باشم خودتون تا حالا انتقال دادید؟

عزیزم یکی از دوستای من هم دوبار با ای وی اف مادر شد و الان بچه هاش ماشا الله دبستانی هستن یه بارش لک بینی داشت و یه بارش بدون هیچ علامتی بود. به خودت استرس نده مطمئن باش به خواست خدا مامان هستی🙏🏻😍

عزیزم درکت میکنم .دقیقان احساست رو میفهم چون خودم کشیدم .. منم بعد سه تا منفی انگار تو عالم برزخ بو ...

یه دنیا ممنونم خدا تو دلیتو حفظ کنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه